Jong Ajax pakt op valreep punt bij Sparta

Jong Ajax heeft vrijdagavond op de valreep een punt gepakt bij Sparta. De ploeg van trainer Reiziger had het in de eerste helft lastig op Het Kasteel en zag de thuisploeg via Veldwijk en Duarte op een 2-0 voorsprong komen. In de tweede helft kwamen Bijleveld en Kühn in het veld en gelijk begon Jong Ajax beter te voetballen en werd gevaarlijk. In de zeventigste minuut stoomde Dani de Wit op richting strafschopgebied en werd neergehaald. Danilo benutte de strafschop en een minuut was het via Danilo weer raak en scoorde hij de 2-2 uit een rebound.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Bakker, Solomons, Schuurs, Kemper; Ekkelenkamp (59’. Bijleveld), De Wit, Gravenberch; Jensen (59’. Kühn), Danilo (85’. Nunnely), Lang.