There are no ads, please add some


Kaj Sierhuis op huurbasis naar FC Groningen

Kaj Sierhuis zal, als hij de medische keuring doorstaat, zijn seizoen bij FC Groningen afmaken, zo weet De Telegraaf te melden. In het contract is een optie tot koop opgenomen én een eventuele terugkoop mogelijkheid is ook bedongen. Kaj speelde maar één maal voor het eerste elftal en dat was een invalbeurt tegen FC Emmen. Hoewel hij vorig seizoen belangrijk was voor Jong Ajax, heeft Erik ten Hag geen plannen met hem. Mateo Cassierra wisselt Kaj Sierhuis af en komt terug naar Amsterdam. Zie ook eerder bericht.


Gerelateerde posts

60 reacties

 1. HURBIE

  Continue eredivisie ervaring op doen is top voor zijn voor zijn ontwikkeling
  Maar hoop dat hij wel weer terugkomt bij AJAX
  Want deze gozer is echt goed

 2. Indojood

  Ik zie hem eerlijk gezegd de stap niet maken naar Ajax 1. Als je echt heel goed bent dan word je niet uitgeleend. Ik hoop dat ik ongelijk heb.

 3. -buitenkantje rechts-

  Ook Danilo als laagvlieger is hem voorbij in de pikorde.. Jammer, maar hoop dat hij nog een mooie carrière krijgt in de subtop van de eredivisie.

 4. Indojood

  Heb het over Sierhuis. Hij was voorbestemd om snel in Ajax 1 te komen. Maar hij staat stil, zijn contract is met een jaar verlengd en wordt uitgeleend. Ze vinden hem niet goed genoeg en hopen op deze wijze dat ie verkocht kan worden. Dat vermoeden heb ik.

 5. Ajax 1

  Zonde, want dit leek toch wel even een echte goede ajax spits te zijn. Maar wie weet….ronald de boer ging via twente nog een hele mooie carriere tegemoet

 6. KBouter

  Vermoed dat ajax de weg inslaat dat alleen echte talenten mogen blijven en ajax alleen verder gaat met spelers die het niveau hebben die meteen meekunnen.

 7. a.p.

  doe je best, door op redelijk niveau te voetballen kan je verder komen en misschien weer terug bijAjax

 8. ajaxhoger

  Groningen heeft optie tot koop bedongen , en ajax heeft een terug koop optie bedongen .

 9. AFCA my World

  Nooit een echte kans gekregen, misschien maakt hij het bij greuningen wel waar, en komt hij terug na de huurperiode, ten hag doet ook niet alles goed, dus misschien ziet hij het verkeerd ! Dat hoop ik tenminste ! ⚽️

 10. FrankiC

  Tegen wie praat jij?
  Ziet er raar uit. Forum is een discussieplatform voor forumleden. Als je Sierhuis wil bereiken kun je hem beter een appje sturen.

 11. FrankiC

  Ik zie geen andere benadering dan in voorgaande jaren. Punt is ook dat er meer gegadigden dan plaatsen zijn in JA. Uitdunnen is dan een ‘must’

 12. AjaxKat

  Hmmmm… Patrick Kluivert (FC Groningen), Ronald de Boer (Twente), Jan Vertonghen (RKC) en idd Daley Blind (FC Groningen) toch een aardige lijst van verhuurde Ajacieden die glorieus weer terugkwamen.

 13. Indojood

  Leuk al die lijstjes, ik beperk me tot Sierhuis want daar gaat het hier over. Zoals onder vermeld is Danilo hem voorbij in JA en bij het eerste kan ie niet aanklampen terwijl zowel Dolberg als Huntelaar nu niet echt top zijn maar blijkbaar toch beter dan Sierhuis.

 14. Moosie

  Hoe kom jij erbij dat Kluivert bij Groningen heeft gespeeld?
  Hoe oud ben jij ?
  nog niet voorbij de 25?

 15. ajacied078

  jammer! geen kans gehad van ten hag. hoop dat hij grun persoonlijk in de eredivisie houd.

 16. Mr Ajax

  Wellicht schudt dit avontuur bij onze noorderburen hem wakker en komt die top terug naar ons aller Ajax!

 17. FrankiC

  Bij deze laatste had ik even de lolbroek aan of feestneus op, maar één keer in de zoveel tijd, als al die onzin me even teveel wordt, dan pik ik er een paar uit en moet er even afgezeken worden Moosie. En ja, het lucht at op!

 18. VanDattem

  Ik snap oprecht niet waarom hij zo weinig kans heeft gekregen als spits. Al jaren zoveel bewegelijker en vooral effectiever dan Dolberg. Spits bij Ajax (1) zijn/worden vergt tijd, en het krediet wat een Dolberg wel (nog steeds) krijgt is wat mij betreft al laaaaaaaaaaaaaaaaaang op. We teren nog steeds op die 8 goede wedstrijden uit 2016, echt belachelijk. En als hij dan weer een keer een gekke stift staat iedereen weer op de banken terwijl hij al een dikke twee jaar echt nada inbrengt. Ik mis die tijden dat we gewoon een gekke spits uit de jeugd inbrachten, niet nadenken. Kaj had echt meer kans verdiend, hoop niet dat andere jonge spitsen het slachtoffer worden van de Dolberg verheerlijking waar we al te lang mee bezig zijn. Zelfs onze “techniekloze” spits van 35 is effectiever en actiever dan hij.

 19. Lilpatje

  Het probleem is dat Dolberg een erg goede vorm heeft behaald twee seizoenen terug en daardoor ook een flinke financiële waarde heeft gehad. Als Dolberg nooit die vorm had gehad was Sierhuis op dit moment zeker samen met Klaas Jan de 1e of 2e spits van Ajax.

 20. Zlatan4ever

  Zo als ik al eerder memoreerde zou Sierhuis bij de selectie van het 1e moeten kunnen aansluiten. Hij moet daar dan wel de kans voor krijgen. Maar die krijgt hij blijkbaar niet van Ten Hag.Ik hoop dan ook dat hij bij Groningen “de sterren van de hemel gaat spelen” …..
  Het is hem gegund, hij blijft voor mij een talent die het kan maken

 21. VanDattem

  Heb je gelijk in. Het ironische vind ik alleen dat men het daar over die “vorm” van toen heeft, maar het was eerder zelfs een ‘opleving’ te noemen; ook dat hele seizoen heeft hij overall, gemiddeld te matig gepresteerd.

 22. AB

  Volgens mij is Dolberg een illegale Marokkaan. Lacht en juicht niet na een doelpunt. Oogt daardoor arrogant. Tenminste dat is volgens een definitie van een geacht forumlid hier.

 23. Charka53

  We gaan zien hoe het met Kaj afloopt voor is het te hopen dat hij zich bij Groningen ontwikkeld tot een Ajax waardige speler en terug mag komen zo niet komt hij heus wel ergens anders aan de bak .

 24. Prinsengracht

  Ik denk dat Ajax in hem meer ziet. Ik was gek met Kaj. Maar na zijn blessure is hij stil blijven staan. Jammer. Brobbey komt absoluut in Ajax 1. Net als Gravenberch

 25. Sam34

  Echte goaltjes dief met af en toe een wonderdoelpunt zn techniek is niet fantastisch ik wil hem wel eens in de eredivisie zien ben benieuwd

 26. vak411

  ja idd Sam, heel benieuwd hoe hij het gaat doen. heeft z’n grote belofte nog niet waar kunnen maken. bang dat hem toch niet gaat worden maar goed we zullen zien. terugkoopoptie goed gedaan
  ..

 27. -buitenkantje rechts-

  Nick Venema en Fran Sol halen…
  Nick heeft 30 goals gemaakt in KK divisie.. en al 5 in 8 wedstrijden eredivisie. Absoluut het grootste aanvallende talent op de Nederlandse velden op dit moment. Sol is de spits die nu direct inzetbaar is.. Kan direct de concurrentiestrijd aan met Dolberg.
  Brobbey is nog maar 16… Die moet zeker nog 2 seizoenen wachten voordat hij 40 wedstrijden kan spelen op topniveau. Zie in hem trwns wèl de toekomstige topspits van Ajax…

 28. Bert Betondorp

  Ik wel en Dolberg en Huntelaar zijn kwetsbaar, dus Sierhuis zou een goede vaste reserve zijn.

 29. -buitenkantje rechts-

  Grotendeels eens @ van Dattem
  Dolberg heeft genoeg tijd en kansen gehad en moet het nu echt laten zien.. Anders doorselecteren. Dat een spits van 34 en straks 35 nog steeds geduchte competitie voor Dolberg is is ronduit schandalig..
  Wat mij betreft schakelen we door. Brobbey komt eraan, maar is nog te jong. Vandaar mijn pleidooi voor Sol en Venema.
  Sierhuis is na zijn blessure niet op niveau terug gekomen. Hij wordt niet helemaal los gelaten door Ajax. Hij wordt verhuurd, maar moet het nu wel laten zien. Niet voor niks de terugkoop optie.

 30. sander125

  Kan iemand me uitleggen waarom er nooit wordt afgesproken dat de spelers tegen Ajax niet inzetbaar mogen zijn? In het buitenland is dat zeer gebruikelijk

 31. Litmanen

  Een spits van het type Kuyt past niet echt bij Ajax, maar wie weet laat hij het daar zien. Goede keus van alle partijen.

 32. Litmanen

  BR, dan heb je toch een pasr goals van Kasper gemist. Vergis je trouwens niet, met naar binnentrekkende vleugelspitsen krijgen ze voorin misschien twee fatsoenlijke voorzetten per wedstrijd.
  Ook de Hunter is contant aan het schelden en vloeken ondat er geen bal van de zijkant komt.

 33. AjaxBelg

  Kaj ik wens je het aller beste bij Groningen. Ik had je graag meer zien spelen in de Arena,maar Ten Tag ziet het anders dus veel scoren in het noorden en snel weer terug , er ligt nog een mooie toekomst in Ajax 1

Reageren is niet mogelijk.