Benfica – Ajax live op televisie en radio

Ajax speelt vanavond de uitwedstrijd tegen Benfica en bij winst heeft de club overwintering en een ticket voor de knock-out fase van de Champions League te pakken. De wedstrijd in Estádio da Luz is vanaf 21:00 uur live te volgen via Veronica en de voorbeschouwing op deze zender begint een half uur eerder. Wilfred Genee ontvangt de analisten René van der Gijp en Dick Advocaat. Abonnees van Ziggo kunnen de wedstrijd Benfica – Ajax  is in zijn geheel via betaalzender Ziggo Sport Totaal bekijken. De betaalzender is bij de meeste aanbieders waaronder Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile beschikbaar. Benfica – Ajax is op de radio vrijwel integraal en live te beluisteren via NPO Radio 1.

Bron: Totaal TV

Related posts

12 Comments

  1. JohnDoe77

    Tadic in de spits lees ik net. Wel goed dat Neres speelt, voegt wel wat toe. Hopelijk minimaal een gelijkspel!

  2. Daisy

    We zijn er klaar voor ?? kan Dickie ook even klagen over het voordeel wat Ajax tegenover Utrecht heeft tegen Utrecht. Ouwe zemellaar

  3. Geenemotie

    Ik heb een goed gevoel over deze wedsrijd. Oude tijden herleven. Ga er maar voor zitten en geniet van 1-3 ??

  4. Charka53

    Als wij zo goed zijn als in de vorige wedstrijd en Benfica net zo slecht als er wordt beweerd gaan we lekker overwinteren in de C.L

  5. la Ling

    Benfica is en blijft levensgevaarlijk. Voor Benfica is het erop of eronder. Meeste kans op succes met Wöber achterin en Blind linie naar voren maar ja …….. ten Hag is trainer jammer genoeg.

    1. AJAXForever61

      Je kunt over TH zeggen wat je wilt, maar toevallig staan we wel bovenaan in de poule! En Nous is toch door deze trainer voor de leeuwen , met succes!! , gegooid!!

  6. Iedereen heeft een mening

    Mijn voorspelling tegen AEK en Benfica thuis kwamen uit dus voor vanavond voorspel ik een 1-2. ????

Comments are closed.