SV Ajax niet blij met buscombi bekerduel Te Werve

De supportersvereniging Ajax is niet blij met de verplichte buscombi voor het bekerduel met Te Werve op 26 september. De bekerwedstrijd wordt nu gespeeld op het terrein van VV Noordwijk. Ook voor de amateurclub uit Rijswijk geldt een verplichte buscombi. 

De SV Ajax vindt het logisch dat de wedstrijd elders wordt gespeeld, omdat de faciliteiten op het complex van Te Werve niet goed genoeg zijn. ‘Maar nu komt het. Supporters van zowel Te Werve als Ajax dienen met een verplichte buscombi af te reizen naar sportpark Duinwetering. Dit was er niet bij verteld toen we blij waren vanwege het vinden van een alternatieve locatie… Om het nog gekker te maken: Ajax oefende deze zomer een deurtje verderop, in Noordwijkerhout, en bij dat potje gold geen enkele restrictie! Er gebeurde ook niets raars. Te Werve heeft voorlopig minder dan 400 kaarten verkocht – het is ook maar een klein clubje – en we verwachten niet dat er vanwege de verplichte buscombi veel Ajacieden staan te springen om naar Noordwijk af te reizen’, zo valt te lezen op AjaxLife.

Het kan nog gekker, zo vindt de SV Ajax: ‘Om het nog vreemder te maken, is er in Noordwijk wel losse kaartverkoop. Als je in Noordwijk woont of bij de plaatselijke VV voetbalt, kun je dus wel zonder problemen naar Te Werve – Ajax. Het is om knettergek van te worden…’ Ook bij Te Werve is men niet bepaald blij met de verplichte buscombi. Voorzitter Ivo van Dijk reageert tegenover Omroep West. ‘Het is weer een extra drempel voor onze supporters om het bekerduel te bezoeken.’

Related posts

4 Comments

  1. Peter kopsterk

    Te triest voor woorden dat je tegen een amateurclub speelt en dat je gebruik moet maken van de buscombi. Had de wedstrijd omgedraaid en de recette gedeeld. Iedereen blij.

  2. Zlatan4ever

    Een reden om niet te gaan, hoop gedoe met zo’n bus combi
    Dan maar alleen naar het strand van Noordwijk die dag ????‍♂️

Comments are closed.