There are no ads, please add some


Ten Hag: ‘Vrijdag moet de scherpte en motivatie zijn teruggekeerd’

De spelers van Ajax hebben tot vrijdag de tijd gekregen om de domper tegen Valencia te verwerken maar daarna eist trainer Erik ten Hag weer scherpte en motivatie in aanloop naar de topper tegen AZ, zo heeft Ten Hag laten weten in gesprek met De Telegraaf.

‘Zo’n domper verwerken is geen gemakkelijke opgave, maar dat is onze opdracht en we zijn professionals’. Vorig seizoen miste Ajax op een haar na de finale van de Champions League en speelde het daarna de belangrijke wedstrijd tegen FC Utrecht. ‘Het is enigzins vergelijkbaar maar toen was het nog intenser natuurlijk. Maar deze domper is ook groot maar we hebben zondag weer een belangrijke wedstrijd. Vrijdag moet iedereen er weer zijn en de motivatie en scherpte zijn teruggekeerd’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

2 reacties

  1. Charka53

    Kom op zeg als je op het veld staat wil je toch gewoon weer voetballen dus er gewoon tegen aan we gaan voor het kampioenschap en als dat besef er niet is verdien je het niet om het Ajax shirt te dragen , wij moeten het ook verwerken en wij staan er ook weer dus op voor drie punten.

Reageren is niet mogelijk.