Ajax-directeur Arisz misdraagt zich tijdens AEK Athene – Ajax

Ajax-directeur Rutger Arisz heeft zich volgens businessclubleden van de club schuldig gemaakt aan ongewenste intimiteit. Dit zou zijn gebeurd in een nachtelijke uitgaansgelegenheid in Athene rond het Champions League-treffen met AEK Athene op 27 november.

Arisz zou na afloop teveel hebben gedronken en diverse personen, in het gezelschap van een Ajax-sponsor en -businessclubleden, hebben opgetild met een worstelgreep, die pijnlijk en niet plezierig was. Meerdere personen onder wie een medewerker van sponsor ABN AMRO gaven aan hier niet van gediend te zijn, maar dat weerhield Arisz er niet van door te gaan met zijn ‘wangedrag’. Aanwezigen benadrukten dat Arisz dronken was.

De businessclubleden voelden zich op de dag van de wedstrijd tegen AEK Athene al in de steek gelaten door Arisz als verantwoordelijke voor veiligheid en supporterszaken. Terwijl in en rond het Olympisch Stadion supportersrellen plaatsvonden, dook Arisz snel naar binnen en liet vele relaties van Ajax buiten staan. Ajax heeft inmiddels een reactie gegeven op het voorval zoals hieronder valt te lezen.

Namens de directie van Ajax laat een woordvoerder het volgende weten: ‘Rutger Arisz geeft toe die avond te veel te hebben gedronken en dat hij in de euforie van het bereiken van de laatste zestien wellicht mensen te stevig heeft omhelsd en beetgepakt. Hij laat weten dat het niet zijn bedoeling was hier mensen mee te kwetsen en zal persoonlijk zijn verontschuldiging aanbieden bij de betrokkenen’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

36 Comments

 1. Indojood

  Heeft “dossier Nouri” ook verpest. Ik heb nog niets goeds gehoord van deze kakker dus eruit met die corpsbal.

   1. Finidi

    Wat een afgang voor de club zon kontekruiper,is dat die gast wie zich toen onhooggelikt heeft bij die ten Have of hoe heette die kaslkop?

  1. vak411

   idd Indo, hoor veel negatieve verhalen rondom deze koorbal. hoewel ik me wel verbaasd dat TG al weer een paar weken onrust stookt rondom onze club.

 2. -buitenkantje rechts-

  Ten eerste is Arisz een viormalig roeier zo der voetbalachtergrond. Hij heeft dossiers zoals de affaire Nouri en de naamgeving van de Johan Cruijff ArenA laten sloeren..
  Hij vertikte het als supportersverantwoordelijke ook om Ajax-supporters te bezoeken, die na Benfica-Ajax waren aangevallen in hun hotel door Portugese hooligans. Arisz gaf de voorkeur aan een ontbijtje met de sponsors.
  Buitenstaanders zonder voetbalachtergrond als Arisz en president-commissaris Leen Meijaard ruiken hun kans de boel naar hun hand te zetten of zelfs over te nemen..
  Het lijkt of Ajax een magneet is voor dit soort succesmanagers..

  1. Emilio4Ajax

   Moet ik het nog eens zeggen BR… Had mij gebeld,… ik doe het voor een Hartevelt…en Ajax❤️❌❌❌?

 3. dickst14

  Onbegrijpelijk dat Ajax altijd dit soort klootzakken als leidinggevenden heeft. De droom van elke Ajax supporter lijkt me dat er een grote bezem doorheen gaat. Te beginnen met ene Henny H.

 4. fjonkman

  Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat een bestuurder in functie zich te buiten gaat aan de alcohol?? Dit soort gedrag zou meteen met direct ontslag bestraft moeten worden. Een bestuurslid in functie moet een voorbeeld zijn voor iedereen binnen de club. Dit soort schandelijk gedrag zet een zware smet op de naam Ajax..

 5. Moosie

  Als het een “gewone” supporter was had hij of zij allang een stadionverbod van 5 jaar te pakken en waarschijnlijk terecht want dat gedrag hoort thuis bij Zlatan op P2 .
  Maar hier betreft het een vriendje van de kliek en dan is het allemaal niet erg.
  Deze klootzak loopt al een tijdje de boel te vernaggelen en nog steeds zit hij op zijn plek geldt natuurlijk in extremis voor Henrichs dus zo verbazingwekkend is het allemaal niet.
  Misschien moet Zlatan eens met zijn vriendjes een sappie gaan doen in de bestuurskamer zou wel een goed statement zijn het gaat op het veld misschien beter naar er wordt nog steeds een heleboel verkloot door dat stelletje witteboordencriminelen

  1. Zlatan4ever

   Moosie gast , wil jij mij nooit meer in 1 adem noemen met een mislukte corpsbal. Bij voorbaat dank en een fijne voortzetting van de feestelijke decembermaand…

   Met vriendelijke groet,

   Zlatan4ever

   1. Moosie

    je hebt niet goed gelezen gappie je bent juist de oplossing tegen dit soort gasten tenminste als je een beetje bent zoals wij in de jaren 90 waren.
    Het is aan jullie om ze eruit te gooien maar ga eerst nog maar de verder met feesten

 6. AB

  Ach, een keer een drankje teveel op. Die mietjes kunnen nergens tegen als ze even worden opgetild.

 7. Kevke87

  wat een enge kakker zeg. hoe is het toch mogelijk dat deze kneus zo’n hoge functie heeft bij ons cluppie?? die man was een roeier????!!

 8. De Nees

  Die gladjakker smoel staat me al meteen niet aan. In korte tijd zoveel vreemde verhalen rondom hem kan ook nooit goed zijn.

 9. Bert Betondorp

  Zo’n man hoort niet in een publieke funktie, kan dat kennelijk niet aan, is niet integer. Stom en dus wegwezen. Geldt voor meer mensen, niet geschikt om een publieke rol te vervullen. Mooie meneer, met een leeg karakter die normen en waarden niet zo nauw nemen. Wegwezen en nooit meer
  in zo’n publieke funktie.

Comments are closed.