There are no ads, please add some


Twitter: ‘Magallán tekent voor 4,5 jaar bij Ajax’

Ajax lijkt er uiteindelijk toch in geslaagd om de Argentijnse verdediger Lisandro Magallán te contracteren. althans zo weet journalist Cesar Luis Merlo te melden op Twitter. Boca Juniors en Ajax zouden het eens zijn over een transfersom van negen miljoen euro en de speler gaat een contract van 4,5 jaar ondertekenen in Amsterdam. Magallán zal in januari aansluiten bij het trainingskamp in Florida.


Gerelateerde posts

58 reacties

 1. Amoebe

  Nou ik ben benieuwd.

  Ik hoor tegrnstrijdige berichten.

  Ik denk dat het wel een aanwinst is….zuid amerikaanse passie 💪🏻

 2. 89_manon

  Als het net als nico zo’n drijfskracht heeft, verrassend zowel als middenvelder als aanvaller uit de doeken kan komen, waarom niet👍🏻

 3. vak411

  idd amoebe maar zelfs na een half jaar meer gezien te hebben komt Marc terug bij hem. ben benieuwd. welkom !!

 4. AFCA my World

  Er is nog niets getekend, ik geloof het pas als het op papier staat,dan nog die jonge mexicaan, er lopen in nederland nog een paar spelers rond die een aanwinst kunnen zijn, je moet NU stappen ondernemen want er lopen van de zomer zomaar 6 of 7 spelers de deur uit ! ⚽️

 5. a.p.

  ik zou het niet weten als hij net zo een inzet, karakter en voebalkunde heeft als Nico kan het heel leuk worden.

 6. Iedereen heeft een mening

  Hij wordt al een jaar gevolgd. Ga er vanuit dat hij wel iets gaat toevoegen. Hopelijk komt het inderdaad rond. Een 2de Nico is altijd welkom.

 7. Litmanen

  Wel jammer dat hij een talent in de weg gaat zitten. Maar ja, dat is het nieuwe beleid. Ik vind dat we een beetje doorslaan.
  Nu nog maar vier Nederlanders in Ajax 1. Als Frenkie en De Ligt weg zijn wordt het wel een beetje veel van het goede. Of eigenlijk, een beetje weinig. Er van uitgaande dat Blind en Donny blijven.

 8. Zlatan4ever

  Nog een lekker “open deurtje/ziggootje” van Hurbie voor de broodnodige likes👍🏻……
  Goed bezig …😉

 9. JohnDoe77

  Geen idee hoe dit af gaat lopen, maar versterking in de verdediging was wel belangrijk!

 10. AB

  Mazraoui speelt ook basis en is Nederlander en Huntelaar is feitelijk evenveel Ajax 1 als Donny.

 11. Bert Betondorp

  Als een club als Ajax aan de Europese top wil blijven, moet je een selectie hebben van spelers die op elke positie gelijkwaardig zijn, dus…..Magallan welkom, net als iedere nieuwe goede speler.

 12. Sjaak Swart

  Ze moeten wel mannen in de jeugd lopen we niet over van jongens die echt goed kunnen verdedigingen.We missen meer spelers met pit net als vroeger in mijn team de nees de krol de hulshoff,zien we spelers nog wel eens een zwart broekje hebben met de gras pollen eraan die met zweet van het veld komen,nou die hebben we nodig hij is zo,n type speler.We hebben spelers nodig die het team dragen,vroeger noemde we ze waterdragers dat waren de mannen die niet liepen te zeiken maar medogen loos waren kijk naar de oude beelden van mijn team van vroeger dan weet je precies wat ik bedoel fijne kerst mannen het komt goed.gr Sjaak Swart ps ik was ook geen lievertje in het veld kon die van Hanegem wel killen,gebeurde ook trouwens kijk maar naar de wedstrijden van toen veel plezier mannen het gaat jullie goed.

 13. AB

  Het is “kon ik die van Hanegem wel killen” niet “kon die van Hanegem wel killen” of ben je niet de echte Sjaak Swart.

 14. -buitenkantje rechts-

  Voetbal is veranderd Sjaak.. Je ziet nergens meer zwarte broekjes met modderkluiten..
  Inzicht..snelheid van handelen..fysiek..goede techniek.. Dat wordt gevraagd.. We hebben nu 2 extra lijnrechters.. 4e mannen en VAR. De mannen die jij noemt zouden nu elke wedstrijd rood krijgen. Magallan is een beperkte verdediger.. niet iemand met inzicht..gouden pass van achteruit.. Eerder iemand die man uitschakelt en de bal inlevert..
  Zie hem al een type Dijks.. Goede verdediger, totdat hij moet gaan voetballen. Vrees dat Lerby en co te veel invloed hebben op dit moment, ondanks de miskopen Orejuela en Cassierra.. Sanchez was een voltreffer, maar bleef slechts 3 kwart seizoen .. Het zegt ook veel dat hij met 24 nog niet gescout is door andere clubs..

 15. Indojood

  Nietmanen heeft gelijk. Maar die stond ook op de tafel te dansen toen Jonk (en in zijn kielzog Jopie) werden weggepest.

 16. Bakkie

  Ik ben het zelf niet zo eens met deze stelling. Ik denk dat deze ontwikkeling van spelers kopen alleen maar laat zien dat we als club aan het groeien zijn. Maar vind het jammer dat AB niet één keertje kan zeggen: Helemaal mee eens, Nietmanen! 😄

 17. Emilio4Ajax

  Daar gaat ie weer… talent in de eeg zitten…!!? Wie dan…zeker PSV-Ajax alweer vergeten he…oh nee Veltman is weer terug en wordt klaargestoomd om verkocht te worden… die stast ie in ieder geval niet in de weg… En Schuurs is nog niet klaar, maar hebbrn we nodig vanwege de drie fronten waarop we gaan strijden volgend seizoen… Wöber is voor links en Magallán voor rechts in het centrum…
  Overigens kan het Financial Fair Play dr voor zorgen dat de Ligg en Frenkie besluiten niet te vertrekken…ondertussen neemt Magallán de honeurs waar als de Ligt dr uit ligt… spitsendoder nr1… Welkom Magallán…!!🎄🎅🏻

 18. AB

  Basis is dat hij mazraoui vergeet te noemen. Dat vond ik opvallend. Verder is het een aanvulling en niet er tegenin gaan. Wel op blijven letten als je commentaar geeft Bakkie. Nu lijkt het er op of je aan het zoeken bent en dat tijdens de kerst. Foei.

 19. Bakkie

  Ik had in deze periode eventjes de hoop dat je je trots een keer opzij kon zetten, maar ik had je overschat 😉

 20. Prinsengracht

  Het probleem is dat jij AB helemaal niet begrijpt. Iedereen die tegen de duidelijke mening van AB, Moosie, Indojood en nof een paar is, zou zich moeten verdiepen in wat Ajax was vanaf midden jaren-60. Ik begrijp best dat velen daar te jong voor zijn en sommigen te dom. Weet niet wat jij bent😂

 21. AB

  Bakkie, even los van waar Ajax voor zou moeten, blihven, staan. Litjanen stelt dat er nu 4 Nederlanders in de basis staan bij Ajax. Hoeveel tel jij er en wie mis je dan in het rijtje? Hoezo trots iozij zetten? Litmanen noemt 100% bewust twee spelers niet en dat heeft te maken met hun dubbele nationaliteit. Ik vind dat sowieso schandalig en al helemaal in deze periode. Dus kom niet bij mij aan met beschuldigingen, onze vriend Litmanen zal wel weer gaan draaien maar hij is de grootste vervuiler hier op het forum en liefhebber van blonde jongetjes met blauwe ogen die allemaal naar de zwarte kousenkerk gaan met hun schijnheilige koppetjes. Prettige kerst.

 22. De Nees

  Zo kijkt Litmanen niet naar Ajax Emilio. Hij kijkt eerst naar wie sympathiek is en een aardige keumes heeft. Daarna wat (ex-)voetballers vinden en die genen telkens aanhalen, want zelf kan hij geen voetbal mening vormen.

 23. Litmanen

  Nou, sukkeltje AB, hier reageert hij dan: MAZRAOUI is geen Nederlandse voetballer maar een Marokkaanse international. Is dat nieuws voor je?

 24. Litmanen

  Kijk, blijkbaar zijn er hoop -zwijgende- mensen die vaak mijn standpunten delen maar lekker alleen een duimpje geven omdat ik sowieso door de hatefull eight afgeslacht wordt. Maakt niet uit wat ik zeg.
  Als spelers er voor kiezen als Marokkaan of voor mijn part als Duitser door het leven willen gaan, dan ga ik ze niet Nederlander noemen. Zij willen Marokkaan zijn. Prima, geen enkel probleem, kan mij dat nou schelen.

  Maar AB kan daar niet tegen en krijgt vlekken in zijn nek. Nou, dat is zijn probleem.
  Ik zou AB eens willen aanraden om eens naar de Marokkaanse ster van ADO te luisteren. Als je die hoort praten dan denk je ineens: ooooo, je hoeft geen arrogante trekjes te hebben, ja mag gewoon juichen als je gescoord hebt, je mag gewoon lachen tijdens een interview en je moet geen kapsones hebben omdat je heel misschien som de beste bent.
  Een Marokkaanse moslim die deze Kerst naar Mekka vliegt met zijn familie. Super intelligent, super sympathiek en een hele goede voetballer.
  Dus nee AB en friends, ik heb geen hekel aan Marokkanen, ik heb een hekel aan arrogantie en onecht gedrag.
  Veltman wordt nog steeds geslacht hier. Iemand die eengeweldige ambassadeur van de club is. Iemand die nooit zich misdragen heeft binnen de club, naar de pers of de supporters. En als je dat benoemt ben ik gek?

  Magallan mag van mij komen hoor, maar waar een Zuid Amerikaan speelt, daar speelt geen Nederlands talent.
  Alle Nederlandse clubs wilden Schuurs hebben en hij speelt bij ons. Maar met dit beleid gaat deze jongen nooit een echte kans krijgen.
  Mag ik dat jammer vinden? Ja, dat mag ik.

  Ajax is altijd een club geweest met een van de beste opleidingen van de hele wereld.
  Daar waren we trots op. Nou sorry hoor, maar met zoveel aangekochte buitenlanders kun je De Toekomst sluiten.
  Jammer.

 25. Litmanen

  Ik stond niet te dansen, want ik vind het intriest dat het zo gelopen is. In de praktijk bleek dat Bergkamp en Jonk beiden niet in staat waren de droom van Johan te verwezenlijken.
  Dat verhaal nu weer uit de kast halen is hetzelfde als Jaap van Praag kwalijk nemen dat hij destijds Vic Buckingham had aangenomen.
  Verleden tijd……..

 26. Sixxy

  Mooi gezegd litmanen. Ze kiezen er zelf om voor Nederland uit te komen of niet. Idd erg jammer dat zo de talenten de kans niet krijgen. Had zo gehoopt dat Schuurs het pad van de licht kon nmen. Jammer trouwens dat niemand op je post reageerd. Haters will always hate

 27. AB

  Ziyech en Mazraoui zijn ook gewoon Nederlanders. Maar ja, jij begrijpt dat niet. Een ding is waarcwat jij zegt : jij bent gek, hartstikke gek.

 28. AB

  Kijk ff naar de tijdstippen waarop die idioot reacties geeft Sixxy voordat je dom commentaar geeft. Hij doet dat expres om direct commentaar te ontlopen.

 29. Bakkie

  Fout, Litmanen…
  Mazraoui is een Nederlandse voetballer én een Marokkaanse international.

 30. AB

  Net als Ziyech maar jij breng dat een marokkanen hater maar eens bij. In al zijn opmerkingen over Ziyech zit hij ook volkomen mis. Litmanen heeft teveel gesnoven vrees ik. Kerstpakket had ook “cake”.

 31. dickst14

  Ik zal je even uit de droom helpen over de mensen die jou duimpjes geven waardoor je denkt dat je een hoop medestanders hebt. De meesten geven namelijk geen duimpjes, tenminste wij van onze app groep al helemaal niet.
  Dus denk alsjeblieft niet dat je nog zinnige dingen schrijft omdat er een paar zijn die aan die zielige duimpjes doen.

 32. AB

  Als er eentje blij is dat Jonk weg is en hem tot op zijn enkels heeft afgebrand, dan ben jij dat leugenaartje. Een kans heb je onbenut gelaten of gewoon gemaakt om Jonk belachelijk te maken en dan zelf de dominee spelen als er gezegd wordt dat Veltman niet de rechtsback voor Ajax is. Jij brandt Jonk, Ziyech en zelfs Cruijff af en bent het woord Ajax supporter niet waard. Van mij mogen de vuurpijlen in jouw donkere gat ipv bij Halsema.

 33. Emilio4Ajax

  En jij geilt dr op om alles en iedereen te antwoorden met inhoudloze teksten…te veel spacecake gegeten zeker…

 34. AB

  Als je het niet begrijpt is dat niet erg maar reageer dan gewoon niet. Je reactie is overigens ……… inderdaad.

Reageren is niet mogelijk.