‘Fenerbahçe mengt zich in strijd om Lainez’

Ajax is zo goed als rond met de Mexicaanse buitenspeler Diego Lainez en de speler van Club America zou in de winterstop de overstap naar Ajax kunnen maken. Toch heeft Ajax er een serieuze concurrent bijgekregen want ook Fenerbahçe zou wel wat zien in de diensten van het talent, zo weet het Turkse Fotospor te melden. Saillant detail is dat Lainez een Turkse vriendin heeft maar hoeveel mevrouw Lainez te vertellen heeft is niet duidelijk. Club America zou inmiddels akkoord zijn gegaan met de transfersom van twaalf miljoen die Marc Overmars heeft geboden, en ook de speler zelf heeft zijn voorkeur voor Ajax uitgesproken, maar van een definitieve deal is dus nog geen sprake.

Bron: Fotospor

Related posts

46 Comments

        1. Prinsengracht

          Ze zitten klem met financial fairplay. Ze hebben juist hun twee beste spelers moeten verkopen.

  1. Kapstein

    We zijn min of meer gestopt met nepnieuws over uitgaande transfers en nu krijgen we dit weer.
    De scouts van Ajax zoeken door de hele wereld naar talentjes en we kunnen wel elke dag hele pagina’s vullen met dit soort onzin. Er is pas sprake van nieuws als een speler daadwerkelijk getekend heeft. Tot die tijd is het nep.

    1. Ajax 1

      Geruchten kunnen best gemeld worden. Alleen iedere week meldingen dat frenkie en de ligt gewild zijn hoeven niet meer, want we weten dat die ongeveer naar iedere club kunnen waar ze naar toe willen.

    2. De Nees

      Wat voor berichten wil jij dan? Alleen wedstrijdverslagen? Lijkt me behoorlijk relevant een transfer in onderhandeling en voor dat bedrag. Wat jouw niet aanstaat is niet automatisch nepnieuws.

  2. Charka53

    Volgens mij is de keuze toch niet zo moeilijk als je naar Ajax kan ga je toch zeker niet naar Fenerbahçe.

    1. Prinsengracht

      Sommige Turkse vrouwen zijn erg mooi. En ik weet zeker dat jij ook weet dat een vrouw in je hart kan zitten. Maar volgens mij gaat hij niet naar Istanbul hoor.

        1. Prinsengracht

          Ik vergat ?. Want dat was mijn eerste reactie. Maar ook serieus. Want mijn vrouw vind ik veel belangrijker dan Ajax.

      1. Moosie

        Dit kan niet hoor zó vrouwonvriendelijk zo komt Daisy nooit meer terug om ons uit te kafferen

          1. Moosie

            Ach het is lekker rustig de laatste tijd idd zal me smoel dichthouden over het schorriemorrie

  3. AjaxBelg

    als er nieuwe namen te horen krijgen , ga op you tube kijken . speler met een mooie actie, doet met wat denken aan Frekkie maar dan veel sneller. een speler die bij ons wel
    zou passen. de jou tube beelden van Neres waren ook veelbelovend maar daar is in Amsterdam te te weinig van te zien. het is altijd zwaar afwegen, hopelijk is de voetbalkennis van onze scouts en bestuur goed genoeg voor de juiste beslissing te nemen.

      1. Moosie

        Als je nou ergens niet naar nieuwe spelers moet kijken is het wel you tub gewoon een paar wedstrijden kijken dan heb je een redelijk beeld hoe slecht de meesten zijn

  4. Bakkie

    Prachtig dat PSV zo druk bezig is in Mexico, dat is echt HUN gebied, maar als het om het grootste Mexicaanse talent gaat, komen die pisvlekken niet eens in het verhaal voor. Ze weten ook dat ze geen kans maken als Ajax zijn interesse toont haha

    1. De Nees

      Ze halen daar ook liever jankbabies en kaartennaaiers, logisch ook die passen ook goed bij het imago van die carnavalsclub. Ajax gaat wel voor de echte voetballers.

Comments are closed.