‘Ajax brengt tweede bod uit op Lainez maar krijgt concurrentie van Lyon’

Ajax heeft onlangs een bod van zeven miljoen uitgebracht op Diego Lainez maar dat is door Club América van tafel geveegd. De Mexicaanse club heeft ingezet op een transfersom van twaalf miljoen maar heeft inmiddels een tweede bod van tien miljoen ontvangen van Marc Overmars, die het 18-jarige talent in de komende transferperiode wil toevoegen aan de selectie van Ajax.

Het nieuwe bod moet ervoor gaan zorgen dat Club América een transfer gaat heroverwegen aangezien Lainez heeft aangegeven dat hij het liefst vertrekt richting Amsterdam. Naast Ajax hebben ook Fenerbahce en Olympique Lyon zich gemeld voor Lainez. Santiago Banos, sportief directeur van Club América, heeft laten weten dat Lainez zeer waarschijnlijk gaat vertrekken maar dat er moet worden voldaan aan de transfersom van twaalf miljoen.

Zie eerdere berichten:
22-12-2018 ‘Fenerbahçe mengt zich in strijd om Lainez’
20-12-2018 ‘Mexicaanse buitenspeler Diego Lainez (18) wil absoluut naar Ajax’

Bron: Marca

Related posts

62 Comments

 1. vak411

  hoort bij het spel, we wachten af. welkom Lainez. altijd plek voor toptalenten. dan nog wel laten zien! zelfde constructie als Neres. nu wennen, na de zomer er staan. prima.

 2. AB

  10 miljoen aanhouden en doorverkooppercentage van 15%. Bij 25 miljoen hebje transfer, salaris en door erkoop er al uit. Anders, klaar, over en uit. Geen interesse? Dan niet. Speler wil naar Ajax, dat moet doorslag geven en anders nokken en doorgaan.

  1. Bakkie

   Waarom moeilijk doen over 2 miljoen? Dat hebben we bij Richarlison ook gedaan, die speelt binnenkort in de top van de Premier League

   1. Bakkie

    Watford was toen wel bereid om 15 miljoen te betalen en verkocht hem na 1 seizoen voor 45 miljoen door aan Everton.

 3. Ralph

  Interessant, over wie praten we hier? Supporters die een mening hebben over transfers? Daar heb ik hier veel over gelezen. Zelden iets wat klopt en relevant is. Ziyech was toch een loser. Ajax supporters, ga lekker oud en nieuw vieren. Een goed voornemen is om Ajax te steunen en elkaar hier minder de maat te nemen. Waarvan akte!

   1. Indojood

    AB, wellicht kan jij een eigen forum starten waar alleen jij lid van bent. Kan je naar hartelust op jezelf schelden en met jezelf ruzie zoeken.

    1. AB

     Reactie van Ralph is normaal dus. Oke, weten we dat ook weer. Verder weet je hoe ik over dat soort adviezen denk Indojood. Verspilde moeite dus. Het zijn overigens allemaal extra (dubbele) kliks t.b.v. de site en ik lever dus geld op.

     1. AB

      Beste Indojood, je hebt veel verstand van Cruijff, dat is een feit, je weer echter totaal niet wat er privé bij mij speelt wat ook effect heeft op het contact met Moosie. Niet mee bemoeien is het beste, datis iets tussen Moosie en mij als de tijd daar voor is. Laat ik het zo zeggen: elk commentaar van iemand die niets van de inhoud weet is een soort van pijnlijk. Aan jou de keus verder.

     2. Indojood

      Trouwens, ik had er niets van geweten als je het hier niet had vermeld. Wat zijn jullie (Eug en jij) eigenlijk voor mafkezen die alles maar neerkwakken op een Ajax-forum?

     3. AB

      Ik heb in ieder geval slechts twee zaken uit mijn privé leven op het forum gezet.
      1) ik ben Ajaxfan
      2) ik heb een seizoenskaart
      Verder weet niemand hier ook maar iets van mij.
      Het forum is voor mij een speeltje, niets meer en niets minder.
      Tijdverdrijf en mensen in de maling nemen en zo nu en dan een serieus stukje mbt Ajax.

     4. AB

      Vakkie 411, je begrijpt het niet helemaal geloof ik. Ik neem niets serieus hier dus het zou vreemd zijn als ik zou willen dat men mij serieus neemt. Nogmaals,alleen de enkele reacties puur mbt tot Ajax en dat met name spel el Cruijff gedachte zijn enigszins serieus te nemen van mijn kant. Al het andere is spielerei, tijdverdrijf, plagen, uitlokken. Ik ken niemand van jullie, jullie kennen mij niet. Dus ook mogelijk “janken” is tijdverdrijf. Oh ja wat 100% waar is: Litmanen en Hanskipanski zijn gewoon een leuke boksbal. Net de happertjes van pacman.

     5. Bakkie

      Eh ja, die reactie van Ralph is inderdaad vrij normaal… Bijzonder dat je dat niet begrijpt

 4. Zlatan4ever

  Even terug naar het onderwerp:
  Niet meebieden voor een 18 jarig talent, besteed dat geld aan een talent uit Europa,die zullen er toch ook wel zijn ?

  1. Wzawzdb-72

   Noem er eens 3 dan?

   Alles wat in Europa onder de 21 jaar is en zijn linker voor zijn rechter been kan zetten zonder om te vallen loopt al voor schandalig hoge salarissen in Engeland

    1. Litmanen

     Ben je gek, niet zo dicht bij huis zoeken. Hoe verder hoe beter. Nog heel even, dan hebben we meer nationaliteiten rondlopen dan welke Engelse club ook.
     Je bent straks echt een looser als je als Nederlands talent in Jong speelt. Die miljoenenaankopen moeten namelijk spelen, anders brengen ze niks op.
     Dus Eredivisieclubs let op: spelers huren bij Ajax wordt straks heel goedkoop…….

     Volkomen doorgeslagen.

     1. AB

      Barst al van de Marokkanen, schandalig. Niks met Ajax of Nederland te maken, bah, jakkes. Waar zijn de Jantjes en uit de klei getrokken Pietjes. Juichen moeten ze, JUICHEN !

     2. Litmanen

      Drink toch niet zo veel AB. Juist jij bent een voorstander van het doorschuiven van eigen jeugd. Dus als je wilt schoppen, zoek dan eerst een goede reden. Dit is zielig.

     3. AB

      Tsja, als er geen emoticons worden gebruikt kan je het niet volgen. Toch raar dat ik vooraf wist dat juist jij zou gaan reageren. Hoewel, niet raar dus. Je bent voorspelbaar, erg voorspelbaar. Maar … bedankt ?

 5. Wzawzdb-72

  Noem er eens 3 dan?

  Alles wat in Europa onder de 21 jaar is en zijn linker voor zijn rechter been kan zetten zonder om te vallen loopt al voor schandalig hoge salarissen in Engeland

   1. Mr Ajax

    En dat doet die goed, als die lainez echt naar ajax wilt komt het ook wel goed, anders lekker niet, we zoeken gemotiveerde spelers!

 6. -buitenkantje rechts-

  Redan terug halen van Chelsea.. Meest scorende jongeling in Europese toernooien.. Destijds weggegaan bij Ajax voor geld en fame.. Nu Ajax CL speelt en meer geld hebben maken we misschien kans hem weer terug te halen..
  Geld van Lainez gebruiken om hem te halen. laat die mini-Mexicaan dan maar zitten.

  1. Wijzijnajaxamsterdam

   Waarom zit overmars dan juist op die belangrijke momenten op de centen ? Geen risico en had die 12 mill gewoon betaald. Zul je straks zien lyon doet wel gewoon de 12 mill en je speelt volgend jaar tegen hem. Als hij een inval beurt krijgt. Zo jammer dit, je kunt lainez goed gebruiken tegen het varken van europa in de champions league. Vind hem bijdewee beter dan redan. Zonder twijfel kan misschien wel een talentje van ajaax vroeger zijn. Alleen spelers die ajax in zoon vroeg stadium verlaten zijn het gewoon niet waard om bij ajax te blijven.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik vind dat makkelijk oordelen. Je kent de omstandigheden van Redan niet en de overeenkomst die met hem is gesloten. Ik vind en vond hem een groot talent. Heb in hem meer vertrouwen dan Lainez. Hoe ken jij Lainez dan? YouTube? Heb jij wedstrijden van hem gezien?
    Gebruik kortom die 12 Miljoen liever aan oa Redan, Venema en Sol dan aan een lilliputter van 1.60m

    1. Bakkie

     Weet je dat de grootste Europese topploegen allemaal “lilliputters” hebben rondlopen? Die zijn namelijk moeilijk te verdedigen omdat ze veel wendbaarder en sneller zijn dan die grote sterke verdedigers.

     1. -buitenkantje rechts-

      Wat een kul bakkie.. Straks ga je Lainez nog met Messi vergelijken. Vreemd dat niet alle Europese topploegen op de stoep staan en hij voor 10-12 miljoen weg mag..

     2. Bakkie

      Een goed onderbouwd argument afdoen als kul, je begint een beetje AB-trekjes te krijgen, BR!

     3. -buitenkantje rechts-

      Het is goed bakkie.. welk goed onderbouwd argument?
      Wat jij beweert klopt gewoon niet. Ik heb de aanvallers van Juventus, Real, Manchester City en Bayern bekeken..
      De meeste aanvallers hebben een lengte rond 1.85…
      Uitzondering is Messi (Aguero)
      Je moet dus Messikwaliteiten hebben met een lengte van 1.66 Dat heeft deze Laniez niet lijkt me.
      Dus kul. Kan er niet meer van maken.

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik vind beide betere spelers dan Schöne.. Goede alternatieven met een Ajaxverleden die je direct kunt inpassen.
    PS. Ook met een slok op blijf ik nuchter.

 7. Indojood

  Off: artikel in de TG: “Ajax-directeur misdraagt zich.”

  Het wordt tijd dat die roeier eruit wordt getieft. Die rotkop van hem staat me sowieso niet aan.

   1. Indojood

    Met het verschil dat dit gaat over Ajax en niet als reactie op een ander forumlid met als doel ruzie te zoeken.

     1. vak411

      AB, waar blijven je inhoudelijke reacties waar je mee pronkt zonder dat ik ze kan vinden? gaat het wel goed met je? je bent weer met iedereen bezig behalve met jezelf. ik heb niets met likes maar het valt.me wel op dat jou reacties gewoon genegeerd worden.en de reacties richting jou Weer wel.. eigenlijk niet heel raar als ik ze lees.

     2. AB

      Gelukkig zit ik merendeels op de site waar likes niet zichtbaar zijn. Kan mij dus niet boeien. BAM. ?

  1. AjaxJay070

   Hij is een hele enge vent kan ik je vertellen, maar eentje die bij Sar, Overmars en rvc goed ligt dus die gaat voorlopig helaas nergens heen. Excuses bieden en weer door…

 8. Iamsterdam2015

  Leuk die Youtube beelden van Lainez maar veel waarde hecht ik daar nooit aan, op
  Deze manier kan je zelfs van mij en talent maken… en ik ben al 48 jaar?. Ik mag hopen ( zal ongetwijfeld gebeurd zijn…. hoop ik ) dat Marc en zijn mannen de beste jongen live hebben zien spelen. Verder lees ik veel goeie dingen over hem, bloed snel en eengeweldige dribbel. Ach we gaan het zien.

 9. Iedereen heeft een mening

  Als die €2 miljoen de enige reden is dan zou ik die “gewoon” af tikken. Ken de speler niet maar het financieel verschil is niet groot. Tenzij er ook nog een fors doorverkooppercentage en/of makelaarsfee bij zit.

 10. AjaxBelg

  Voor Neres betaal je 15 milj. .Lainez is dit bedrag zeker waard, deze speler kan het zeker maken bij Ajax , snelle en mooie acties zijn hem eigen, als er op de toekomst niets beter loopt toeslaan

Comments are closed.