Higler fluit Ajax – FC Groningen

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen Ajax en FC Groningen. Higler zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Honig en Siebert. Vierde official is Dieperink. Ajax – FC Groningen begint zaterdag om 20:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

36 Comments

  1. De Ajacied

   Wanneer zou bekend zijn of deze wedstrijd doorgaat?
   Dat de politie prinsjesdag maar plat legt, beter als voetbal
   ❌❌❌

  1. AB

   Nou geneuzel ….. stel er zou staan: Ab fluit de wedstrijd en Eug is 4e man en Litmanen en Zlatan mogen het vlaggetje vasthouden in PG is de VAR. Zeker weten dat er een discussie los barst.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Nou PG, het schijnt voor alle partijen het beste te zijn wanneer jij binnen zit, met geblindeerd glas…. ?

   1. Zlatan4ever

    Een Ajax thuiswedstrijd onder leiding van AB ? Dan krijgt Ziyech zeker 5 penalty’s mee ook al zijn het fopduiken en iedere keer als ik dan moet vlaggen voor buitenspel-goals voor Ziyech keurt hij de doelpunten goed. Dat lijkt mij niet eerlijk……
    Laat Hitler maar gewoon fluiten tegen Groningen. ????

    1. Koning Haarms Wolfs

     Zlatan, jij doet net, alsof Ab nogal Ziyech-fan is….waar haal je dat nou vandaan?

     1. AB

      Het is verbazend dat een Ajax supporter niet blij is met goedgekeurde buitenspeldoelpunten van Ajax (Johan zei gewoon “hij telt toch”) en onterecht toegekende pingels. Daarbij ben ik inderdaad gewoon groot liefhebber van spelers met een mooie techniek, risico in het spel en fabelachtig inzicht. ?

   2. Koning Haarms Wolfs

    Hahahaha, helemaal kansloos inderdaad, Ab! Dat worden discussies, die bijbel en koran doen lijken op lichte romans….

 1. XXXX

  Fijn voor hem! Gewoon drie punten voor ons, scheids onbelangrijk. Trouwens, tegenwoordig is het belangrijker te weten wie de VAR is ipv de scheids.

   1. dickst14

    was om te kijken of het geplaatst werd. gisteren werden reacties ook niet geplaatst en bovenstaande reactie was ook lang niet zichtbaar. dus ab wees niet bang je gehoor is nog goed.

 2. Arie

  In VI stond een zielige reactie van Calimero Hendrix of zo.
  Ik heb een reactie gegeven dit PisVee zelf niet moet zeuren want zij hebben een paar jaar terug zelfs de grond van het stadion verkocht om geld voor nieuwe spelers te kopen en hebben nu een ban uitgesproken.

 3. Arie

  Ik hoop dat de KNVB ballen toont nu blijkt dat die Bergwijn maandag al weer trainde en de blessure dut wel meeviel die arme keeper van twente kreeg wel schorsing zielig zooitje

Comments are closed.