There are no ads, please add some


Gezocht: Enthousiaste versterking voor onze redactie en webdesigner

Ajaxfanzone.NL is sinds jaar en dag een van de bekendste en grootste Ajax-fansites. Dagelijks brengen wij al ruim 20 jaar al het laatste nieuws rondom onze club en delen dit via onze website, apps, Twitter en Facebook. Dat gaat niet van zelf. Dit gebeurt door een aantal enthousiaste redactieleden die dit allen op vrijwillige basis doen. Wij kunnen daarbij zeker nog wat hulp gebruiken zowel op gebied van content (redacteur) als web-technisch (webdesign/programmeur).

Als redacteur draag je bij aan de dagelijkse nieuwsvoorziening van www.Ajaxfanzone.nl. Je speurt websites, kranten en tijdschriften af op zoek naar interessante laatste nieuwtjes over onze club. Je weet deze te vertalen naar een eigen geschreven bericht. Via ons handig, snel en gebruiksvriendelijk nieuwssysteem plaats je ze onder je eigen naam op de hoofdpagina van onze website. Hierdoor blijft je dus niet alleen zelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar deelt deze ook met je mede Ajacieden. Ook is er ruimte voor eigen inbreng bijvoorbeeld door interviews af te nemen of door het schrijven van specials over bijvoorbeeld spelers of aanstaande tegenstanders. Daarnaast is er ruimte om actief mee te denken over verbeteringen van ons platform.

Wij verwachten dat je uiteraard Ajax-supporter bent, minimaal 18 jaar en de Nederlandse taal goed beheerst. Je moet wel regelmatig online kunnen zijn, liefst ook doordeweeks overdag. Het volgen (of gevolgd hebben) van een journalistieke opleiding of een journalistieke achtergrond is een pré, maar geen vereiste. Het is geen betaalde baan; je werkt op vrijwillige basis vanuit eigen huis/werk en deelt zelf je tijden in.

Als webdesign/programmeur breng je ideeën aan om het platform technisch te verbeteren en kun je deze zelfstandig doorvoeren. Je weet code goed te raken, bent niet vies van een beetje css, hebt gevoel voor vorm en gebruikersgemak en ervaring met WordPress, Social media en Apps. Affiniteit met onze de club Ajax is natuurlijk fijn maar niet noodzakelijk.

Interesse? Stuur een mail naar redactie@ajaxfanzone.nl waarin je naast je persoonlijke achtergrondgegevens ook je band met Ajax omschrijft. Wie weet kom jij ons gezellige, enthousiaste team versterken!

Gerelateerde posts

24 reacties

 1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Ach het zou voor Eugie de manier zijn om mij hier kwijt te raken.

  1. EugAjax

   Echt allemaal topjournalisten….dat is teveel credit voor mij ??. En AB, moet je hier weg en ook al je seizoenkaart inleveren……..je hebt een rotweek hahahaha

 2. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Ik gaf je geen enkele credit hoor. Jij inde redaktie zou mij wegjagen hier. Credits zijn een positief iets, mijn commentaar vwb jouw bijdragen zijn verre van positief. Maar ja, je moet het snappen om ……… inderdaad. Moeilijk he.

  1. EugAjax

   Jij noemt geen enkele topjournalist dat doen de andere leden, daar zeg ik teveel credits tegen. Jij moet nu je grote mond waarmaken. Weg bij dit forum en seizoenkaart inleveren……hoeft van mij niet hoor maar zijn je eigen beloften….??

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Ben jij redaktielid dan? Nee toch? Je hebt een slechte avond Eug, je zit er elke keer naast. Daarnaast wordt er geen enkele top journalist genoemd. Eug de Groot, Eug Spaan. Er wordn karikaturen genoemd, dat is heel iets anders. Maar ja wederom, je moet het snappen om het te begrijpen he. Dus welke belofte moet ik nu nakomen?

    1. EugAjax

     ??????. Ik heb in ieder geval jou weer even podium gegeven je mag nu weer anderen bashen ciao baby

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   Leuk he Widi, hij wil toch weer het laatste woord hebben. Heerlijk doorzichtig. Maar Eug ……het is echt jouw podium hoor niet het mijne. Be my guest en maak er een mooie afsluiter van …..of heb ik het nu weer verpest voor je ?

 3. Ajaxslied

  Zou wel eens iemand willen zien die op trainingen aanwezig is en interviews doet. En wat meer aandacht aan de jeugd.

Reageren is niet mogelijk.