Opstellingen Ajax – psv

Ajax neemt het vandaag op tegen de subtopper psv. André Onana is gelukkig weer inzetbaar en we hopen dat de scherpte bij de rest van de spelers weer terug is. Net als voor alle andere clubs is voor psv een wedstrijd tegen Ajax dé wedstrijd van het jaar dus is het aan Ajax om de Eindhovenaren op hun plaats te zetten. Als Ajax deze wedstrijd wint dan is psv voor de vierde keer op rij verslagen in de Johan Cruijff Arena. Bjorn Kuipers zal om 16:45 uur de wedstrijd starten.

Opstelling Ajax: Andre Onana, Sergino Dest, Joel Veltman, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Ryan Gravenberch, Carel Eiting, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Ryan Babel, Quincy Promes

Opstelling PSV: Unnerstall, Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodríguez, Rosario, Ihattaren, Hendrix, Bruma, Lammers, Gakpo

 

Related posts