De Telegraaf checkt gerucht: “Labyad niet naar ADO, hij wil bij Ajax blijven’

Eerder vandaag meldde Voetbal International dat Zakaria Labyad op de radar staat van ADO Den Haag. De huidige nummer dertien van de Eredivisie zou in de aanvallende middenvelder annex buitenspeler van Ajax een versterking zien. Volgens Telegraaf-joernalist Mike Verweij gaat Labyad echter niet naar ADO en wil hij bij de Amsterdamse club blijven.

Labyad gaat niet naar ADO, aldus Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf op Twitter. “Even gecheckt bij Zakaria Labyad. Hij zegt niet naar ADO te gaan, hij wil bij Ajax blijven”, aldus de journalist. De vijfvoudig Marokkaans international werd in de zomer van 2018 herenigd met trainer Erik ten Hag, die eerder eveneens actief was bij de Domstedelingen. De 26-jarige aanvallende middenvelder heeft echter geen basisplaats weten af te dwingen en staat tot op heden op twintig duels voor Ajax. Labyad ligt nog tot de zomer van 2022 vast in de Johan Cruijff ArenA.

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

21 Comments

 1. Kapstein

  Heeft vooral van de “fans” nog geen kans gehad. Ik hoop echt dat hij nog een keer laat zien wat hij kan.

  1. BobbyHaarms

   Gewoon te licht voor Ajax. Kan beter eieren voor zijn geld kiezen en op zoek gaan naar een knappe middenmoter.

 2. Eppie

  Slechtste voetballer die Ajax in jaren gehad heeft; ala hij het veld in komt wordt ik meteen angstig. Ik speel liever met 10 man zonder hem dan 11 met hem;

 3. Forever nr14

  Shit, zitten we daarmee opgescheepd, Ajax ambities zijn jaarlijks CL spelen maar met tweederangs spelers lukt dat dan?? En een tweede rang trainert die in hem gelooft ook nog?

 4. Forever nr14

  Of topic, wederom een goed beleid bij die smerige lampen! Kopen Doan een leuke en voor Ajax zou dit ook een goede aankoop zijn geweest, nee wij doen het met Promes en een Labyad pfffff beleid blijft toch twijfelachtig weer.

 5. Wenen 1995

  Wat zou jij doen als je een mooi contract hebt bij de mooiste en beste club van NL onder een trainer die het in je ziet zitten?

 6. Koning Haarms Wolfs

  Vieze rat wil gewoon nog even graaien…. Loon betalen en hem helemaal niet meer laten trainen en spelen.

Comments are closed.