KNVB laat VVV Venlo – Ajax eerder beginnen

De KNVB heeft op verzoek van Ajax de wedstrijd tegen VVV Venlo verschoven naar 18:30 uur. De oorspronkelijke tijd was 19:45 maar omdat op 20 augustus de heenwedstrijd tegen APOEL Nicosia gespeeld gaat worden, is de verschuiving belangrijk voor een betere voorbereiding. ‘Met alle Eredivisieclubs binnen de ECV is afgesproken dat dergelijke verzoeken gericht op Europees voetbal waar mogelijk door de KNVB worden ingewilligd. Het doel hiervan is om het Nederlandse voetbal vooruit te helpen door de Nederlandse clubs zich optimaal te laten voorbereiden op hun wedstrijden in de Champions League en Europa League. Op sportieve gronden wordt het verzoek van Ajax dus ingewilligd en de wedstrijd teruggezet naar 18.30 uur’, zo meldt de KNVB. 

Related posts

8 Comments

  1. -buitenkantje rechts-

    Scheelt toch 5 kwartier… haha! Dit vind ik dus onzin.. Dan moet je het een dag verschuiven. Daar zie ik het nut wel van in, maar 5 kwartier..

  2. Fred

    Volgens mij gewoon om commerciële reden inderdaad. Vijf kwartier verschil voor een betere voorbereiding is natuurlijk gewoon gelul.

  3. Kevke87

    Ik kan het wel begrijpen hoor. Je bent vanuit Venlo toch wel weer uiteindelijk wat eerder in Amsterdam dan als het 5 kwartier later zou zijn. Noem hoe je het noemen wilt, maar in de top gaat het om details.

Comments are closed.