There are no ads, please add some


‘Mexicaanse buitenspeler Diego Lainez (18) wil absoluut naar Ajax’

De afgelopen dagen waren er enkele geruchten dat Ajax bezig zou zijn met het Mexicaanse ’wonderkind’ Diego Lainez maar dat de speler en zijn werkgever Club America zich eerst wilden richten op het behalen van de landstitel in Mexico. Nu dat inmiddels is gelukt lijkt een transfer van Lainez aanstaande.

Na het behalen van de landstitel bevestigde Lainez dat hij graag naar Ajax wil. ‘Laten we hopen dat na het kampioenschap ook mijn volgende wens uitkomt. En dat is spelen voor Ajax’, aldus de begeerde buitenspeler. Inmiddels zouden Ajax en Club America in gesprek zijn over een transfer van twaalf miljoen euro en die aankomende winter zou moeten plaatsvinden. Ook AS Roma zou interesse hebben in de achttienjarige buitenspeler.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

48 reacties

 1. vak411

  zelfde traject als Neres. eerst half jaar wennen en volgend jaar er staan. snel voor de neus van de pisvlekjes wegkapen. schijnt echt groot talent te zijn. welkom! doorpakken Marc!

 2. Amoebe

  Nou ik ben benieuwd….als ik het zo moet geloven dan gaat hij ajax echt wezelijk sterker maken.

  Overmars moet op zijn knieen om de jong, onana, zyiech en de ligt te houden.

 3. Charka53

  Dat hoeft voor mij nu ook niet hoor maar het rendement van Neres is erg laag ik vind het een zeer matige pingelaar en op zijn plaats kan je net zo goed één uit de jeugd zetten die kunnen nog beter worden.

 4. Vierde ster

  Ik ben het met die kritiek op Neres niet eens! Ja hij heeft inderdaad nu een wat mindere periode, maar jullie vergeten toch wel erg snel de goeie potten die hij speelde , waarin hij toch soms bepalend was! Even de tijd gunnen om weer uit te blinken mannen!!

 5. AjaxBelg

  je haalt voor 15 milj. een Braziliaan, daar mag je wel wat van verwachten, ik vind ook dat hij te weinig brengt, en voor een vleugelspeler te traag is, dit geld trouwens voor onze gehele aanval

 6. Ajax 1

  Eens, heel veel assists gegeven toch wel hoor, volgens mij vorig jaar verruit het meest van iedereen. Nu soms wat stroever, maar blijft een speler wasr gevaar van uit gaat.

 7. Jimmy1971

  Eens, speelde gisteren echt slecht maar stond vorig jaar op de bovenste plekken bij doelpunten en assists!!
  Het geheugen is kort op deze site..

 8. HURBIE

  Komt aan de linkerkant beter tot zijn recht
  En af en toe spelen wordt hij ook niet stabiel in zijn spel

 9. AB

  In het verleden behaalde resulraten ……. met prestaties van toen win je nu niks. Dolberg WAS ook goed.

 10. AB

  Vindhet toch knap dat mensen al zeker weten dat Diego een topper is. Volgens mij toch merendeels napraten of van speciale you tube filmpjes. De competitie wedstrijden zullen echt niet gevolgd zijn.

 11. a.p.

  neres luie koffieboon, dat wil ik niet zeggen. maar een andere buitensper er bij is wat mij betreft welkom. maar waar is onze jeugd?

 12. Moosie

  onze jeugd wordt vakkundig naar de klote geholpen door de heren quaallie en Heitinga .Omdat Flappie niet de ballen heb om naar Jonk toe te gaan.

 13. Charka53

  Als wij zien dat een speler zijn dag niet heeft moet de trainer er hem er uit halen dan zijn wij wat milder en gaat het elftal misschien beter draaien dus een win win situatie.

 14. AjaxBelg

  vraag is niet of Diego Lainez een goede buitenspeler is voor Ajax, vraag is of we nog buitenspelers nodig hebben, zoals we de laatste tijd spelen hebben we die niet meer nodig ,iedereen wil enkel nog het Barcelona spel klonen… voetbal spelen zoals handbal. Geef mij maar het Ajax voetbal zoals onder Van Gaal, met buitenspelers

 15. Prinsengracht

  Misschien kun je professor Barabas bellen. Voor de tijdmachine. Suske en Wiske en de buitenspelende AjaxBelg.

 16. vak411

  kopie van ander item: ik blijf volgens mij redelijk respectvol Indojood. zeker naar mensen als jou en Zlatan enz. al jaren . ik ga niet mee in de ruzies en het gezeik naar eug, litmanen en Ab. al ben ik het vaak niet met ze eens. maar als ik een mening die niet hetzelfde als jou.. of moet ik U zeggen? heb dan ben ik gelijk een dominee,. een positivo, een roze bril drager. ik bezoek uitwedstrijden, ga iedere thuiswedstrijd maar het kan gebeuren dat ik iets anders denk dan jij. ik blijf respectvol en hou van de inhoudelijke discussies met o.a. jou. ik walg alleen van mensen die gelijk met een waardeoordeel over mij komen. kap daar mee. dat doe ik bij jou ook niet. ik heb je altijd gerespecteerd.

 17. dickst14

  respect dan vak 411.
  maar indojood heeft het beste voor met ajax.
  Litmanen wil koste wat het kost zijn lievelingentjes in de basis.
  En als we dan verliezen dan ligt het daar zeker niet aan.

 18. Zlatan4ever

  Vak411 , nu ben ik het met jou 200% eens ! Niet op de man spelen tenzij ze er om vragen.
  Helaas zijn types als Hurbie en Eug wel van deze categorie…

 19. Ralph

  Interessant, maar minstens zo merkwaardig dat een bericht over een eventuele nieuwe speler zoveel scheldpartijen oplevert op dit forum. En wat zijn we weer lovend over Ten Hag, die het afgelopen jaar geen wedstrijd heeft verloren in de J.C Arena. Iets meer respect zou op z’n plaats zijn. Waarvan akte!

 20. Bert Betondorp

  Eens, Hurbie, Ajax heeft veel poen ontvangen in de CL benut dat om de toppers een goeie loonsverhoging te geven. Misschien kan Ajax die spelers vasthouden?

 21. Bert Betondorp

  Ralph, ten Hag heeft de goals niet gemaakt. Hij staat aan de kant langs de lijn of voor een camera en kletst onverstaanbare nonsens!

 22. Prinsengracht

  Jij schrijft hier vooral nonsens Bert. En je wisselt het af met het intrappen van open deuren. Je zult alleen nooit voor een camera staan. Tenzij er gefimd gaat worden in de volle eetzaal van het Leger des Heils. Doe gewoon niet zo interessant. Sukkel.

 23. Yindi02

  Lijkt me geen goed plan KHW. Erg veel geld voor een 30 plusser. Als je dan toch zoveel geld uit wil geven zou ik eens informeren bij Dumfries. Is klasbak en wordt Ajax direct beter van. Zit nu alleen bij verkeerde club. Geldt eigenlijk ook voor Bergwijn.

 24. Finidi

  Eens en die Özil zal wel naar Fenerbahce of Galatassaray willen om de kont van de president daar te kunnen kussen

 25. Koning Haarms Wolfs

  Dumfries? Ik heb het over een geniale middenvelder van wereldniveau en jij komt aan met een verdediger van 040?

 26. Bert Betondorp

  Onze Erik weet niks, hij hoopt alleen maar, en doet rare dingen bij een bekerwedstrijd wat de opstelling betreft, maar hij blijft hopen, de goeie man.

 27. Bert Betondorp

  Prinsengracht, je hebt een verkeerd beeld van onze Erik, dat mag, ik meen dat ten Hag niet de goede coach is voor Ajax. Voor de camera klets de man onzin,
  geloof me

  ..

  .

 28. Prinsengracht

  Bert, ik heb nog niets over Ten Hag gezegd. Lees maar na. Ik heb er gewoon wel moeite mee dat veel mensen maar roepen dat eigenlijk iedereen Ajax 1 zou kunnen managen. We hebben nu betere spelers. Hij praat vaak wat onhandig. Ik had graag Bosz gehouden. Maar hier krijgt hij van velen echt geen respect. En daar zeg ik soms iets van.

 29. Yindi02

  Ja KHW ik weet dat Özil een middenvelder is. Ik vind echter nog steeds dat er een solide rechtsback moet komen. Dan kan (bijvoorbeeld) Maz naar het middenveld verhuizen en hebben we geen extra middenvelder meer nodig. Als je dan toch 30 Mio zou uitgeven dan eerder aan Dumfries dan aan Özil.

 30. Litmanen

  Maz heeft absoluut niet de kwaliteit om bij Ajax op het middenveld te spelen. Als ze hem niet uitgeprobeerd hadden op rechtsback, dan was hij al lang verhuurd. En wat mij betreft mag dat nog steeds. Verdedigend dramatisch.

 31. Prinsengracht

  Goed nieuws voor Maz. Jij vindt alleen losers goed. Dus Maz komt er wel. Of was dit de start van jouw campagne om Veltman en z’n handtasje weer in de basis te krijgen?

 32. AB

  Weet het wel zeker PG. Maar ach, Maz heeft meer kwaliteit in zijn linkerteen dan Veltman aan zijn hele rechterkant (sorry Veltman maar vergelijking komt door Litmanen).

Reageren is niet mogelijk.