Ajax-doc ‘Alles op Suk’ dinsdag op Fox Sports 1

Hyun-Jun Suk wie kent hem niet. Een Koreaanse jongen die een grote droom heeft en door toenmalig trainer Martin Jol een kans krijgt bij het grote Ajax. De Koreaan debuteert in Ajax 1 en groeit uit tot publiekslieveling. Als hij warmloopt, kan hij rekenen op grote bijval vanaf de tribunes. Suk zingt in de documentaire zijn liedje en laat zien dat Ajax in zijn hart zit en niet alleen daar. Een grote tatoeage van het logo siert zijn rechterarm. Hoewel hij bij vele clubs na Ajax speelde, is er geen ander clublogo bij gekomen. En hij heeft nog één droom resterend. Wat dat is, zie je in de meeslepende en ontroerende documentaire. ‘Alles op Suk; Een cultheld in 100 minuten’ van Ajax TV gaat dinsdag om 18:30 uur op FOX Sports 1 in première.

Related posts