Ajax werkt rugnummerlijst bij en geeft jeugdig viertal ook rugnummers

Jurgen Ekkelenkamp, Noa Lang, Ryan Gravenberch en Sergiño Dest, die veelvuldig meededen tijdens de voorbereiding van het eerste elftal, stonden niet op de deze week door Ajax gepubliceerde definitieve lijst van rugnummers. Daar is nu verandering in gekomen. Het viertal heeft nu ook officieel een rugnummer gekregen van Ajax. Op de site van Ajax heeft men de lijst bijgewerkt. ‘Enkele spelers die eerder voor Ajax 1 in actie kwamen en regelmatig met de A-selectie meetrainen hebben vanzelfsprekend ook een rugnummer gekregen’. De vier dragen de rugnummers 26 tot en met 29. Ajax dient deze week de volledige lijst met namen (in totaal 35 spelers) en rugnummers in bij de UEFA.

26. Jurgen Ekkelenkamp
27. Noa Lang
28. Sergiño Dest
29. Ryan Gravenberch

AjaxFanzone stopt definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

8 Comments

 1. Vak 120

  Waarom nemen ze deze 4 niet gelijk mee in nummers met de gehele selectie?! Ekkelkamp en dest zullen hun minuten echt wel gaan maken! Meer dan siem en labyad denk ik zo!

   1. Zlatan4ever

    FrankiC, “die jongen” heb ik in de voorbereiding een paar man op de flank zien passeren of er ze niet stonden en kan daarnaast in de 16 bij iemand de bal op zijn stropdas leggen…….
    Zoals gememoreerd, hij verdient een kans ??

Comments are closed.