AS: ‘Ajax en Real Madrid op hoofdlijnen akkoord over transfer Van de Beek’

Donny van de Beek maakt komende zomer zo goed als zeker de overstap naar Real Madrid, zo weet het Spaanse AS te melden. Beide clubs zouden op hoofdlijnen akkoord zijn over de transfer waarbij Ajax naar verluidt tussen de vijftig en zestig miljoen gaat opstrijken voor de middenvelder.

Van de Beek moet alleen nog wachten op goedkeuring van trainer Zinedine Zidane die zijn goedkeuring moet geven voor de transfer. Zoals bekend is de trainer nog steeds gecharmeerd van Paul Pogba die momenteel uitkomt voor Manchester United. Pogba kreeg afgelopen zomer de voorkeur boven Van de Beek maar beide spelers maakte de overstap nog niet. AS schrijft dat de contractonderhandelingen waarschijnlijk geen problemen op zullen leveren en dat Van de Beek en Real het snel eens zullen worden over een meerjarige verbintenis en miljoenensalaris.

Bron: AS

Related posts

2 Comments

  1. Charka53

    Donny gun ik van harte een mooie transfer maar als een trainer liever een andere ziet dus geen vertrouwen in je heb is het dan niet verstandig om een club uit te zoeken waar iedereen blij is met je komst .

Comments are closed.