‘UEFA waarschuwt om nationale competities niet te beëindigen en dreigt met verdeling Europese tickets’

De UEFA, ECA (organisatie van Europese topclubs) en European Leagues hebben er volgens persbureau AP in een brief op aangedrongen de nationale competities nog vooral niet te beëindigen. Als dit wel gebeurt, kan het gevolgen hebben voor de verdeling van de Europese tickets.

“Aangezien deelname aan UEFA-clubcompetities wordt bepaald op basis van het sportieve resultaat aan het einde van een volledig seizoen, zou een vroegtijdige beëindiging twijfels werpen of aan die condities wel voldaan wordt”, valt in de brief te lezen.

AZ en PSV sloten zich donderdagmiddag aan bij Ajax, PEC Zwolle, Fortuna Sittard, ADO Den Haag en RKC Waalwijk door te laten weten niets te zien in een hervatting van de Eredivisie. Die is stilgelegd vanwege de coronapandemie. Ajax liet al eerder weten, bij monde van Mark Overmars dat de club het uitspelen van de Eredivisie niet ziet zitten.

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Het enige waar die maffiooze UEFA mee bezig is zoveel mogelijk euro’s verzamelen en denkt niet na over de gevolgen.

Comments are closed.