Informatie over kaartverkoop kwartfinale Champions League

De kaartverkoop voor de kwartfinale van de UEFA Champions League start dinsdag 19 maart om 10:00 uur. Seizoenkaarthouders kunnen twee dagen lang een kaart voor hun eigen stoel kopen met tien procent korting. De reservering voor seizoenkaarthouders staat dan klaar in hun Online Ticketshop-account. De reservering vervalt op 20 maart om 20:00 uur. Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf 55 euro voor seizoenkaarthouders.

Bron: Ajax.nl

Related posts

16 Comments

  1. Wenen 1995

    Wordt sowieso een mooi affiche! Zie uit naar de volgende CL wedstrijd. Hoop op Manchester United.

    1. De Ajacied

      Heel fijn dat er niet geloot wordt bij de Miva plaatsen, top Ajax
      Want Mindervalde zijn gelijk aan de gewone supporters,
      ❌❌❌

  2. BeukerAjax

    Weet iemand hoe het precies werkt als je een clubkaart hebt? Krijg je dan ook voorrang op kaarten van de kwartfinale? Of heb je dan pech en moet je net als iedereen zonder seizoenskaart in de vrije verkoop gaan proberen?

    1. Remco425

      Eerst komen Seizoenkaarthouders aan de beurt, daarna de rest van de 90.000 leden van de SVA en als er nog kaarten over zijn, maar dat is onwaarschijnlijk, dan komen de Clubcard houders aan de beurt. Ik verwacht helemaal geen vrije verkoop.

  3. Kevke87

    als clubcard houder kom je na de seizoenkaarthouders en supporters clubcard houders. tegen die tijd is de Johan Cruijff Arena allang uitverkocht.

  4. Kevke87

    laat staan nog de vrije verkoop. dat is meer voor een doordeweekse competitie wedstrijd of bekerwedstrijd tegen nec ofzo

  5. AFCA my World

    Ongeacht dat ik een seizoenskaart heb, krijg ik toch kaarten via het bedrijf !Dus ik ben er gewoon bij ! ⚽️

        1. 1434

          Iemand die constand loopt te pochen over zijn gratis kaartjes krijgt van mij geen respect.

Comments are closed.