PEC Zwolle start spoedeisende arbitragezaak op

PEC Zwolle is een spoedeisende arbitragezaak gestart om de verplaatsing van het duel met Ajax aan te vechten. Het duel stond gepland voor zaterdag 2 maart maar is vanwege de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en Ajax verplaatst naar 13 maart. Directeur Gerard Nijkamp van PEC snapt het argument van Ajax maar wil graag naar een datum toe die beide partijen schikt.

Indien de wedstrijd blijft staan op woensdag 13 maart dan moet PEC Zwolle binnen acht dagen duels afwerken met AZ, Ajax en Excelsior en dat is volgens Nijkamp te gortig. De Zwollenaren strijden met een kleine selectie om lijfsbehoud en de wedstrijd tegen Excelsior kan van groot belang blijken te zijn. Tevens laat Nijkamp weten dat de KNVB in een eerder stadium heeft laten weten dat Ajax – PEC Zwolle alleen verplaatst zou worden indien Ajax een goed resultaat zou halen in de thuiswedstrijd tegen Real. De arbitragezaak lijkt de laatste mogelijkheid voor PEC om het besluit van de KNVB terug te draaien.

Bron: De Telegraaf

Related posts

25 Comments

 1. Amoebe

  Ik zou het wel begrijpen als pec een andere datum wilt!

  Maar het cancellen van de wedstrijd is volkomen terecht.

 2. dickst14

  ajax moet daarna ook 3 duels in 8 dagen afwerken. Dus het protest vd fc Calimero snap ik zo wie zo niet.

  1. HURBIE

   Gewoon die wedstrijd spelen
   De beste training voor een wedstrijd tegen Real lijkt mij beter als een week alleen maar trainen

 3. Charka53

  Zo is er altijd wel wat om te klagen maar als PEC nu eens zorgt dat die vloerbedekking weg wordt gehaald en een grasmat wordt neer gelegd hebben ze geen last meer als weer eens tegen een c.l. deelnemer moeten spelen.

  1. Vak 120

   Pec en psv moet niet zeiken! Spelen allebei kut en gaan dit op ons afreageren! Eigenlijk wel geinig!

 4. Mr Ajax

  Lekker man om 1830 op een woensdagavond, ff pilsje ervoor met een hot dog en daarna een grillburger met een biertje op de overwinning!

 5. Zlatan4ever

  Wat mij betreft PEC degraderen en Pisvee geen enkele prijs dit seizoen MF ! ✡️⚽️✡️

 6. a.p.

  18.30 uur op woensdag vind ik wel vroeg, maar ja een mens kan en mag natuurlijk ook niet alles hebben en willen. Maaaaaarrrrrr ik ga natuurlijk wel heen!

 7. Finidi

  Tjongejonge wat een ophef zeg, waar hebben we het over, Pec poepoe willen die zich ff laten gelden via de rechter ipv op het veld? Pfff

 8. Moosie

  metjfiksing dat is het misschien moet iemand een bodemprocedure beginnen tegen de knjb zijn toch allemaal neuzen

Comments are closed.