There are no ads, please add some


Ten Hag blij met zege op NAC en vol lof over drietal

Erik ten Hag is erg te spreken over de manier waarop Ajax zaterdagavond van NAC Breda won: 0-3. Voorin was Neres de vervanger van de geblesseerde Ziyech en Ten Hag was blij met de manier waarop de Braziliaan invulling gaf aan zijn rol: ‘Hij heeft het prima gedaan. Hij had heel veel beweging en dreiging en hij had een aantal uitstekende acties. Natuurlijk had hij een beetje pech in de afronding, maar dat was wel na een geweldige loopactie en een bal die hij gestoken kreeg van Lasse Schöne.’

Klaasjan Huntelaar mocht het laatste kwartiertje nog invallen en zorgde in de blessuretijd voor de 0-3, maar leek vastberaden om nog meer doelpunten te maken. Die drive kan Ten Hag waarderen: ‘Dat vind ik fantastisch. Hij is daar echt een voorbeeld in, ook in de training. Altijd maar weer voorop gaan. Die gretigheid en hongerigheid straalt ook af op de rest en ik hoop dat die daar ook iets mee doet. Dit moet voor iedereen een voorbeeld zijn. Ook voor veel jonge spelers, die pas net begonnen zijn aan hun carrière, of voor pupillen, dat is prachtig.’

Tot slot was de trainer natuurlijk ook erg blij voor Zakaria Labyad. De middenvelder kende een moeizaam begin bij Ajax, maar lijkt zich steeds beter te ontwikkelen en maakte tegen NAC de 0-2: ‘Hij heeft een moeilijke aanpassingsfase gehad, maar hij knokt zich steeds meer naar boven toe. Door het wegvallen van Ziyech is er nu iets meer ruimte. Van de Beek viel ook nog uit en dan laat hij het zien. Laatst tegen Go Ahead Eagels heeft hij het ook al uitstekend ingevuld en vandaag was hij natuurlijk belangrijk met de tweede goal. Hij heeft het vandaag uitstekend gedaan.’


Gerelateerde posts

102 reacties

 1. Zlatan4ever

  Leuke goal van Labyad maar ik vind hem nog steeds geen basis-speler, daar brengt hij te weinig voor

 2. Ajax 1

  Hij is toch ook geen basisspeler, en zal dat ook niet snel worden. Maar prima als een stand-in zo’n goal maakt.

 3. Koning Haarms Wolfs

  Wegwezen boer, met je blij zijn….. Neem je Labyad mee, je 030-koffertje en op naar het platteland. Ook wel een beetje klaar met het horen van al die boeren in de Arena, die in de meest afschuwelijke accenten geluiden produceren en daarmee aan blijken te geven, voor Ajax te zijn.

 4. hubert

  fatsoen is bij sommigen onmogelijk hier. maar ja ook als we alles zouden winnen is het ook niet goed. waarschijnlijk zelf nooit voetbalschoenen aan gehad en dan is niemand iets kwalijk te nemen

 5. Indojood

  Heb gisteren tussendoor gezapt naar Spurs-Chelsea. Daar zit ene Cesc Fabregas op de bank te verpieteren. Overmars, lees je mee hier? Gewoon proberen.

 6. Charka53

  Als we elke wedstrijd winnen op welke wijze dan ook en pisvee laat een steekje vallen worden we kampioen , maar ik zie graag een Ajax dat sprankelend speelt maar als de tegenstander de bus parkeer moet het op de wijze zoals gisteravond.

 7. Prinsengracht

  Zit tafel van Kees te kijken. Wat zit die Bouy daar dom te lullen zeg. En wat draait hij om de hete brij heen. Jammer dat hij niet eerlijk is. Want dan zou hij veel jeugdspelers kunnen behoeden voor een foute keuze. En voor Mino.

 8. Indojood

  Zo goed was Neres niet, niemand eigenlijk. Waanzinnige wissel weer trouwens gisteren, hoe kan je Wöber nog verder vernederen? Heeft die domme boerenlul dat nou echt niet in de gaten?

 9. Indojood

  Daarover gesproken, ik heb van jou nog nooit een inhoudelijke bijdrage gelezen. Alleen maar huilie huilie over in jouw ogen te kritische supporters. Waarschijnlijk zelf nooit voetbalschoenen aan gehad.

 10. Moosie

  Ik zat me ook al te irriteren hij geeft de Boer de schuld van zijn vertrek en raiola valt niets te verwijten bla bla en waar speelt hij nu?

 11. -buitenkantje rechts-

  @ KHW.. Nee, in Adam praten ze zonder accent..haha!😁
  Ajax is een club met nafinale en internationale uitstraling. Wen er maar aan..

 12. a.p.

  ik heb zeker niet genoten ook niet van de sterren die onze trainer noemt. ik snap die wissel 1 minuut voor het einde totaal niet. dit is al de 2e keer. is dit Machtsmisbruik?

 13. Litmanen

  Helaas, ruim vier miljoen supporters. In Amsterdam wonen 1 miljoen mensen, waarvan de helft geen Amsterdammer is.
  Voor echt Amsterdams moet je in Almere of Purmerend zijn.
  Het klopt dat je op de tribune soms tussen mensen zit uit Friesland, Brabant en Twente. Is toch alleen maar leuk?
  Het zegt wat dat mensen van zover naar Ajax komen kijken.

 14. -buitenkantje rechts-

  Commentaar van TH neem ik meestal met 10 korrels zout. Neres speelde gewoon slecht.. Trok telkens naar binnen en stond Dolberg op de tenen. Veel balverlies.. Ballen stuiteren vaak van zijn voeten naar de tegenstander. passes te kort..niet op de juiste snelheid gegeven. Bewegelijk was hij wel zoals een spits hoort te zijn.
  Labyad vind ik echt goed spelen.. Heeft in tegenstelling tot Neres de bal wel aan een touwtje.. Geen vervanger Ziyech..maar wie kan dat wel? Daarnaast een prima goal op een terugkopbal van Neres. Betekent dat Labyad scherp is. Hoorde na afloop van R de Boer dat hij in het begin te weinig arbeid leverde op trainingen. (aanpassingsproblemen op de training) Nu schijnt hij dat goed te hebben opgepakt.
  Huntelaar is nog steeds een betere spits dan Dolberg op zijn leeftijd.. en dat is een groot compliment voor Klaas Jan. Zo gretig als hij nog is zo flegmatiek en belevingsloos loopt Dolberg rond over het veld. Ik moet vrezen voor Dolberg als dit veel langer zo blijft. Zou mij niet verbazen dat Ajax dan doorschakelt.

 15. Bert Betondorp

  Die Friezen, Brabanders, Utrechtenaren, limburgers, hebben thuis niks te voetballen, dus zitten ze hier in Amsterdam Arena op de tribune en kijken naar Ajax, hun club (denken ze) niks mis mee maar Ajax is Amsterdam, toch?

 16. Bert Betondorp

  Die Friezen, Brabanders, Utrechtenaren, limburgers, hebben thuis niks te voetballen, dus zitten ze hier in Amsterdam Arena op de tribune en kijken naar Ajax, hun club (denken ze) niks mis mee maar Ajax is Amsterdam, toch? En ze spreken boers, to h?

 17. a.p.

  aanvulling op bericht van Litmanen in ons vak komen supporters ook uit Groningen, Zuid Limburg en Belgie. En die mensen komen er al jaren ook nog in de Meer.

 18. Amoebe

  Wat een bekrompen ideeen zeg…en dat uit de stad van groenlinks, waar elke nationaliteit met open armen wordt omarmt….haat imams gewoon kunnen prediken maar een boer uit de polder mag liever geen fan zijn van ajax!

  Zonder de niet amsterdammers zou de begroting niet zo groot zijn en het stadion niet gevuld.

 19. Koning Haarms Wolfs

  Je hebt gelijk, BR, maar ons Amsterdams is mooi en past ook bij de club (idd, ik ben heel objectief). En wat ze hieronder zeggen klopt ook: het heeft wel wat, dat ze overal vandaan komen. En ook de diverse accenten hebben wel wat. Maar het irriteert soms gewoon. Lui waarvan je weet, dat die de klompen in de hoek schoppen, een Ajaxsjaal om doen en zich dan ineens helemaal Ajax/Amsterdam voelen. Die had je in De Meer ook wel, alleen veel minder. Misschien helpt het dat die diesels er niet meer in mogen. Dan moeten ze de trekkers en Manta’s in Diemen of Weesp parkeren 😉.

 20. Koning Haarms Wolfs

  Zo maak je spelers stuk. Ik vind die Wöber best goed centraal achterin, ook qua instelling deugt dit joch. Ik hoop dat hij nog een kans krijgt. Maar in omgang met mensen is tH een baut boertje.

 21. Bert Betondorp

  Misschien heb je wel gelijk Amoebe, maar zoals gezegd telt Amsterdam 1 miljoen inwoners ook van alle nationaliteiten …maar ook die kunnen en mogen genieten van AFC AJAX al was het alleen maar om de Ajax kassa te spekken.

 22. Amoebe

  Nou voornamelijk met een bekakte ‘r’ of afrikaanse invloeden volgens mij 😂

  De echte amsterdammer is een bedreigde soort….of wonen in de polder in flevoland of in de polder bij purmerend 😉

 23. Forever nr14

  Wat een bizarre onzin, kom al jaren vanuit het zuiden naar de meer en overal europeesch, en omdat je niet het amsterdams accent hebt, ben je geen ajacied! Pfff kleuter gedrag hier echt. Jullie zouden eens moeten wie oa Ajax groot maakt, en dat zijn er een aantal geloof me.
  Triest gedrag

 24. Koning Haarms Wolfs

  Had jij jezelf dan niet Fortuna nr14 moeten noemen? En Europees schrijven we al sinds de jaren 50 gewoon met een “s”. Maar wel tof, dat je iedere weer de moeite neemt om naar ons te komen.

 25. Indojood

  Echt weer dom gelul van je, opa. Je kunt beter met pensioen gaan. Amsterdam is al eeuwen bekend als een baken van tolerantie. Iedereen moet zich hier welkom voelen. Johan Cruijff belichaamt voor mij Amsterdam, nog meer dan Ajax. Jopie zou nooit zulke dingen zeggen over niet-Amsterdammers. Ken jij je eigen stadsgeschiedenis wel?

 26. Janneman16

  Wanneer, die boeren, zoals jij dat noemt niet naar het stadion komen is de JC ARENA iedere wedstrijd maar half gevuld. dus wees blij dat de supporters van heinde en verre komen. zegt deze “boer” die bijna 25 jaar een seizoenkaart heeft en daarvoor ook nog zeer regelmatig richting “De Meer” ging kijken.

 27. Moosie

  Volgens .Ik ontgaat hey de meesten maar Bert Betondorp is gewoon Sseiss zélf de spelfouten zelfde extreem rechtse gelul buitenlanders en boeten zijn goed om de kas te spekken en alleen blanke in Amsterdam geboren en of wonende mensen zijn er om echte Ajaxsupporter te zijn.
  Wat een load of crap zelfde gelul als die andere gek.
  Amsterdam is altijd al een multiculturele stad geweest.
  Hoe denk je dat we een fucking Jodenclub geworden zijn dan?
  Voor blond haar en blauwe ogen moet je op het platteland zijn zoals Assendelft enzo.
  Maar zit alsjeblieft niet te zeiken wie wel of niet supporter is van Ajax omdat hij of zij (we moeten Daisy niet vergeten) niet uit Amsterdam komt want dat is echt gelul.
  Wat ook gelul is ,is dat ze allemaal in purmerend of Almere wonen ik zal het maar verklappen we zitten overal ,je bent nergens veilig je kan altijd overal een Amsterdammer tegenkomen .

 28. Indojood

  Amsterdam was altijd tolerant en joden die werden vervolgd vonden hier een nieuw thuis. Als je bijdehand gaat doen over niet-Amsterdammers dan snap je de essentie van deze stad en cultuur niet.

 29. Forever nr14

  KHW, naar “ons” of Ajax “alleen” van Amsterdam is, vooral zo doorgaan kerel👍 iets is er niet goed met je hoor. Wat is de reden om uberhaupt dit aan te halen? Juist er is iets mis met je! Je zou juist blij moeten zijn dat er overal ajacieden zijn die de club al jaren “net zo goed” als jullie amsterdammers steunen. Je bent niet goed hoor om er maar over te denken zeg!

 30. Vak 120

  Bert nu moet je mooi je grote bek houden!!! Laat alles buiten de arena voort weg….ik denk dat er nog 5000 man op de tribune zit!!! Eikel!

 31. Vak 120

  Hoezo ons,ben jij ajax?? Ik kom echt niet voor jouw kwal!! Ik denk dat wij brabanders ajax hoog houden,niet zo’n stelletje sukkels als jij!

 32. HURBIE

  Hoop dat de REDACTIE hier iets aan doet
  ZEER onsportief gedrag van Zlatan4ever aan zelfverrijking terwijl hij pas een jaar op deze is

  REDACTIE DOE HIER WAT AAN BVB DANK

 33. Koning Haarms Wolfs

  Fortuna nr14…. ik zit gewoon wat te stoken en te provoceren, man. Dit is een forum over Ajax, geen literair forum voor proza, nog is het een site voor pure fictie en diepgaande gevoelens met een verplicht waarheidsgehalte. Dat er iets mis met me is, dat klopt. Als ondernemer werk ik veel te hard en te veel, ik zie veel te veel ballen bij het golfen en je mag lang niet alle ballen slaan. Ik maak te weinig tijd vrij om naar het stadion te gaan met mijn broer en/of mijn tweeling en al die gemiste kansen gooi ik er uit, door hier soms pure onzin neer te zetten, soms wat te provoceren. Een enkele keer ben ik serieus, maar met name ben ik hier om alles even de revue te laten passeren en te genieten van sommige reacties op diverse soorten onzin (hoeft niet altijd van mij te zijn, trouwens). Ondertussen kan ik ook enorm genieten van mensen bij wie je kunt merken hoe diep Ajax zit, waarbij opmerkingen uit hun tenen komen en waarbij hier ook wel eens geweldige botsingen voorkomen. Dat is het mooie van deze app, tevens ook wel eens een nadeel. Gozer, ik wens je een fijne avond!

 34. Prinsengracht

  Je doet dat al jaren!! En nu is het een keer raak. Waarom ga jij geen fifa 19 spelen? Of in jouw geval fifa 11.

 35. Moosie

  zit toch niet te zeiken over de kut like’s Jezus je staat bovenaan joepie morgen staat Zlattie bovenaan overmorgen indo wat kan het je schelen? Zielige gezeik iedere keer

 36. HURBIE

  Nee hoor Prinsengracht
  HIJ is 6 maanden later begonnen op deze site dan jou
  Kijk het verschil tussen jou likes en die van hem

 37. Litmanen

  Hoe je ook over Huntelaar of Dolberg denkt, blijft een feit dat elke spits het moeilijk krijgt bij Ajax zolang je niet met buitenspelers speelt die met hun goede voet een fatsoenlijke voorzet kunnen geven vanaf de achterlijn.
  Zowel Neres als Ziyech trekken altijd naar binnen en dat is logisch, maar je spits krijgt nooit een bespeelbare bal.
  Tadic kan het wel, maar deed dat in Engeland veel vaker dan bij Ajax.

 38. Moosie

  Hey BR je hebt een stalker erbij eerst Eugenaar en nou ook Nietmanen geweldig hoe fluk jij dat toch?
  Nog ff en ik ga je de mafkeesverluisteraar noemen

 39. Zlatan4ever

  Hurbie, bij deze wil ik graag mijn 1036 vrienden bedanken voor de likes op mijn “geweldige” bijdrage aan dit forum.
  Ik hoop dan ook samen met hen het 34e kampioens-schap rond eind april te kunnen vieren ! 🍺
  Waarvan akte !

  P.S.

  Nog 1 x uitleg voor jou Hurbie,
  ik heb niks met die vele 👍🏻te maken. Het intereseerd mijn geen reet, in tegenstelling tot jou blijkbaar dat je gaat uithuilen bij de redactie….. omdat “jouw” 1e plaats in gevaar komt……..
  Dan ben je wel heel zielig,
  gedrag van een kakkerlak🙈🥊
  Misschien voel jij je beter thuis op een 010-forum

 40. hubert

  beste indojood ik was al supporter van ajax terwijl jij niet eens geboren was toen zat jij nog in een zaadbal te koekeloeren jammer dat iemand een verkeerde actie heeft gemaakt zodat die negatieve zaadcel is vrij gekomen dom praten ben je eerlijk gezegd wel wereldkampioen in ga gerust zo verder kerel jij trekt echt volle zalen en ja ga gerust je gang om op mijn bericht weer jou gal te spugen het laat jammer genoeg zien dat je maar een hersencel hebt maar ok succes met die ene

 41. De Nees

  Wat een waardeloze kut discussie…wie begon hierover? Amsterdammers, niet amsterdammers wat een kul, Ajax bestaat toch ook niet uit alleen amsterdammers? En trots op Ajax en Amsterdam is een misplaatst woord, dan moet je een wezenlijke bijdrage geleverd hebben, anders hoor je i.m.o. niet ergens trots op zijn. Iedereen met hart en ziel voor de club is welkom bij Ajax.

 42. Indojood

  Minder AB graag, of beter, geen AB (of zijn miljoen andere nicks). Lekker met Eug gaan spelen, sukkeltje.

 43. Moosie

  belachelijke bijdrage Hubert.
  Je weet niet eens hoe oud indootje is en dan komt daar nog bij dat hij gelijk heeft.
  Of je zeurt over stijl of je zeurt over grammatica het is altijd hetzelfde liedje.
  Ik heb jou nog nooit op een inhoudelijke reactie kunnen betrappen.
  Maar je hebt het blijkbaar nodig om even iedereen de les te lezen nou sjappoo op zijn Amsterdams gezegd douw die bezem nog maar 40 cm verder in je reet want blijkbaar wordt Jij daar heel blij van.
  Voor de volgende keer eerst ff nadenken voordat je stoer gaat lopen doen Van Havenzaad.

 44. Moosie

  vakkie rustig maar het is SSeiss maar die weet niet beter .
  maar voor de verandering ben ik het eens met je.
  Ook wel eens leuk.

 45. Moosie

  Tja er is maar één ding over te zeggen het is bullshit
  Ajax is sinds de jaren 60 gemeengoed.
  Van Amsterdam tot Slappekuttenveen overal wonen supporters van Ajax het zijn vaak de importnedelanders die zichzelf status proberen te geven over de rug van Amsterdam met als gevolg dat we nu Halsema als burgemeesters hebben met zweepje en al.
  Maar je kunt het niet onbeantwoord laten staan dan denken ze namelijk dat het normaal is wat ze schrijven.
  Als schrijft Bert(Sseiss)betondorp iig nu AFC Ajax dus hij is in staat om dingen te leren denk alleen dat zijn visie over boeren en buitenlui te diep zit .

 46. Moosie

  Ja ja ….niks te maken 😇
  Vroeg me al af hoe je in hemelsnaam aan zoveel vrienden komt ik dacht al dat je ze betaalt om je leuk te vinden dan hoop ik dat je alleen maar vrouwelijke vrienden hebt want dan krijg je nog waar voor je geld.

 47. Bert Betondorp

  Indojood jij kunt niet lezen. Het gaat niet in mijn bijdrage over bezoekers die wel of niet Amsterdammer zijn. Je hebt gelijk iedere Ajax bezoeker is welkom.
  En wat betreft je opmerking over John Cruijff, heb jij hem ooit echt gekend, gesproken? Ik wel in Betondorp waar de familie Cruijff, net als ik, woonde.
  Kom mij niet aan met dergelijke uitspraak van Jopie die jij alleen kent van de foto.

 48. Bert Betondorp

  KHW Als iedereen op dit forum werkelijk Ajax lief heeft, dan zie ik met verbazing
  sommige reacties aan, die soms nergens op slaan. Reacties die vaak de verkeerde kant opgaan, maar KWH je hebt gelijk, naast pure onzin lees je vaak in dezelfd reacties hoe diep de interesse in alles wat Ajax is.
  Discussie wat mij betreft gesloten, graag iedereen achter Ajax dinsdag 27 november bij AEK, toch?

 49. Indojood

  Ik heb toch hier gelezen dat jij niet-Amsterdammers minderwaardig vindt. Jopie is een publiek figuur en een open boek, als persoon. Nooit zou hij zulke dingen zeggen. Als je hem zegt te kennen dan zou je dit weten.

 50. Moosie

  hou toch op mafkees je bent gewoon een wannabe uit Assendelft met je domme gelul iedere keer.

 51. hubert

  ja moosie ik begrijp heel goed dat jij ook maar een hersencel hebt zou zeggen probeer ze eens te gebruiken

 52. Moosie

  Wat is er ze aan 1 slimmerik.
  Het feit dat jij denkt superieur te zijn aan ons omdat je denkt dat jouw mening gelijk staat aan een wetenschappelijk bewezen feit, liet alleen maar zien hoe onzeker je waarschijnlijk bent in het dagelijks leven.
  Plus de arrogantie die afdruipt van je sporadische bezoekjes aan dit forum is ook gewoon lachwekkend.
  Misschien moet je je eigen 2 hersencellen eens de kans geven mon ami

 53. hubert

  heeft er niks mee te maken moosie maar zoals verwacht snapt een hersencel niet wat ik bedoel fijne dag nog moosie moeilijk communiceren met iemand zoals jij die totaal niets begrijpt🤣🤣

 54. Moosie

  natuurlijk joh jij snapt alles en ik niets en daarom ben jij heeeeeeeeel goed in je eigen belevingswereld in ieder geval voor de rest ben je dus gewoon een eikel

 55. De Nees

  Idd Moosie. Goed dat jij en nog een paar dit pareerden, moeten we niet willen hier leidt nergens toe.

 56. Prinsengracht

  Ik denk ongeveer te weten hoe oud Indo is. Jij moet dan wel haast de oudste man van Nederland zijn hubert. Knap dat je nog kan typen dan👍

 57. Prinsengracht

  Af en toe een punt of een komma kan geen kwaag hubert. Dat heb je vast geleerd eind 19e eeuw…..

 58. Zlatan4ever

  Moosie, ik best veel vrienden maar niet op “het web” maar in het echt. Maar meer dan 20 zijn het zeker niet. De rest zijn kenissen……. a.k.a vrouwen 😜

 59. Zlatan4ever

  Hurbie MF ! I’m gonna get you🐀! Zlatan4ever and no.1 ✡️
  😁😁😁😆😆😆😈😈😈

 60. Litmanen

  Goh Moosie, ik vraag me wel eens af hoe het zou zijn als ik net als jij geen leven zou hebben. De hele dag lekker incognito iedereen maar afzeiken en beledigen. Hebben ze geen buurthuis bij jou in de buurt? Of mag je er daar niet meer in met je handeltje….

 61. Moosie

  hahaha geweldig wie zeikt nou hier incognito mensen af laffe klootzak dat je bent.
  Weer zielig na 3 dagen nog ff snel wat posten nou stoer hoor.
  Misschien wat.minder drinken sukkeltje ook weer erg inhoudelijk allemaal maar ja zo gaat dat bij nou al je frustraties en eigen fouten lekker blijven projecteren op anderen en maar blijven janken fucking patiënt

Reageren is niet mogelijk.