There are no ads, please add some


Beenhakker: ‘Ten Hag is vaak door de stront gehaald door dat clubblad’

Ajax is in het nieuwe jaar nog op drie fronten actief en dat is volgens Leo Beenhakker voornamelijk te danken aan trainer Erik ten Hag en aan een zeer sterke selectie. Volgens Beenhakker kreeg Ten Hag in het begin veel kritiek en dan met name uit een bepaalde hoek, maar heeft hij voorlopig iedereen de mond gesnoerd.

‘Hij is zeker door dat clubblad, ik weet niet hoe het heet, heel vaak door de stront gehaald, sneert hij richting De Telegraaf. Nu is het in één keer weer de allerbeste trainer, ik word er gek van dat geouwehoer. Erik is gewoon goed bezig, blijft zichzelf en daar kun je het mee doen. Uit ervaring weet ik dat er bij Ajax altijd veel bazen zijn en dan moet je een sterke jongen zijn. Zo wil ik het spelletje gaan spelen en als het je niet bevalt dan hoor ik het wel. Knap dat hij zijn eigen identiteit behoudt’, besluit een lovende Beenhakker.

Bron: AD

Gerelateerde posts

63 reacties

 1. RJS

  Wijze woorden van Don Leo. De Teleklets was fout in de oorlog en is sinds die tijd niet veel verbeterd. Op naar het 34e kampioenschap, de beker en verder moois in de CL !

  1. Litmanen

   Welke oorlog? Ik ben 65 en heb geen oorlog meegemaakt.
   Ik vind De Telegraaf een vervelende rechtse krant, maar ze hebben toevallig wel de beste sportkrant en bij Ajax zitten ze altijd eerste rang.
   De oorlog…….
   Bovendien, Ten Hag blijft geen Ajaxtrainer. Met deze selectie wordt Jan de Jong ook kampioen. En datmoeten met Ten Hag nog afwachten.

    1. Indojood

     En weer met heel veel misbaar reageren op iemand i.p.v. rechtstreeks op het artikel. Dat doet Nietmanen nl. nooit, hij wil alleen maar de boel opnaaien zodat het escaleert om daarna de zielige piet uit te hangen en huilie huilie te doen als ie een koekie krijgt. Echt een walgelijk figuur. Laat hem lekker naar die dooie Eug gaan.

     1. Moosie

      zie je wel dat ik Litmanen op 1 krijg.En die gek denkt dat het door zijn mening komt mooi hè.

   1. dickst14

    Er zijn er inderdaad veel die voor jou onzin een duimpje geven.
    Dacht eigenlijk dat je veel ouder was.

   2. Bakkie

    Dat argument (iedereen wordt met deze selectie kampioen) toont vooral aan dat je geen idee hebt wat het trainersvak inhoudt

  2. JohnDoe77

   Deze wijze woorden van Leo gelden ook voor een deel van onze fans helaas. Begin van TH was het een onverstaanbare domme Tukker en nu opeens een top-trainer. Hopelijk hebben we geleerd vertrouwen te hebben in onze Technische staf die hem aangesteld hebben en de staf die nu voor de mooie resultaten zorgt. Op een succesvol 2019!

    1. Litmanen

     Uiteindelijk zijn we het eens. Overigens, Beenhakker was ook geen toptrainer maar kon lekker lullen. Met Volendam kon hij een redelijk getalenteerd ploegje ook niet behoeden voor degradatie.
     Zijn mening over Ten Hag is net zo imponerend als die van elke willekeurige fan die ook nog nooit een training van de man heeft bijgewoond.
     Verder wens ik natuurlijk al mijn bovenstaande fans een gelukkig 2019, behalve uiteraard snuiffie Moosie. Die is namelijk nogal haatdragend. En waarom? Geen idee, ik ben altijd zo recht door zee tegen onze ondernemer…..

     En weer beste mensen, ik vraag niet om likes of duimpjes. Ik vertegenwoordig blijkbaar de stille meerderheid. En gezien jullie reacties begrijp ik die stilte wel.

     1. AB

      Wat ben je toch een ongelooflijke lul, zelfs in 2019. Van jou wensen ben ik overigens niet gediend. Je hebt de toon weer gezet.

     2. Prinsengracht

      Hahaha. De stille meerderheid. Je wordt gewoon gebruikt om Hurbie op stang te jagen. Je denkt toch niet echt dat zoveel verschillende mensen jou een duim hebben gegeven?

     3. Litmanen

      Gek genoeg maken jullie je daar meer druk om dan ik. Ik geef mijn mening en regelmatig vallen jullie over het aantal duimpjes wat ik dan krijg. Zelfs als het er een stuk of twintig zijn.
      Mij boeit het niet. Ik probeer nog steeds inhoudelijk te reageren, hoe kwaad jullie je ook maken.
      Als je ziet wat ik helemaal schrijf op deze topic is dat lachwekkend en zielig. Geef je mening en blijf fatsoenlijk. Maar zelfs dat is te veel gevraagd.
      Je kunt ook niet op mij reageren, maar de hatefull eight kan het niet laten……

     4. Prinsengracht

      Ten eerste ben ik niet kwaad. Ten tweede heb ik nog nooit iets over jou in combinatie met duimpjes gezegd. En ten derde was mijn opmerking niet onfatsoenlijk. Wel to the point.

     5. Moosie

      lmao wat een droppie hij heb 84 like’s en gast dan roepen dat het om hem is wat een sukkel ben je dan.
      Als er iemand nu al jaren bezig is om een oorlog uit te vechten op de site en bijna door iedereen uitgekotst wordt is het onze rari wel.
      Oh en voor jou informatie beste Nietmanen ik drink bijna nooit maar als ik drink is het meestal een glaasje Frapin XO dat ken jij waarschijnlijk niet want dat valt echt buiten jou budget.
      Maar een goede Glenn livet is ook altijd lekker.
      Qua wijn die k ik liever Merlot en of een lekker wit wijntje gewoon van de Appie.
      En ik rijd in een Volvo hebben we dat ook gehad.
      Nou heel stoer hoor het zijn er geen 8 Maar meer een stuk of 20 die je een sukkel vinden er komt een dag dan sta ik voor je neus vriend ik ben benieuwd.

     6. Litmanen

      Moosie, typisch iets voor jou. Dreigen met geweld zonder het woord te gebruiken. Je bent zo ontzettend mislukt in dit leven dat je hier nog wat autoriteit denkt te kunnen tanken met je smakeloze bijdragen.
      Zelfs je naar diesel smakende cognac kies je verkeerd. Maar ja, dat heeft vast te maken met je andere keuzes in dit leven. Ik zal de producten in dit geval niet noemen. Daar ben jij ook zo goed in.
      En hoe jij aan jouw budget bent gekomen, dat weet iedereen hier nu wel.

     7. AB

      Jij zegt tenminste gewoon “spring van de 2e ring” of kruip tussen 6 plankjes he Litmanen. Jij geeft buschauffeurs de tip om vol gas te geven als er “doorgesnoven” supporters voor de bus staan. Nee, niks mis met jou. Verder zie ik geen enkele dreiging met geweld. Elkaar alleen face to face zien kan afdoende zijn. Tip aan Moosie: wel ff door je knieeen gaan anders kan je Litmanen niet recht in de ogen kijken.

     8. Indojood

      Ik zou er nog aan willen toevoegen dat Nietmanen onlangs wenste dat een aantal mensen hier eugthanasie gingen plegen. Een toppunt van beschaving, die Nietmanen. En nu weer huilen dat ie bedreigd wordt.

     9. Moosie

      ha ha ha naar diesel smakende cognac tuurlijk nou veel plezier ermee .
      Een dingetje nog heb ik nou wel of geen geld stoere jongen want je zegt steeds wat anders ?
      En voor de rest kun je de tufus krijgen zet je eige nog ff voor lul joh schrijf maar wat maakt niet uit wat je schrijft komt toch alleen onzin uit.
      En voor het geval het niet duidelijk was als ik jou voor mij krijg sla ik je idd voor je smoel klopt heb je ook verdiend, zo ga maar aangifte van bedreiging doen.

     10. AB

      Beste Litmanen: lees je eigen bijdrage van 08:36 nog even goed na en dan gaat om de 6e zin. Ik en zo blij dat je nu eindelijk zelf tot dit inzicht bent gekomen.Chateau ehh, ik bedoel chapeau.

     11. Emous1978

      Voor iemand die niks om duimpjes geeft meld je best vaak als je er weer een redelijk aantal hebt gehad dat ze jou niks uitmaken

 2. Indojood

  Ajax speelde op 30 november 1980 een legendarische wedstrijd tegen FC Twente. Niet alleen de uitslag was gedenkwaardig (5-3), maar vooral ook de rol van Johan Cruijff. Cruijff was op dat moment technisch adviseur van de club en de legendarische nummer 14 zag Ajax het na de 1-0 voorsprong helemaal weggeven tegen de Tukkers. Bij een 1-3 achterstand kon Cruijff het niet meer aanzien, daalde hij af van de tribune en nam hij naast trainer Leo Beenhakker plaats in de dug-out. Cruijff nam de regie in handen en zette het tactisch om. De verbouwereerde Beenhakker zat erbij en keek ernaar en Ajax won de wedstrijd alsnog met 5-3. 😂😂😂

  1. FrankiC

   Heerlijke legendarische gebeurtenis.
   Ik heb niet snel een hekel aan mensen maar naar Leo (en Dirk K.) kan ik niet echt luisteren. Nog nooit op een zinnige analyse betrapt, wat een zelfingenomen nitwit is dat zeg.

  2. -buitenkantje rechts-

   Idd..geweldig moment waarop Beenhakker als een leerling les kreeg van de veel jongere Cruijff..

  3. Litmanen

   Sorry, Indioot, maar jou reactie heeft niets met deze topic te maken. De pot verwijt etc……….
   Niet zo slim na jouw reactie op de mijne.

   1. Indojood

    Gelul, jij reageert altijd op mensen, nooit op artikelen, los van het feit of ze al dan niet (gedeeltelijk) inhoudelijk zijn. Mijn bijdrage was een bekende anekdote over Dom Leo die Cruijfiianen (wat jij overduidelijk niet bent) altijd kunnen waarderen. Het heeft dus ook niets met wel of niet slim zijn te maken. Jouw reactie bevestigt alleen maar weer jouw achterbakse gedrag.

    1. Litmanen

     Metdank voor je reactie. Maar blijft staan dat jij ook op mij reageert. Is nergens voor nodig. Dus die ketel blijft staan.

     1. Indojood

      Nee, ik reageer op artikelen en mensen. Jij alleen maar op mensen met het doel om te boel te vergallen.

     2. Indojood

      M.a.w. jij kunt zelf geen mening vormen. Je parasiteert louter op andere reacties en komt altijd met meningen van anderen (trainers, analysten, etc.) aankakken om iets te willen zeggen.

 3. BobbyHaarms

  Het is en blijft een kwibus, en ik heb hem tot op het bot vervloekt die Ten Hag. Maar eerlijk is eerlijk, hij heeft het aardig staan momenteel, al heeft ie natuurlijk met grote afstand de beste selectie van NL.

  Hoe zeggen ze dat ook alweer? Een winnende coach heeft altijd gelijk.

  1. Indojood

   Het volgende debacle diende zich al aan Bobby. Gelukkig is er ingegrepen van bovenaf na PSV-uit en luistert hij nu naar spelers. Ook Ten Hag ontwikkelt zich en snapt nu dat er andere krachten werkzaam zijn in Amsterdam waarmee hij rekening moet houden. Dit is geen FC Utrecht.

   1. BobbyHaarms

    En dat speelt nu duidelijk in zijn voordeel. Laat hem voortaan goed naar de spelers luisteren dan komt het goed. Al doende leert men.

   2. De Nees

    Hij is idd een lerende coach, wist ook niet waar hij was beland en wist zich geen houding te geven. Ondanks of dankzij TH maar veel gaat nu goed, dat is zijn geluk dan. We hebben veel gehad om over te klagen afgelopen jaren, nu maar wat meer waarderen wat er is. Telegraaf laat zich weer ‘s kennen vooral bedoelt om onrust te zaaien, we hebben meer aan feiten over zijn functioneren dan dat zielige roddel en achterklap.

 4. Ralph

  Eindelijk een vakman zonder Ajax achtergrond die weet te presteren onder enorme druk van vooral de echte supporters. Wat geven we weinig tijd en roepen we bij de eerste slechte wedstrijd moord en brand om bijvoorbeeld John van ‘t Schip die een paar wedstrijden met Zwolle wint. Kom op Ajaxsupporters, 2019 een beetje positiever over Ten Hag.

  1. Indojood

   Hoezo eindelijk, Bosz presteerde ook onder deze druk. Ook een vakman zonder Ajax-achtergrond.

  2. Bert Betondorp

   Vakman? Wie? Beenhakker? Of ten Hag? Jongens iedereen mag zeggen wat hij wil, ook onzin en dommigheden.

   1. Prinsengracht

    Voor dat laatste hebben we jou Bert. En om open deuren in te trappen. Wordt zeer gewaardeerd. 😂

 5. Henk Veen

  je kan wel merken dat Leo net als ten Hag totaal geen Amsterdammers zijn
  Leo werd niet voor niets door Cruijff op de vingers getikt voor het oog van de hele wereld
  logisch

 6. Wzawzdb-72

  Heb vanaf dag 1 geroepen dat hij de tijd moest krijgen. Evalueren in winterstop 2018.
  Het spel is sinds van gaal niet zo leuk geweest als nu. We hebben prachtige ervaren spelers en een aantal super talenten.
  We zijn door in de beker en de CL maar hebben nog niets gewonnen.
  Ik denk dat het goed komt en pisvee nog meer punten laat liggen.

 7. Finidi

  Op zich mag ik Leo wel maar laat hij zich alsjeblieft met rotterdam bemoeien en niet met amsterdam!

 8. AB

  Hoe zou het stadion gereageerd hebben wanneer Ziyech en vd Beek niet ingegrepen hadden en ten Hag Dani de Wit met rugnummer 34 had laten invallen. Ik denk dat ten Hag gehavend het stadion had moeten verlaten.
  Onvergeeflijke fout.

 9. Johan

  Het is en blijft een kakkerlak maar wel een die goed kan lullen. Als trainer heeft ie tactisch niet uitgeblonken, ajax-twente, WK 1990 en ga zo maar door.
  Is geen ajax-man.

  1. Amoebe

   Jij denkt dat hij zijn mening heeft opgedrongen en niet dat hem iets is gevraagd en dat hij vervolgens gewoon antwoord geeft?

 10. dickst14

  Hij heeft vele mooie momenten gehad “onze” Leo. wat Indojood al schreef met Twente, het wk 90, maar het mooiste was nog met Feyenooit. Ze wonnen ruim uit bij Stuttgart en er werd hem gevraagd wat er mis was met het Duitse voetbal. Haben sie eine stunde zei hij. Vervolgens werden ze afgeslacht in de kuip en lagen ze er alsnog uit.

 11. Hanski

  Wat maken jullie je tich druk om mening van Don Leo? Het is Leo maar……gezond en succesvol 2019 allemaal❌❌❌

 12. Forever nr14

  Wat een gelul van deze Feyenoorder zeg, als TH dit materiaal niet had gehad/gekregen had ik het wel eens willen zien, als ajacied ben ik naar jaren weer eens echt trots, maar om te zeggen dat dit door die tukker komt, gaat me echt te ver. Ik vind het geen boegbeeld voor deze prachtige club, en al wint ie de champions league, dan nog niet.
  Don Leo, bemoei je maar met je eigen club, die hebben het harder nodig dan wij momenteel.

Reageren is niet mogelijk.