Ajax meldt dat thuisduel tegen PAOK is uitverkocht maar nog kaarten F-side verkrijgbaar

Het thuisduel met PAOK Thessaloniki in de derde voorronde van de Champions League is alweer uitverkocht, zo meldt althans Ajax via het Twitter-kanaal AjaxFancare. Er zijn echter nog wèl kaarten verkrijgbaar! Het gaat dan alleen om plaatsen op de F-side. Alleen supporters met een seizoenkaart voor de vakken 125 t/m 129 kunnen nog steeds maximaal één kaart per seizoenkaart kopen. Er zijn nog enkele honderden kaarten beschikbaar.

Ajax speelt de heenwedstrijd van het tweeluik met PAOK Thessaloniki uit (dinsdag 6 augustus), waarna op dinsdag 13 augustus de return wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA. Voor die tijd speelt Ajax aanstaande zaterdag in de Johan Cruijff ArenA tegen PSV en opent het een week later de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Tussen de wedstrijden tegen PAOK Thessaloniki door speelt Ajax in eigen huis tegen FC Emmen.

Related posts

7 Comments

  1. Marc Overdwars

    Velen zijn in Griekenland op vakantie en blijven hangen voor de uit-pot

Comments are closed.