Jong Ajax onderuit in thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven: 0-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond een forse nederlaag geleden in de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven. De ploeg van trainer Reiziger kwam na tien minuten op achterstand door een doelpunt van Daniëls. Niet veel later werd het uit een corner zelfs 0-2 en was Jong Ajax de weg even volledig kwijt. Kaj Sierhuis kreeg uiteindelijk de mogelijkheid om de score te verkleinen, maar de strafschop spatte uiteen op de lat. In de tweede helft kreeg Jong Ajax nog enkele goede kansen via Sierhuis, Ekkelenkamp en Lang maar het zat deze avond niet mee. Tot overmaat van ramp tekende Elton Kabangu in de slotfase ook nog eens voor de 0-3 en blijft Jong Ajax steken op 10 punten uit 7 wedstrijden.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Bakboord, Pasquali (82. Ylatupa), Botman, Kemper; Ekkelenkamp, Bijleveld, De Wit (72. Pereira); Cerny (46. Lang), Sierhuis, Johnsen

Bron: Ajax.nl

Related posts

9 Comments

  1. JohnDoe77

   En weer een Ajax bus met 0-3 uit Eindhoven terug. Wat een blamage toch weer! Jammer dat ook Reiziger zijn team niet scherp kon krijgen voor een tegenstander die normaal een makkelijke prooi is voor onze kampioenen!

 1. AJAXForever61

  Kan gebeuren, euforie na bekerwinst, elke week andere samenstelling. Ik heb respect voor Reiziger en staf. Zij moeten roeien met de riemen die ze hebben en die ze krijgen van de TH. Dus kop op. Next time better!!

  1. -buitenkantje rechts-

   euforie na de bekerwinst?? ? Ze hebben gewonnen van een 2e klasser zaterdag zonder jeugdteams..
   Hou toch op! Neem aan dat je de wedstrijd hebt gezien. Het was kansloos.

 2. theomar

  Lijkt mij typisch een geval van onderschatting. Makkie, Eindhoven staat stijf onderaan …..,
  Dit mag zelfs jong Ajax niet gebeuren. Ik vind het een hele kwalijke zaak. Als Ajax 1 dit seizoen nog een keer zo’n misstap maakt is het kampioenschap verprutst.

  1. Mr Ajax

   En Zo is het theo, ben bang dat het kamioenschap sowieso niet gaat gebeuren voor JA dit jaar, iedereen is extra gemotiveerd als ze tegen hen spelen!

   1. theomar

    Klopt, en dat is al jaren zo. Dat is extra moeilijk, zeker met het drukke programma. Maar in engeland moeten ze ook elk weekend vol aan de bak. Dat hoort nou eenmaal bij spelen in de top.

 3. Charka53

  Dat is jammer jongens maar jullie zijn er alleen maar om ervaring en spelritme op te doen maar een overwinning klinkt leuker.

Comments are closed.