Live Ajax – PSV: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Voor Ajax staat zondagmiddag de topper tegen PSV op het programma en na de matige vertoning van vorige week tegen FC Groningen is het te hopen dat de spelers uit een ander vaatje tappen. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. 

Karakteristieken
Zondag staat de 63ste editie van Ajax – PSV op het programma. Ajax boekte in het verleden 33 overwinningen, PSV ging er 21 keer met de winst vandoor en negfen keer eindigde dit duel in een gelijkspel. Vorig seizoen eindigde deze wedstrijd in een 3-1 overwinning voor Ajax.

Kuipers aangesteld als arbiter
Björn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Als vierde official is Richard Martens aangesteld. In het ARAG KNVB Replay Center kijken Bas Nijhuis (VAR) en Johan Balder (AVAR) mee op de videoschermen.

Vermoedelijke opstelling Ajax; Ten Hag voert twee wijzigingen door
Bij Ajax zal Andre Onana het doel weer verdedigen nadat hij vorige week door schouderklachten werd vervangen door Bruno Varela. Naar verwachting zal Lassina Traore in de spits beginnen en dat gaat ten koste van Siem de Jong. Quincy Promes of Dusan Tadic neemt de 10-positie over.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Sergino Dest, Joel Veltman, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Ryan Gravenberch, Quincy Promes, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Lassina Traoré, Ryan Babel

Vermoedelijke opstelling PSV: Unnerstall, Dumfries, Schwaab, Viergever, Rodríguez, Rosario, Ihattaren, Hendrix, Bruma, Lammers, Gakpo

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Maar hopen dat ze een betere instelling hebben dan tegen Groningen en dat pisvee alle hoeken van het veld laten zien ze zijn klaar voor de slacht.

Comments are closed.