Younes heeft spijt van manier waarop hij bij Ajax vertrok

Amin Younes heeft spijt van de manier waarop hij is vertrokken bij Ajax. De 25-jarige Duitse aanvaller geeft toe dat hij in het afgelopen half jaar een aantal keer verkeerd heeft gehandeld. “Ik ben verantwoordelijk voor alles wat ik doe en moet leven met de consequenties. Ik heb fouten gemaakt”, aldus Younes in een interview met het Duitse persbureau DPA. Younes weigerde in maart in te vallen bij Ajax in de slotfase van de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (4-1). Trainer Erik ten Hag zette hem daarop uit zijn selectie. “Dat was mijn grootste fout, daar hoeven we niet over te discussiëren. Het was verkeerd tegenover mijn teamgenoten en de club. Zoiets doe je niet”, aldus Younes.

Younes verruilde Ajax deze zomer voor Napoli, maar dat had eigenlijk al in de winter moeten gebeuren, ware het niet dat de transfer toen om onduidelijke redenen afketste. De buitenspeler ontkent dat dit kwam doordat hij tijdens een bezoek aan Napels al meteen met de maffia in aanraking was gekomen, zoals her en der beweerd werd. “Dat is totale onzin. Ik heb wel de verkeerde mensen vertrouwd. Dat was naïef van mij. Dat reken ik mezelf aan. Bepaalde mensen probeerden mijn hoofd op hol te brengen en dat is hen gelukt. Dat heb ik zelf laten gebeuren.”

De Duitser is vanwege een zware achillespeesblessure nog geen minuut in actie gekomen voor Napoli, maar de verwachting is dat hij eind deze maand zijn debuut kan maken. Napoli heeft Younes echter niet ingeschreven voor de Champions League, waarin de Italiaanse topclub aan Paris Saint-Germain, Liverpool en Rode Ster Belgrado is gekoppeld in groep C.

Related posts

26 Comments

  1. De Ajacied

   Als hij nou gewoon met
   2 pootjes op de grond was gebleven had hij een mooie toekomst voor zich gehad, nu heb ik mijn twijfels hierover
   ❌❌❌

   1. AjaxKat

    Ook met 2 pootjes aan de grond; zo goed was ie uiteindelijk niet. Een paar goede maanden onder PB maar daarvoor en daarna niet Ajax-waardig. Een handenbindertje op het veld en verder niet veel. Zet daar letterlijk en figuurlijk Neres maar eens tegenover met z’n goals en assists. Misschien een aardige (en zeer naïeve/domme) jongen die Younes, maar ben toch echt blij dat ie weg is gezien onze huidige aanvallers. Ergens wel sportief van m dat ie dit zo in de media zegt.

    1. Janneman16

     Kluivert heeft hem als voorbeeld gebruikt in mijn ogen. Kluivert speelde precies hetzelfde en handelde hetzelfde……

     1. AjaxKat

      Nou denk t niet. Kluivert heeft met Raiola een hele opportunistische zaakwaarnemer die gepokt en gemazeld is in zulke praktijken. Dat is het handelsmerk van Raiola.

 1. Bakkie

  God straft meteen, met die achillespeesblessure.
  Oh nee, ik geloof niet in God. Oke karma dan, oh nee geloof ik ook niet in

 2. Zlatan4ever

  Als hij ook nog openlijk aan de Ajax-supporters zijn excuses aanbied zou hii echr een “vent” zijn

   1. Moosie

    Moet het toch weten jij heet kbouter hij is een kabouter weet je zeker dat het geen familie is van je?

 3. Melvis

  Iedereen maakt fouten, zonder fouten te maken leer je niet. Ik vind het wel mooi dat hij zijn fouten erkent….hoop dat hij de weg terug omhoog vindt bij Napoli

 4. Lingeling

  Goed gesoroken. Terecht dat tH hem strafte hoewel erg veel mensen hem toen gelijk gaven. Belachelijk om jezelf te goed te vinden voor een korte invalbeurt, zeker met zo’n salaris. Younes heeft het in de EL prima gedaan en verder eigenlijk niet. Het beste gewenst kerel!

 5. Lingeling

  Goed gesproken. Terecht dat tH hem strafte hoewel erg veel mensen Younes toen gelijk gaven. Belachelijk om jezelf te goed te vinden voor een korte invalbeurt, zeker met zo’n salaris. Younes heeft het in de EL prima gedaan en verder eigenlijk niet. Het beste gewenst kerel!

 6. Kevke87

  ach wat heet. fouten maken doet iedereen, nou niet net doen alsof wij zelf allemaal perfect zijn. het kost al heel wat om je fouten überhaupt toe te geven. knap van je Younes. dit is het minimale wat je iig kunt doen

Comments are closed.