There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen verspelen landstitel tegen ADO Den Haag (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond de landstitel verspeeld door thuis met 1-1 gelijk te spelen tegen ADO Den Haag. Er leek na het laatste fluitsignaal nog weinig aan de hand voor het elftal van trainer Nihom maar uiteindelijk kwam er een slecht bericht binnen op sportpark de Toekomst.

De Ajax Vrouwen wisten wat ze moesten doen en dat was winnen van ADO, en dan kon er volgende week bij winst op de vrouwen van FC Twente feest worden gevierd. Het liep echter helemaal anders en nadat ADO op 0-1 kwam moesten alle zeilen worden bijgezet. Eshly Bakker wist uit een strafschop de 1-1 te scoren en op slag van rust kregen de Ajax Vrouwen nog meerdere kansen op de voorsprong maar die viel niet. In de tweede helft golfde het spel op en neer maar gescoord werd er niet. Na het laatste fluitsignaal ging de blik natuurlijk naar de andere wedstrijd tussen de vrouwen van PSV en FC Twente. Die wedstrijd leek in 2-2 te eindigen en dus was er nog niks aan de hand. Echter scoorde FC Twente in blessuretijd de 2-3, kroonde zich daarmee tot landskampioen en schoot de droom van de Ajax Vrouwen aan diggelen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Van der Most, Dijkstra (77. De Sanders), Doorn (70. Schenkel), Van Es; Munsterman (70. Verhoeve), L. Bakker, Akkerman; Lewerissa, Jansen, E. Bakker

App-gebruikers: Bekijk de foto’s op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Donderbol

  Bij Twente hebben ze een lekker weekje.. jammer dat ze de titel niet gepakt hebben!

 2. theomar

  Zonde dat niet van ado gewonnen kan worden. Daar moet je gewoon 3 p tegen pakken.

  1. Moosie

   Dat zijn nu al 6 punten .
   Hoeveel punten wil jij in 1 wedstrijd eigenlijk winnen?

 3. Charka53

  Dat is balen maar wel een waarschuwing voor de mannen , niet gemakzuchtig worden in de laatste twee potjes hoor je zit wat je kan verspelen.

 4. Moosie

  Nou ik heb begrepen dat het hele elftal ontsteld was.
  Dat krijg je als je beste vriendinnen gesynchroniseerd zijn met je.
  Dan worden ze allemaal tegelijkertijd ontsteld.
  Ik denk dat het tijd wordt voor nieuw bloed.
  En Bloed Zweet en tranen zou verboden moeten worden als nummer bij de dames want ze nemen die shit veel te serieus.

   1. Moosie

    wat heeft god oh god er mee te maken ik denk dat ze dat misschien roepen als ze klaar komen maar bij hun ontsteltenis kwamen er meer godver de godvers over hun lippen.

 5. Koning Haarms Wolfs

  Er schijnt bij sommigen wat borsthaar tussen de bh’s te zijn gekomen. Dit deed pijn waardoor ze de focus niet scherp konden houden. Ook schijnt de peptalk van Sylvana en Bunny niet aan te hebben geslagen. Heb wel begrepen, dat vanaf volgend seizoen er in de pauze een oestrogeenmeting plaats gaat vinden. Wanneer dit gehalte te hoog is, dan wordt er gewisseld en dan zal er twee weken lang verplicht een bix-dieet gevolgd dienen te worden. Ook zal er een pottometer worden geplaatst, die meet hoe hoog het potgehalte is om zo een mogelijke afleiding door verliefdheid in een vroeg stadium te kunnen onderdrukken, dmv een testosteroninjectie. Ook zal er gebruik gemaakt kunnen worden van een hoefsmit, mocht het gekozen schoeisel niet optimaal zijn en een aanpassing benodigd zijn.

 6. Iamsterdam2015

  Aiiiii dat is pijnlijk!! Waarschuwing en les voor de mannen. Scherp zijn tegen. Utrecht en De Graafschap….. maar het “ verhaal van de Vijverberg” kennen we allemaal.
  Voor de vrouwen neem ik mn petje af. Goed seizoen gedraaid, jammer dat het niet beloond wordt.

Reageren is niet mogelijk.