BABEL DEFINITIEF OP HUURBASIS NAAR AJAX

Ajax heeft Ryan Babel binnen! De club bereikte donderdagochtend een akkoord met Galatasaray en Ryan Babel (33) over de huur van de Oranje-international, zo bevestigt zaakwaarnemer Winny Haatrecht-, tegenover De Telegraaf. Ook o.a. VI maakt melding van de huurovereenkomst. Babel wordt vrijdag in Amsterdam gekeurd.

Babel stapt vanmiddag in Istanbul op het vliegtuig naar Amsterdam en sluit niet meer aan bij het trainingskamp van Galatasaray in Qatar. Hoewel Babel in Turkije een vaste basisspeler was, bleek Gala gezien de financiële problemen mee te werken aan een tijdelijke overstap. Ook Babel was bereid een flink deel van zijn salaris in te leveren. ,,Als hij daarmee Galatasaray én Ajax help”, aldus Haatrecht eerder. Babel grijpt zijn derde periode in Amsterdamse dienst aan om zich definitief in de EK-selectie van Ronald Koeman te spelen.

Zie ook eerdere berichten:
08-01-2020: ‘Komst Ryan Babel in stroomversnelling; witte rook op komst’
08-01-2020: ‘Babel bereid om in te leveren deal op enkele juridische zaken na beklonken’
07-01-2020: Zaakwaarnemer bevestigt: ‘Ajax werkt aan huurdeal Babel voor half seizoen’
07-01-2020: ‘Ajax ziet in Babel winterse versterking’

Related posts