Prijsvraag: Win het officiële Ajax-uitshirt!

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Dit keer wederom een fantastische prijs: De winnaar ontvangt namelijk het originele Ajax uitshirt van dit seizoen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is een keer niet de vraag wie de verborgen Ajax-speler op een foto is maar is de vraag heel simpel: In welke woonplaats zit Dè Ajax-webstore van Nederland Bouds-Inn.nl gevestigd? Neem een kijkje in de webstore en bekijk waar deze uitgebreide store gevestigd is en waar je ook fysiek zelf langs kunt gaan om de uitgebreide collectie zelf te zien.  

Dit keer verloten we weer een shirt in de kindermaten! Win dus zo’n fantastisch shirt voor jezelf of als verrassing voor je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ook de complete Ajax-uit collectie 2018-2019, en dus ook dit nieuwe shirt, met 10% korting!!

Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met vrijdag 14 september a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts

29 Comments

  1. Finidi

   Ben er ook niet kapot van,waarom niet es een keertje gewoon een spiegelbeeld vh thuistenue? Rood shirt met witte baan met rode broek en rood/witte kousen ? Keer wat anders?

   1. Bakkie

    Ehm, omdat het dan nog steeds teveel lijkt op het tenue van de tegenstander?
    PS. lijkt me wel grappig om te zien trouwens

 1. JohnDoe77

  Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Wie wil deze mooie zwarte outfit winnen? Misschien leuk voor een begrafenis? En nee, geen Eug grappen! ?

 2. Mr Ajax

  Als we hier straks de beker mee winnen, kampioen worden en halve finale CL mee bereiken, vind ik het een TOP shirt!

  1. Bakkie

   Ach ja, ik moet bekennen dat ik elk uitshirt van Ajax wel mooi vind, gewoon omdat het een Ajax-shirt is 🙂

   1. Indojood

    Uitshirt zie ik het liefst ook gewoon een vaste kleur, lichtblauw zoals vroeger met Le Coq Sportif.

 3. Zlatan4ever

  Volgend seizoen gewoon 1 kleur uitshort zonder bullshit. Bij voorkeur maagdelijk wit of dieppaars met van die grote ouderwetse rugnummers !

  Dit uitshirt kan echt niet

 4. Prinsengracht

  Ze komen er niet van af. Van die lelijke rommel. Ik wil het nog niet als ik er geld bij krijg.

  1. AB

   Nou PG, op het moment dat ik geld krijg om die rotzooi weg te gooien ….. kom maar op met die bagger.

    1. AB

     Kijk Indojood, ik besteed het geld ook heel graag aan anderen dus nee, het is nooit genoeg want er blijven meer dan voldoende mensen die het goed kunnen gebruiken.

 5. AB

  Ik vind het grappig hoe vaak mensen er om vragen en dan doen alsof ik ermee gestart ben. Oh ja …. die cabrio heb ik destijds zelf vrijwillig aangegeven maar was bedoeld als herkenning. Ik zal de volgende keer een oude Lada of 2CV nemen. Je gaat een beetje op Eug lijken met dat verdraaien, moet je niet doen joh, straks ga je ook nog ellenlange stukken schrijven hier.

 6. Iedereen heeft een mening

  Indojood en AB, ik weet niet waar het over gaat maar…..geld, succes, rijkdom? Lijkt mij dat dit bij AJAX hoort. ????????

 7. Iedereen heeft een mening

  Btw, ben denk ik dus een van de weinige die dit wel een mooi shirt vindt. En homoshirt……ik heb het aan mijn vriend gevraagd en volgens hem ben ik geen homo ?????????

Comments are closed.