There are no ads, please add some


‘Ten Hag sluit komst nieuwe keeper niet uit’

Andre Onana viel afgelopen zondag tijdens de warming-up uit en dus moest Kostas Lamprou de taken van de doelman uit Kameroen overnemen. Dat ging niet geheel vlekkeloos en na afloop kon Lamprou dan ook rekenen op behoorlijk wat kritiek.

De vraag na afloop was dan ook of trainer Ten Hag nog steeds vertrouwen heeft in Lamprou mocht deze onverwacht moeten keepen tegen bijvoorbeeld Real Madrid. ‘Ik heb nog steeds vertrouwen in Kostas ook als hij die wedstrijden er zal moeten staan’, laat Ten Hag weten. Toch lijkt Ten Hag tijdens het interview iets bij te draaien want op de vraag of Ajax een nieuwe doelman gaat aantrekken laat de trainer weten: ‘Ik ga daar geen uitspraken over doen maar Ajax is altijd alert op de transfermarkt. Je kan Kostas niet alles aanrekenen want ook de veldspelers waren schuldig aan de vier tegendoelpunten. Deze selectie is sterk genoeg om kampioen te worden maar zoals ik eerder aangaf blijven we alert’.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

54 reacties

 1. Amoebe

  Nou ik snap dat je 2e keeper geen topkeeper kan zijn maar deze situatie is niet houdbaar indd.

  1. Wenen 1995

   FrankiC, dat is een super idee! Ik hoop dat Marc meeleest en jou een bosje bloemen stuurt!

  2. FrankiC

   Vorm (35) kan ook, 3e keeper van de Spurs en mag weg. Klein schrikbeeld: hij is maar 7 cm minder klein dan Lamprou.
   Scherpen van FC Emmen is daarentegen 2 meter en 4 cm. Een talent, maar….. niet goed met hoge ballen!
   El Maach moest bij JA Kotarski vervangen en wat denk je: 4 doelpunten tegen… zo’n weekend was ‘t dus

   1. Wenen 1995

    Berjamin van Leer per direct terughalen (als andere alternatieven niet mogelijk blijken)?

 2. Koning Haarms Wolfs

  Goed, nieuwekeeper…..check! Nu nog de trainer, een paar verdedigers voor de breedte en een scorende spits, of 2…. Moet lukken toch?

 3. Wenen 1995

  Even wat positief nieuws tussendoor: Chantal heeft al meer dan 1.000 vlaggetjes ontvangen voor de crematie van haar overleden vader! Mooi nieuws, toch?

 4. Joodjuh

  Laten we met zn alle hopen dat Onana woensdag weer fit is. Anders sluit ik een ramp scenario niet uit.

   1. Finidi

    Keeper eerste buikgriep , keeper tweede last vd maag, wat vreten die lui onder de lat eigenlijk?🤔

 5. -buitenkantje rechts-

  Dat had allang gedaan moeten worden TH!! Dat Lamprou überhaupt in de Arena rondloopt is niet te verklaren. Zet dan Kotarski onder de lat..

 6. FrankiC

  Precies, ware het niet dat Kotarski nog geblesseerd is. Er zaten gisteren wel 2 keepers op de bank.

 7. a.p.

  Ik weet niet hoe de andere reserve-keepers zijn.maar Lamprou is voor Ons Aller Ajax niet geschikt. Laatst in die andere competiewestrijd tegen: PEC?j en dan gisteren Jammer voor hem als persoon , maar er moet HEEL SNEL wat gebeuren. Nu valt de schade nog mee maar verder……

 8. Iamsterdam2015

  Ja, als het maar geen paniek aankoop gaat worden, daar hebben wij in het verleden vaak genoeg onze kop aan gestoten…..

 9. nash1900

  Keeper is zeker niet AJAX waardig,maar ons middenveld zondag zeker ook niet… kon zo door lopen

 10. Bert Betondorp

  Moeten wij hier op dit forum nou een KEEPER aanstellen? Nee toch?
  Maar toch weten wij er wel edn paar goede te noemen, wasr wacht de directie nog op? Snel aub

  1. Bert Betondorp

   Ps gelukkig sluit onze Erik de komst van een nieuwe keeper niet uit.
   Wat een gospe……

 11. AFCA my World

  Alles beter dan die kabouter die er nu staat, mijn dochter is een goede, staat op doel bij bal op het Dak 1 ! ⚽️

 12. apeldoorn

  Stekelenburg terug halen! vandaag nog, kan die donderdag meteen laten zien hoe het wel moet tegen Heerenveen!

 13. Forever nr14

  Nog steeds “KUTZOOI”!!!! ben dr echt klaar mee om weer achter die rot lampen aante rennen!! Bah

 14. ajacied078

  ze hadden beter meneer de directeur van de tribune kunnen trekken. pff die zal zich de oren ook wel van zn kop schamen met zon keeper in het doel. en oren heeft ie 😁

 15. Indojood

  Lees net dat Ten Hag tevreden was over Sinkgraven. Alsjeblieft, ophoeren met die graftukker, dit gaat weer helemaal de verkeerde kant op! Die eigenwijze kutboer weigert zijn eigen miskleunen toe te geven.

 16. Forever nr14

  Het ergste is, dat als we donderdag winnen en stel as zondag ook, dat die kloot tukker weer van sommige op dit forum positieve reacties krijgt, werkelijk niet te begrijpen. Nu hoor je ze niet, alleen maar succes supporters!! Neppers

 17. Ajaxbest

  Nee nee hagie er moet een 2 keeper bij gekocht worden doe die kabouter maar weg hij kan niet eens keepen

 18. Forever nr14

  Indo, die graftukker kunnen en mogen we niet meer serieus nemen, als hij langer aanblijft lever ik mn seizoens kaart zsm in. En Overmars moet ook eens goed in de spiegel kijken, over de breedte en het aanstellen van deze klungel

 19. apeldoorn

  nr 14, ik vond TH een prima trainer en dat vind ik ook nu nog. Wat er gisteren mis ging is het onverwacht niet spelen van Onana. en waarom speelde onze nieuwe Argentijn nog niet, dat vroeg ik me ook af.
  ik word een beetje simpel van dat TH steeds afzeiken als er iets mis gaat…. ik geniet elke wedstrijd weer dit jaar, ook gisteren met hartslag 200.
  is TH verantwoordelijk? nee, ik denk dat iedereen wakker is geschid, ook TH.

  donderdag winnen en og belangrijker zondag en dan door knallem naar nr 34

 20. DeMike

  Het gaat 1 potje minder en de TH haters laten gelijk weer van zich horen. Lamprou had idd meer kunnen doen, zeker bij de derde goal, maar hadden we simpelweg de boel niet eerder af moeten maken?! Daarnaast kansloos druk gezet 2e helft.

  1. Ajaxbest

   Het zijn 3 fout van Lamprou ik weet niet welk westrijd je gezien heb Als keeper moet die ballen hebben en als ons eerst doelman in doel stond had we gewonnen en lamprou was ook doelman bij die roterdams club

 21. Theo1976

  Wat een simpele zielen hier…. en nog willen ze zich ajax supporters noemen…. stelletje azijzeikers

 22. Melvis

  Fijn om te zien dat er toch nog een aantal mensen hier op het forum zijn die normaal en rationeel kunnen nadenken, ipv te juichen als het goed gaat en alles en iedereen afzeiken als het een keer minder gaat.

  Onana zei het laatst mooi in een interview. Ik kan alleen maar winnen of leren… dat is m.i. de juiste benadering!

  1. -buitenkantje rechts-

   Op sommige beslissende momenten moet je er gewoon staan Melvis.. Dan is het ‘do or die’ Leren van je fouten prima, maar doe dat op de trainingen. Nu moesten gewoon de punten binnen geharkt worden.. en wordt er misschien veel geleerd, maar niet gewonnen.

 23. Kapstein

  Feyenoord heeft een 2e keeper die misschien iets voor Ajax zou kunnen zijn. Is dat een idee? Hij heet Verminder of zo geloof ik.

 24. Forever nr14

  Theo, “succes supporter” noemen ze dat. Als hij niet ziet dat Dolberg al lang en breed gewisseld had moeten worden en dan ga een rechtsback naar links zetten en als je ziet dat Blind aan alle kanten overlopen word, moet je ingrijpen en niet als een dooie mus op je bankje blijven zitten.
  En nog eens iets….. Hoe lang is het al geleden dat we 1e stonden? Juist!
  3 cruciale fouten gemaakt en zie waar we weer staan! “Juist” dit mag je hem zeker aanrekenen, natuurlijk de pech dat Onana weg valt, maar dan moet je tactisch sterk zijn, en dat is deze brabbelaar niet

 25. Forever nr14

  Apeldoorn, ik geniet ook natuurlijk joh als ajacied geniet je, maar alleen europeesch want in de competitie is het toch nig steeds niet best.
  Deze trainer heeft enorm geluk met deze lichting en niks anders, had hem liever bij de kakkerlakken gezien, daar was ie meteen door de mand gevallen, maar omdat “we” geniten van het huidige materiaal komt niet door deze flapdrol

Reageren is niet mogelijk.