There are no ads, please add some


Kale en Kokkie kijken samen met Veltman naar 2019 (Incl video)

Het jaar zit er bijna op, ook voor Ajaxfans Kale en Kokkie. Terwijl de twee terugblikken op een bijzondere eerste seizoenshelft komt Joël Veltman opeens het terrein van De Toekomst afgereden. Samen met de Ajaxfans kijkt hij vooruit op 2019 en de tweede seizoenshelft van Ajax.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link


Gerelateerde posts

10 reacties

 1. Overdwars

  Geweldig weer mannen, gewoon volgende week weer!! Lachen hoe die Veltman wel vol zelfvertrouwen is. Alleen maar goed voor de concurrentie.

 2. Litmanen

  En jij durft je Mr Ajax te noemen? Een echte Godenzoon die in zijn carriere twee afgescheurde kruisbanden heeft overleeft en opnieuw het gevecht aangaat, die verdient op zijn minst respect.
  Ik denk dat we Joel de komende maanden net als de al afgeserveerde Sinkie nog regelmatig gaan nodig hebben als Ten Hag verdedigers nodig heeft rechts achterin. Want Maz. doet het zeker niet slecht maar is absoluut geen verdediger.
  En jij moet maar heel snel een andere nick nemen. Iets van : het hondje van Dikkiedik.

 3. Mr Ajax

  Je doet wel wijs litmanen, maar ik benoem graag dingen zals
  Ze zijn, volgens mij loopt er beter rond dan veltman op dit moment in de selectie, begrijp me niet verkeerd de persoon veltman is 1 van de meest echte ajacieden die er rondlopen op dit moment, gun hem
  Het allerbeste!

 4. Charka53

  Kom op man Veltman is net weer op gang aan het komen en je begint hem gelijk de grond in te boren wie weet komt er een goede Veltman terug die we hard nodig hebben want je kan niet zeggen wat er nu op rechts loopt zo bijzonder goed is daar gaat ook wel eens wat mis hoor.

 5. AB

  Mazraoui is volop in ontwikkel8ng als rechtsachter en doet dit snel. Veltman is nooit een goede rechtachter geweest en zal dat nooit worden. Hij is beperkt tot een CV. Net zoals Sinkgraven nooit een goede l8nksback zal worden, dat is en blijft een middenvelder.

 6. Prinsengracht

  Dat zou mooi zijn: kale en kokkie in 2019 lekker met Veltman mee naar een andere club.

Reageren is niet mogelijk.