Jeroen Slop stopt bij Ajax

Jeroen Slop zal Ajax aan het eind van het seizoen verlaten. De raad van commissarissen, algemeen directeur Edwin van der Sar en Slop zijn dit in goed overleg met elkaar overeengekomen. De 57-jarige Slop vertelt in De Telegraaf: ‘Ik ben inmiddels twintig jaar werkzaam bij Ajax. Het waren hele intensieve jaren, met veel hoogtepunten en natuurlijk ook met minder leuke fases. Wat me altijd bij zal blijven zijn de bijzondere trajecten met buitenlandse clubs die hebben geleid tot grote transfers. Dan denk ik aan het vertrek van Zlatan Ibrahimovic naar Juventus en Jan Vertonghen naar Tottenham Hotspur. Maar ook aan de inkomende transfers zoals die van Cristian Chivu en Dusan Tadic.’

Foto: ANP

Related posts

28 Comments

 1. HURBIE

  Geweldige dingen gedaan voor AJAX
  Echte allround man
  Hopen op een goeie opvolger
  Bedankt alvast voor alles
  Succes in je volgende jop

  1. Indojood

   Overlever. Heeft geluk dat ie niet gewieberd samen met Vd Aat en Vd Loog en later met neonazi Ten Have en al die andere engerds Olfers, Römer en Davids.

   1. De Nees

    Hij zat in de kamp Ten Have destijds, dan ben je voor je leven besmet. Dus geen sympathie voor hem, daaag Slop. Lullo.

 2. Zlatan4ever

  Hurbie, wat weet jij hier nu van behalve wat in dit item te lezen is ? Je doet of je hem persoonlijk kent ? ? Daarnaast ben je wel erg “aanwezig” de laatste tijd.
  Je reageert werkelijk op alle onderwerpen…
  Op jacht naar de ?? zo dat je nr1 ??jager blijft ?? Hahaha ??
  Sukkeltje

  1. rickert

   Jullie zijn allemaal wel vreselijk druk met elkaar bezig zeg. Wat ontzettend fijn om te lezen al dat gezeik.

   1. vak411

    rickert… spijker op z’n kop.. het draait allemaal om likes.. dat bepaalt de identiteit van een aantal mensen hier. sinds een tijdje werkelijk alleen maar gezeik in ieder topic. ik denk dat lezers van andere clubs zich kapot lachen.. wat een eensgezindheid… ik irriteer me mateloos aan het gezeik hier

    1. rickert

     Ik vind het fascinerend dat wanneer er inhoudelijk zoveel moois te zien is, waarover gesproken kan worden.. Wanneer er jaren niet dit type voetbal te zien is geweest, dit alles is wat we hier op een forum zien. Super interessant dat mensen hun eigen dood faken, of niet zijn, van wie ze zeggen dat ze zijn. Maar doe maar weer even een belletje wanneer we het echt over voetbal kunnen hebben dan?

     Wat je zegt. Leedvermaak voor de rest, denk ik.

  1. Litmanen

   Je kan ook een maand niet reageren, dan gaat het vanzelf. Wat kan jou het nou schelen dat iemand je een paar honderd duimpjes geeft? Niemand neemt dat serieus, behalve jij dan, want Hurbie mag niet van jou reageren…..

   1. Zlatan4ever

    Hurbie mag altijd reageren,
    maar niet zielig gaan doen over ?? door de redactie er bij te halen…??

 3. -buitenkantje rechts-

  Slim gekozen moment om te stoppen voor een financiële man. De aandelen staan historisch hoog.. Miljoenen stromen binnen met geld uit de CL en transfersommen.
  Nu zal iedereen vinden dat je het goed gedaan hebt…

 4. Iedereen heeft een mening

  20 jaar is wel erg lang. Zal best goede dingen gedaan hebben maar ken de man niet echt. En met alle respect een financiële man, en dat ben ik zelf ook, is slechts een klein radertje binnen de organisatie.

  1. Litmanen

   Nou, deze man is wel iets meer dan een klein radartje. De club stond er heel slecht voor toen hij kwam. Het vervelende is dat degenen die die puinhoop destijds veroorzaakten nog steeds een rol spelen in de vijfde colonne.
   Als hij straks met een dikke portemonnee vertrekt is hem dat van harte gegund.

   1. Iedereen heeft een mening

    Volgens mij kwam de financiele verbetering toen Frank trainer werd. Zonder investeringen 4 x kampioen en evenveel CL optredens wat erg veel geld opleverde. Overmars die veel geld binnenhaalde met uitgaande transfers. Nogmaals, de beste man zal best goede dingen hebben gedaan, maar…..het grote geld werd binnengehaald door De Boer en Overmars. Althans dat is mijn mening.

 5. The last nick

  Slop bleef ook volhouden dat Ajax wekte volgens het plan Cruijff. Hij heeft zelfs met drogen ogen beweerd dat de aankopen Sinkgraven en Gudelj daar een voorbeeld van waren.

Comments are closed.