There are no ads, please add some


Ten Hag niet bezig met vertrek: ‘Ik heb hier een contract’

Erik ten Hag is niet bezig met een eventueel vertrek bij Ajax. Hij focust zich momenteel vol op Ajax en denken aan een mogelijke transfer naar een andere club zit er voorlopig niet in, zo zegt hij op de persconferentie voorafgaand aan De Graafschap – Ajax over de geruchten. Door de successen van Ajax in Nederland en Europa is Ten Hag volgens verschillende media op de radar komen te staan van de Europese top waaronder Chelsea, FC Barcelona en Bayern München. ‘Alle suggesties zijn mooi’,  ‘Maar ik heb hier een contract en ik heb het naar mijn zin. We zijn bezig met de toekomst. Ik denk daar (een vertrek, red.) niet over na op het moment. We gaan van wedstrijd naar wedstrijd. Het is geen thema voor mij.’

In hoeverre het bij elkaar houden van een groot gedeelte van de groep van dit seizoen Ten Hag toch nog kan besluiten te vertrekken is onduidelijk.  ‘Een kern met automatismen zou fijn zijn. Het kan een doorslaggevende factor zijn. Ik kan wel iets (hoeveel spelers er weggaan, red.) roepen, maar dat is zinloos. Je weet niet welke kant het opgaat. We zullen voor spelers vechten, maar we hebben geen naïeve instelling.’

Gerelateerde posts

9 reacties

 1. HURBIE

  Hoop dat je de nieuwe groep spelers op het zelfde niveau kan brengen als het huidige team
  SUCCES

 2. Charka53

  Ja een contract stel niets voor maar als je blijft ook goed je heb het dit seizoen boven verwachting gedaan.

 3. Zlatan4ever

  Was in het begin geen fan van TH, maar ook ik kan niet ontkennen dat hij een belangrijke schakel is geweest het succes in dit seizoen. Kleine kanttekening, wisselbeleid kan beter.
  Stay TH !

 4. Bert Betondorp

  Ten Hag heeft overtuigd te passen bij Ajax, laat hij maar blijven nog een jaar

 5. AB

  Ondanks dit mooie seizoen zal ik geen traan laten als hij vertrekt. Hij is teveel afhankelijk van Schreuder en heeft tot het einde toe zeer vreemde wissels gehad. Ook de wissels waren oorzaak van uitschakeling CL.

Reageren is niet mogelijk.