‘Zidane bedankt voor Van de Beek’

Donny van de Beek wordt volop gelinkt aan Real Madrid maar de interesse in de middenvelder van Ajax lijkt behoorlijk bekoeld. Volgens het Spaanse medium Cadena COPE zit trainer Zinedine Zidane niet te wachten op nóg een middenvelder, behalve als het Paul Pogba betreft. 

Van de Beek zelf gaf na de 3-2 zege op PAOK Saloniki al aan dat er ‘een goede kans is dat hij bij Ajax blijft’. Volgens de Spaanse media komt dat dus ook doordat Real Madrid terugkrabbelt. De clubleiding zag de Oranje-international graag naar het Estadio Santiago Bernabéu komen, maar Zidane wil enkel en alleen Manchester United-ster Paul Pogba. Op alternatieven zit de Franse oefenmeester niet te wachten. “Ik denkt dat alleen Pogba is wat Real Madrid nodig heeft”,aldus Zidane. De komst van de Manchester United-middenvelder lijkt een utopie, nu de transfermarkt in Engeland is gesloten.

Real Madrid had naar verluidt zo’n vijftig miljoen euro over voor de 22-jarige Van de Beek. Ook Directeur spelersbeleid Marc Overmars van Ajax gaf voor het treffen met de Grieken al aan dat hij snel duidelijkheid verwacht. “Ik heb goede hoop dat het positief zal aflopen”, liet hij weten.

Related posts

12 Comments

  1. Finidi

    Heerlijk zoals hij quasi achteloos gister de bal door de benen tikte van zon griek, klasbak gewoon

  2. Iamsterdam2015

    Zidane topper! Ik wist dat je Donny niet wilde, bedankt kerel en tot in de CL, hoop dat je dan klar bent voor ons Ajax (1-4) ??

  3. Charka53

    Dat klinkt als muziek in de oren en Donny heeft nu toch wel door dat hij daar geen eerste keus is en nu zeker een jaartje blijft.

Comments are closed.