There are no ads, please add some


PSV weigert Bergwijn naar Ajax te laten vertrekken

De kans dat de supertransfer, die volgens De Telegraaf in de maak zou zijn, van Steven Bergwijn van PSV naar Ajax, is als we Voetbal International mogen geloven, nihil. ‘Als de Amsterdammers, nadat woensdag de titel officieel wordt binnengehaald, zich toch melden voor Bergwijn, krijgen ze vanuit Eindhoven een keihard nee te horen’, aldus VI. PSV heeft inmiddels ook bij De Telegraaf bevestigd dat ze ‘Bergwijn aan het einde van het seizoen niet verkopen aan Ajax’.

Bergwijn zelf ontkent de geruchten over een eventuele transfer naar Ajax. ‘Ik wil het graag bij de feiten houden en die zijn heel simpel: ik ben gelukkig bij PSV en ben door geen enkele club concreet benaderd’, zegt hij op de clubsite van de Eindhovenaren. ‘Zoals ik al eerder heb aangegeven: na het seizoen ga ik nadenken over mijn toekomst.’

Volgens De Telegraaf heeft Steven Bergwijn geen gelimiteerde afkoopsom in zijn contract staan van 20 mijoen maar ook dat blijkt niet te kloppen. Er is geen gelimiteerde transfersom en kan PSV dus vragen wat het wil voor Bergwijn die nog een contract heeft bij PSV tot medio 2022.

Gerelateerde posts

13 reacties

  1. Sam34

   Zou jij hem willen?? Ik niet is een lampekap en dan ook nog eens niet zo’n goeie ik zie het TOTAAL niet in hem. Als iemand vanuit eindhoven moet komen dan maar lozano. Maar liever geen een speler van pisvee…

   1. Yindi02

    Als Lozano zou komen dan haak ik wel af hoor. Ajax is een voetbalclub en geen Circus Renz.

   2. Mr Ajax

    Klopt sam, maar als je bergwijn weghaalt bij pisvee zijn ze wel
    Meteen een heel stuk zwakker

 1. AB

  Als er genoeg geboden wordt zwicht PSV ook maar meer dan 25 miljoen moet je niet betalen.

 2. Charka53

  Dan toch niet je gaat pisvee toch niet de hoofdprijs betalen voor Bergwijn zoek nog maar even verder er is best nog meer.

 3. Wenen 1995

  Als de speler echt wil, dan hou je hem niet tegen. Misschien dat ze dat bij PSV nog niet begrijpen….

 4. AjaxBelg

  bij Racing Genk loopt ook een goudhaantje.. Trosard. PSV laat toch een van zijn beste spelers toch niet naar Ajax gaan.

 5. Zlatan4ever

  Zitten wij eigenlijk op Bergwijn te wachten ? Snel,maar geen killer in de 16. Daarnaast al een paar jaar negatieve uitlatingen over Ajax. Laten Marc en collega’s maar lekker verder zoeken….

Reageren is niet mogelijk.