There are no ads, please add some


Slop overweegt om eerder te vertrekken bij Ajax na verstoorde relatie met Arisz

Financieel directeur Jeroen Slop heeft onlangs aangegeven dat hij na een dienstverband van twintig jaar komende zomer gaat vertrekken bij Ajax. Volgens De Telegraaf overweegt Slop echter serieus om eerder in het voorjaar al op te stappen en dat zou mede komen door een verstoorde relatie met operationeel directeur Rutger Arisz, die binnen de muren van de Johan Cruijff Arena inmiddels ook wat heeft uit te leggen.

Valentijn Driessen van De Telegraaf liet onlangs al weten hoe Slop wegliep bij een vergadering nadat Arisz hem op de vingers had getikt. ‘mij zie je hier niet meer terug’, zou Slop hebben geroepen bij het verlaten van de vergadering. Wanneer Slop daadwerkelijk vertrekt is niet bekend aangezien hij nog wat lopende zaken netjes wil afwerken.

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

51 reacties

  1. De Ajacied

   Allemaal zijn het haantjes die in mijn ogen geen clubliefde kennen bij de mooiste club van Nederland.
   ❌❌❌

    1. Litmanen

     Je hebt geen idee wat Slop voor Ajax heeft gedaan in de afgelopen twintig jaar!!
     Want dan zou je zo’n opmerking niet maken.
     Ajax kan beter zonder Sar en Arisz dan zonder Slop. Maar ja, lekker iets schreeuwen zonder enige kennis, typisch voor deze app.

     1. AB

      Slob heeft zich nooit hard gemaakt voor Johan en/of Jonk. Hij heeft het gewoon laten gebeuren.

     2. Litmanen

      Een voorbijganger vergelijken met een man die zich twintig jaar het lazerus heeft gewerkt voor de club? Ja typisch iets voor jou AB.

     3. AB

      Gewoon een pluche liefhebber hoor. Hij heeft Johan gewoon in de kou laten staan maar ja, jij vindt dat wel oké. Volgens mij heeft Jonk jouw vrouw een keer geneukt. De aversie tegen Jonk heeft gewoon heel enge trekjes. Of isJohan de voorbijganger. Bij jou kan iemand alles verwachten. Je handicap zit je aardig dwars.

   1. JohnDoe77

    Wat een onzin Ajacied; die man heeft 20jr van zijn leven aan de club gegeven. Jij mag niet eens zijn schoenen poetsen! Ga je schamen…

    1. De Ajacied

     Wil zijn schoenen zeer zeker niet poetsen,
     Zo heb je altijd voor-en tegenstanders bij bepaalde personen, en dat zal ook altijd blijven
     ❌❌❌

    2. Litmanen

     Ach we gaan hier liever bashen dan on aan de feiten houden. Cruijff heeft destijds gedacht dat Bergkamp en Jonk het samen zouden redden. Dat was een inschattingsfout. Zelfs Cruijff maakte fouten.

     Moet Slop nou verantwoordelijkheid nemen voor een fout van Cruijff zoveel jaar geleden? Laten we hem meteen de schuld geven van het vertrek van Bosz en Keizer en het missen van die kampioenschapoen.

     Achterlijke badmutsen.

     1. Prinsengracht

      Correctie: we gaan liever JOU bashen. En over de feiten mag jij zwijgen. Want zodra jij je toetsenbord aanraakt, begin je al met het manipuleren van de feiten.

     2. Moosie

      hij profileert zich als “kenner” van de club en vooral de opleiding weet hij nu ineens alles.
      volgt nu alle jeugdelftallen bla bla.
      Meneer gaat straks nog beweren dat hij altijd al gezegd heeft dat de leiding niet goed gaat.
      Het is gewoon een fantast hij is ondertussen al in de 70 mag geregeld bij Sjakie in de kampioenenbox zitten en kent vele belangrijke mensen binnen de club.
      Zoals die aardige jongen die hem steeds de toegang tot de toekomst ontzegt.
      Als hij weer een keer er op.t dat hij echt naar Ajax gaat.
      Natuurlijk heeft hij het erg druk daarom komt hij ook om 00.30 meestal nog ff met zijn dronken kop lallen op deze App.
      Al die aso’s ff de les lezen want in zijn belevingswereld is hij het toppunt van beschaving en ontwikkeld gedrag.
      Hij is de Brederode tussen Johan Derksens.
      Het vervelende is alleen dat als hij helemaal in zijn zone zit er iemand op de deur klopt en binnenkomt in een witte jas die hem verteld dat het nu echt bedtijd is.
      En er achteraan zegt ja hoor meneer Litmanen ik weer dat u vroeger voor Ajax voetbalde .Welterusten

     3. Litmanen

      Moosie, we zijn hier niet allemaal, zoals jij, verslaafd aan drank en drugs. Zou het op prijs stellen als je daar in je weinige heldere momenten over nadenkt.
      Een leven zonder sigaretten, drank en drugs is best leuk. Bovendien gezond. En ik ben niet van de blauwe knoop want bij gelegenheid drink ik graag een glas mooie rode wijn.
      Tipje? St. Emillion, grand cru 1996. Maar daar moet jij waarschijnlijk een jaar voor sparen.

     4. AB

      Jij en praten over gezond? Hilarisch. V.w.b. De wijn: jij mag hooguit vanaf afstand naar het etiket kijken, vanaf grote afstand. Elke druppel die jij er van zou krijgen zou drank misbruik zijn.

     5. AB

      Trouwens, een echte wijnkenner weet dat een goede wijn helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Ook hiervan heb je dus geen verstand.

     6. Indojood

      Haha, het gegeven dat je moet gaan “pochen” over een wijnkeuze om je online identiteit wat meer “gewicht” te geven. En dat op een Ajax-supportersforum waar men gemiddels genomen sowieso al de pest hebben aan kakkers en snobs. Je bent dan ook fan van die roeier Arisz zeker. In ieder geval net zo zielig als die dooie Eug met al zijn verzinsels.

 1. Vierde ster

  Redactie, hou aub eens op met het citeren van die vreselijke Driessen van de Telegraaf, heeft uitsluitend negatieve berichten over Ajax.

  1. JohnDoe77

   Dit was niet negatief over Ajax toch? Is feitelijk wat er gebeurt en blijkbaar heeft de redactie zelf de ingangen niet die Valentijn wel heeft. Als ze dan toch ergens mee moeten stoppen, laat het dan die Kale&Kokkie zijn.

  2. Vierde ster

   John Doe77 Het ging mij niet direkt over dit artikel, maar over deze kwal in het algemeen! Zie jij wel eens iets positiefs van die minkukel?

 2. AjaxKat

  Nou, als ik diverse media moet geloven dan is Slop zo’n typische Ajax-bestuurder die in zijn hele loopbaan met alle bestuurlijke winden heeft meegewaaid om maar op zn plek te kunnen blijven zitten. Wat zal die het dan moeilijk hebben gehad tijdens de fluwelen revolutie. De ene dag steun ik die en de andere dag weer iemand anders. En met het werk wat hij voor Ajax deed, is ie volgens mij best te vervangen. Maar ja als buitenstaander is het natuurlijk makkelijk lullen.

  1. Litmanen

   Tuurlijk, wil je even nakijken welke sponsors en hoeveel miljoen hij binnengehaald heeft voor de club? Daar komt Marc Overmars niet aan hoor. ABNAMRO, Aegon, Ziggo en dat zijn alleen de grote vissen.

   1. AjaxKat

    Is sponsors binnenhalen Overmars zn taak dan?
    Zoals jij m omschrijft is ie dus een veredelde accountmanager. Daar lopen er wel meer van in NL. Dan is ie nog makkelijker te vervangen als ik al dacht.

    1. AB

     Inderdaad AjaxKat, het pluche was belangrijker dan stelling nemen ten tijde van Cruijff en Jonk.

    2. Litmanen

     Je hebt gelijk poesje, mensen die dat soort sponsors binnenhalen, daar zijn er dertien van in een dozijn.
     Overmars moet vooral geluk hebben met het feit dat Ajax supertalenten kweekt (daar heeft hij geen enkele invloed op) en dat zijn aankopen geld opbrengen. Hij heeft mazzel, maar intussen ook een stuk of tien spelers gehaald voor in totaal tientallen miljoenen, die we zo kunnen uitlenen aan Top Os.
     Bij Slop speelt geluk geen enkele rol, puur vakmanschap.
     Maar ach, waar heeft Ajax sponsors voor nodig?

 3. AB

  Tsja, als je geen vergaderingen meer gaat bijwonen verlies je al je rechten. Althans dat vonden diverse mensen het geval bij Jonk.

  1. Litmanen

   Het verschil is dat Jonk niks wilde vertellen en dat Slop de mond werd gesnoerd door een omhooggevallen dronken en om zich heen graaiende ex-roeier.
   Maar AB, ik begrijp dat jij een fan van Arisz bent.
   Snap ik.

   1. AB

    Je hoeft echt niet telkens, stiekem midden in de nacht, te bevestigen dat je het niet wil begrijpen.

 4. HDfan

  Loopt het weer lekker met Ajax 1 beginnen die witte boorden weer de boel te verkloten. 🙄

 5. Moosie

  wel grappig als je Jonk heet en op goede gronden je verzet tegen het beleid van Bergkamp en Overmars dan moet je oprotten maar als je met alle winden meewaait en dan in conflict komt met een andere retenkusser dan worden er allerlei zaken ineens heel anders.
  Slop is niet verantwoordelijk voor het binnenhalen van Ziggo hij is verantwoordelijk voor de hele financiële afdeling van de nv.
  Maar dan nog Slop is net als Artis gewoon te vervangen en in slop zijn geval ook geen slecht idee zit er ook al veel te lang Artis moet gewoon meteen wegwezen vernaggeld dossier na dossier en wordt heel nadrukkelijk de hand boven het hoofd gehouden weer een van Flappie zijn blunders hoelang laten we dombo het oliefantje nog door onze porseleinkast lopen?

  1. AB

   Nog erger is het wanneer je Jonk totaal niet volgt in zijn huidige werk en volkomen belachelijke en onware zaken op het forum zet over hem. Je zou bijna denken dat Jonk Marokkaans bloed moet hebben. Maar goed, wie weet wordt 2019 een mooi jaar, het afscheidsjaar van Litmanen. Meeste kans hierop is wanneer Veltman, Sinkgra en en Schone vertrekken en Ziyech blijft. Dat kan hij nooit aan emotioneel gezien.

Reageren is niet mogelijk.