There are no ads, please add some


Directeur Rutger Arisz per direct op non-actief gezet

Ajax en Rutger Arisz zullen niet verder met elkaar gaan samenwerken en dit wordt per 1 juli effectief. Tot deze tijd is de directeur op non-actief gezet. Reden voor deze actie is volgens businessleden ongewenst gedrag tijdens een nachtelijk uitje rond de Champions-League wedstrijd AEK Athene. Verder was de chemie tussen het personeel van Ajax en Rutger niet meer gezond zo weet De Telegraaf te melden.

Rutger Arisz zegt op de clubwebsite: ‘Mijn vertrek bij Ajax komt op een moment dat het goed gaat met onze club. De toekomst van de club is ook veelbelovend. Ik heb de afgelopen jaren bijgedragen aan de verdere professionalisering van de organisatie en een strategie neergelegd als stevige basis waarop verder kan worden gebouwd. De afgelopen jaren heb ik veel mooie momenten van onze club van dichtbij meegemaakt. Ik ben trots en vereerd aan de hoogtepunten te hebben mogen bijdragen en de dieptepunten te helpen kunnen verzachten. Het is nu voor mij een logisch moment om het stokje over te dragen en een nieuwe stap in mijn carrière te maken. Ik wens Ajax het allerbeste.’

 

Gerelateerde posts

44 reacties

 1. Indojood

  Mooi dat die roeiende kakker oprot. Heeft ook dossiers JCA en Appie laten versloffen.

 2. Iamsterdam2015

  Gaat hij dat zeggen…. alsof de beslissing bij hem lag, grapjas. Doeeiii

 3. Prinsengracht

  Die heeft nu wat meer tijd om met een bevriende invalide man naar het Amstel te gaan……

  1. Litmanen

   Kent AB hem dan? Ik wist trouwens niet dat hij tich van de tweede ring was gesprongen. Ideetje voor jou ook trouwens? Is maar een vraag hoor…
   Debiel.

 4. Iceman

  Opgeruimd staat netjes. En nu een andere vinden die het veel beter zal doen dan deze gast.

     1. Prinsengracht

      Hurbie en ik sparren soms een beetje. Een echte taalpurist zou sterven van verdriet bij dagelijks bezoek van dit forum.

 5. FrankiC

  Wazig bericht.
  Insiders zeggen dat Ajax Arisz per direct op non-actief heeft gesteld (en is hij niet uit eigen vrije wil vertrokken). Volgens mij kun je arbeidsrechtelijk (nu) niet iemand op non-actief stellen vanwege een incident in december. Dat had toch echt ‘onverwijld’ gemoeten.

  Hoe het ook zij: besmet dossier, dus wegwezen.

  1. Prinsengracht

   Het zit zo: zijn positie is onhoudbaar geworden. Hij wordt binnen Ajax, met name het personeel, niet gepruimd. Dat gedoe in Athene heeft versterkend gewerkt, maar is niet beslissend geweest. Zijn positie is onhoudbaar. Dus is er met hem gesproken. De uitkomst daarvan was een soort eervolle aftocht. Hij mocht zelf bekend maken dat hij vrijwillig vertrekt. Zoiets slaagt zelden. Teveel mensen weten dat hij daadwerkelijk op non-actief is gesteld. Dat hij al weg is. De Telegraaf heeft er kennelijk 1 of meer gevonden. Wat de Telegraaf schrijft is grotendeels waar. Wat Arisz zegt is niet waar. Slechts een mislukte poging om zijn reputatie nog enigszins te redden. Goed voor Ajax dat hij weg is.

   1. FrankiC

    Thx PG. Klinkt als een logische gang van zaken van hoe het waarschijnlijk gegaan is. Nu rakelt hij zelf alles op wat niet binnenskamers bleef, niet handig….

     1. Prinsengracht

      Ja. En zijn carriere. Ajax is ongeveer de slechtste plaats om onderuit te gaan. Iedereen hoort ervan. Iedereen ziet je kop. En velen onthouden het.

 6. -buitenkantje rechts-

  Teveel bezig met het versterken van zijn eigen positie binnen de organisatie..
  Uitgekotst door het personeel..dossiers Nouri en JCA naamgeving laten verslonzen.. ipv bezoek supporters na rellen tegen Bemfica..misdroeg zich in een nachtckub in Athene..
  Wat dien dit soort machtklevers binnen een voetbalorganisatie als Ajax!?
  Geen enkele affiniteit met voetbal en geen benul van het leiden van een professionele voetbalorganisatie. Hoe kan zo’n korpsbal in de directie van Ajax terecht komen? Er wordt toch een antecedentenonderzoek gedaan? Terecht afgeserveerd.. Waar ook naar gekeken moet worden is de dubieuze rol van het Rvc die de kant van Arisz koos en niet voor Slop die als financiële man goed functioneerde.. Reden voor Slop om te vertrekken…Ik denk dan met name aan de rol van Leen Meijaard die vriendjes is met Arisz.

  1. Prinsengracht

   Is er geen forum van een Turkse club waarop je Turkse teksten kunt plaatsen? Misschien wordt het daar wel gewaardeerd.

   1. Litmanen

    Kun jij niet een keertje je vingertjes kneuzen zodat wij ff verlost zijn van jouw geweldige bijdragen? Zoek een hobby, kloontje van AB.

    1. Prinsengracht

     Als ik mijn vingers kneus, dan alleen op jouw lelijke smoel. Deal?

    2. Prinsengracht

     Een hobby heb ik al. Ik volg Ajax. En vooral de jeugd. Zou je ook moeten doen. Scheelt een hoop domme uitspraken.

 7. Bigboss

  Wat een eigeheimer zeg pffff zeg gewoon ik ben fout geweest en dit is een terrecht gevolg in mijn functie

 8. Charka53

  Als ze nu eens iedereen bij Ajax weg zouden sturen die zich niet kunnen gedragen mogen we misschien ook weer eens bij 010 op visite

Reageren is niet mogelijk.