There are no ads, please add some


Ten Hag: ‘Door de arbitrage moest ik Alvarez wisselen’

Trainer Erik ten Hag nam in de rust van Ajax – Valencia de beslissing om Edson Alvarez te wisselen voor Sergino Dest. Ten Hag liet na afloop weten dat bewust te hebben gedaan aangezien Alvarez al geel op zak had en men geen vertrouwen had in de arbitrage.

‘Álvarez zat tegen rood aan en ik wilde dat niet risico lopen, ook gezien de arbitrage. Daar kon je niet van op aan. We konden dat risico niet lopen. Vandaar dat we hem gewisseld hebben want het had niks met zijn spel te maken. De teleurstelling is natuurlijk erg groot want we hebben tien punten gehaald in de groepsfase en dan is het heel zuur dat je er alsnog uit ligt, dat moeten we wel even verwerken’. Op de vraag of Ten Hag het vervolg in de Europa League ziet zitten is hij duidelijk. ‘Ik wil dit even laten bezinken. We wilden Europees overwinteren, maar de teleurstelling overheerst. Zondag treffen we AZ en dat is nu even belangrijker dan de Europa League’.

Bron: Veronica

Gerelateerde posts

2 reacties

  1. Charka53

    Dat Alvarez door de scheids moest gewisseld worden ligt ook wel aan Alvarez zelf hij is voor een Ajax dat in de CL wil spelen niet goed genoegd en ik ga nu niet een Calimero gedrag uit dragen hoor maar de scheids was zeker niet betrouwbaar en zeker niet voor ons en laten we wel wezen dat de leiding en de VAR deze voor ronde’s niet in ons voordeel waren in tegendeel het lijkt wel of we niet verder mogen in Europa maar dat is mijn gevoel.

  2. Slingertje.

    Er worden teveel onnodige domme overtredingen gemaakt door een aantal spelers van Ajax waardoor je steeds in de problemen komt met die gele kaarten.

Reageren is niet mogelijk.