Sneijder: ‘Ajax gaat door naar kwartfinale ten koste van Madrid’

Wesley Sneijder kwam in het verleden uit voor Real Madrid en kent de komende tegenstander van Ajax in de Champions League dan ook goed. Sneijder verwacht dat Ajax gaat stunten in het tweeluik met Madrid aangezien het bij de Koninklijke allemaal niet zo heel lekker loopt de laatste tijd.

‘Mensen uit Madrid die blij zijn met de loting zeggen dat alleen omdat ze Ajax niet goed kennen. Het elftal van Ajax wat er nu staat is gewoon levensgevaarlijk. Real krijgt het nog niet op de rit na het vertrek van Zidane en Ronaldo dus wat dat betreft schat ik de kansen voor Ajax hoog in. Ik zie Ajax doorstromen naar de kwartfinale, dat zou mij zeker niet verbazen’, aldus Sneijder in gesprek met Marca.

Bron; Twitter

Related posts

27 Comments

 1. Wenen 1995

  Worden hopelijk 2 mooie potten. Zie er naar uit. Zou gaaf zijn als Ajax zijn spelletje kan spelen en doorgaat naar de volgende ronde.

  1. vak411

   idd, vooral eigen spel spelen dan is Ajax niet kansloos. maar goed, dat roepen we vaker.. prachtige potjes!

   1. De Ajacied

    Hoop zo dat Ajax door gaat ten koste van Madrid ook al voor de UEFA een hak te zetten ivm de loting.
    En als Ajax speelt zoals tegen Bayern dan is het allemaal mogelijk in mijn ogen
    ❌❌❌

 2. Kapstein

  Na afloop gaan de spaanse fans net als in 95/96 ons Ajax een staande ovatie geven nadat ze in eigen stadion verslagen zijn.

   1. Zlatan4ever

    Hurbie ? Wat lul je nu weer voor de ?? ? Sneijder heeft het voetbal bijna uitgevonden ?
    Sneijder was een waardevolle middenvelder, maar ik heb hem nooit kunnen betrappen op zinvolle opmerkingen over voetbal….
    Ook tegen een “slecht” Real zal Ajax op 100% moeten spelen uit en thuis om door te komen naar de kwartfinale. Wat wij allen hopen uiteraard

  1. 89_manon

   Dat zou super mooi zijn, echter moet de verdediging in de crisis fases en vooral de aanvallende fases beter gedoseerd zijn en hun man volgen… vaak zie je dat er te weinig op de man verdedigt wordt, waardoor er teveel vrijheid voor de tegenstander komt en er kansen komen…

   1. Prinsengracht

    Verfrissend Manon! Een vrouw op het forum die bovendien een zinnige bijdrage levert. Daar zouden we er meer van moeten hebben.

    1. Bert Betondorp

     Prinsengracht, moet je er wel bij zeggen dat je het vrouwenvoetbal niks vindt

 3. Indojood

  Natuurlijk zijn we niet kansloos maar Real is favoriet. En dit willen we toch, ons meten met de absolute top.

 4. -buitenkantje rechts-

  Handig..zo’n glazen bol. Feit is dat de selectie van Madrid kwalitatief veel sterker is dan die van Ajax.
  We zullen dus een uitzonderlijke teamprestatie moeten leveren willen we Madrid uitschakelen. Vorig seizoen liep het in de competitie voor hun ook niet lekker, maar winnen ze wel de CL.

  1. Bert Betondorp

   Vergeet niet de eerste wedstrijd wordt thuis gespeeld in een kolkende Arena.
   De nul houden en minstens twee maal score door Ajax. WZAWZDB

 5. Iedereen heeft een mening

  Ik zal weer eens van mijn uitkomende voorspellingen doen. Als AJAX compleet en zonder blessures is dan wordt het 3-1. Jullie mogen deze voorspelling gebruiken om flinke weddenschappen af te sluiten en hoeven daarvan geen winst% aan mij af te dragen. ???????

 6. VanDattem

  Dit is de enige juiste instelling. Wij zijn inderdaad levensgevaarlijk en in Amsterdam gaat Real so-wie-so verliezen. Daar maken we ze kapot.
  WIJ ZIJN DE BESTE!!!!

  1. Finidi

   Ik hoop het echt maar er kan ook te makkelijk gedacht worden, het is toch geen feijenoord!

 7. Charka53

  Het zou geweldig zijn maar Madrid van nu kan straks weer heel anders zijn en dat geldt ook voor Ajax dus laten we maar niet al te hoge verwachtingen scheppen en maar zien hoe de wedstrijden verlopen.

 8. De Nees

  Goed zo Sneijdertje, met een dosis bluf en geloof in eigen kunnen deze tweestrijd aangaan.

Comments are closed.