Eiting geeft Van de Beek een wondermiddel in slotfase Ajax – PSV

Het was een opvallend moment in de slotfase van Ajax – PSV want toen het spel even stil lag gaf Carel Eiting een flesje aan Donny van de Beek en laatste persoon wist niet hoe snel hij zijn mond moest spoelen met een flesje water.

‘Ja, dat drankje is echt niet normaal want het is echt niet lekker, maar het zorgt er volgens mij voor dat je hersenen op een bepaalde manier ontspannen en niet denken dat je een volle inspanning levert. Dat is mijn in ieder geval verteld. Ik gaf het ook aan Donny en die vond het volgens mij ook niet lekker’. Eiting gaf na afloop toe dat hij wel iets simuleerde om Ajax even op adem te laten komen. ‘Ik zei tegen meneer Kuipers dat het mijn enkel was want ik kreeg wel een tik maar het voelde ook als kramp, dus ik dacht: even een kort momentje pakken’.

Related posts

1 Comment

Comments are closed.