There are no ads, please add some


Eiting heeft geen trek meer in Jong Ajax en denkt na over toekomst

Carel Eiting is momenteel met de eerste selectie op trainingskamp in Qatar en daar hoopt hij zich te bewijzen tegenover trainer Erik ten Hag. Eiting, die vanaf de voorbereiding op het huidige seizoen last had van een knieblessure, heeft echter wel een standpunt ingenomen en dat is dat hij het komende half jaar niet meer voor Jong Ajax wil uitkomen, zo laat zaakwaarnemer Guido Albers weten tegenover Ajaxshowtime.

‘Wij zijn van mening dat Carel op een hoger niveau moet spelen en kan dat niet in het eerste elftal van Ajax dan desnoods maar ergens anders na 61 wedstrijden in Jong Ajax. Hij wordt steeds fitter en de vraag is of hij nu een kans gaat krijgen. Na afloop van het trainingskamp is Qatar zal er veel duidelijk worden’, aldus Albers. Eiting doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax en maakt sinds 2017 onderdeel uit van de A-selectie.

Gerelateerde posts