Prijsvraag: Win het enige echte Ajax uitshirt!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. De uitslag van de vorige prijsvraag staat er pas koud op of er is alweer zo’n origineel Ajax uitshirt in de kindermaten te winnen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de laatste Klassieker van eerder dit seizoen. Denk jij het te weten wie het is?  

Win dus zo’n fantastisch shirt voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Deelname wel uitsluitend via mail! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je, zeker ook rond de feestdagen, naar: Bouds-Inn.nl. De complete Ajax uit en thuiscollectie 2019-2020, en dus ook dit nieuwe shirt, met 10% korting!!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met zondag 1 december a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts