There are no ads, please add some


Kale en Kokkie snappen er geen zak van (Incl video)

Gisteren was voor alle Ajacieden een vreselijke dag. Waar er voor de aftrap nog hard werd gelachen om het puntverlies van PSV, bleek Ajax zelf niet in staat om te winnen van Heerenveen. Keeper Lamprou had niet een heel lekkere dag, maar eigenlijk was er geen een goede Ajacied. De mannen kunnen dan in een nieuw virtueel jasje zijn gegoten, veel vrolijker zijn ze er niet op geworden.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link.

Gerelateerde posts

9 reacties

  1. -buitenkantje rechts-

    Stelletje Azijnzeikers.. Schandalig hoe ze een Ajacied als Lamprou neerzetten als een tuinkabouter.. Nepsupporters.. En dan ook nog even kritiek leveren op Overmars, omdat ie geen betere 2e keeper heeft gekocht.. Belachelijk.

  2. Bert Betondorp

    Inderdaad, geen enkele bijdrage. Laten die twee het thuis tussen de schuifdeuren doen en wegblijven op dit forum.

Reageren is niet mogelijk.