There are no ads, please add some


Klaas-Jan Huntelaar:’We hebben een heel goede selectie, zeker als iedereen blijft’

Er werden vandaag tijdens de open dag verschillende nieuwe spelers voorgesteld op P2 bij de Johan Cruijff ArenA en toen de ‘oudgediende’ Klaas-Jan Huntelaar wat in de microfoon mocht zeggen, zei hij: ‘We verwachten heel veel. Op alle gebieden, niet alleen in de competitie maar ook Europees en in het KNVB-bekertoernooi. We hebben een heel goede selectie, zeker als iedereen blijft’. Dusan Tadic gaf aan wel zin in het spelen bij Ajax te hebben: ‘Ik hoop dat iedereen na dit seizoen nog net zo blij is als nu. Ik heb genoten van mijn eerste week in Amsterdam. Je ziet meteen wat een grote club dit is. Ik hoop dat we dit seizoen samen gaan genieten en prijzen zullen winnen.’


Gerelateerde posts

35 reacties

 1. Peter kopsterk

  Met deze groep moet je gewoon kampioen worden en bekerfinale spelen.

  1. Emilio4Ajax

   Direkt voor de trippel… CL spelen en overwinteren in de EL en winnen, kampioen worden en de beker… Kan zeker met deze trainer en selectie…heb dr weer zin in…⚽️❌❌❌❤️🎉🎶🍻😎

    1. Ajax1958

     Kopsterk = s e i j s, was dat nog niet duidelijk? Zit zichzelf te bevredigigen met duimjes in z’n eigen reet. Het is nog niet z’n record met 262 duimles in 1 topic👍😂

  2. Prinsengracht

   Bekerfinale……troostprijs. By the way…..hoe kom jij aan 68 likes?

    1. Emous1978

     Heerlijk man al die 👍🏼, deze opmerking krijg je er minimaal 100 voor

 2. Onze Johan forever

  Ik hen zowel tegen Anderlecht als Sturm gezien hoe belangrijk Ziyech was dus als hij blijft komt de schaal naar 020

 3. Ajax 1

  Overmars heeft vandaag ook herhaald dat enkel ziyech weg zou mogen, omdat dat de afspraak was met hem, en dat er verder dus niemand weg mag. Dus alleen ziyech nog overhalen te blijven nu 💪

 4. Wenen 1995

  Heb echt heel veel zin in komend seizoen. Landskampioen worden! Het heeft veel te lang geduurd….

 5. Zlatan4ever

  Laten we hopen dat Huntelaar gelijk heeft dat je met deze groep kampioen kan worden.
  Zo lang Dolberg geblesseerd is zou het wel fijn zijn dat ook Sierhuis zo nu en dan een kans krijgt, dus niet voor 5 min zoals tegen Sturm Graz maar minimaal een 30 a 35 minuten ..🤨🙋🏼‍♂️

 6. Charka53

  Dat hebben we zeker Klaas Jan nu maar hopen dat Haggie ze op de juiste manier gebruikt

 7. Dagrump

  Hij zegt het goed als iedereen blijft!! Als we Marc moeten geloven zou er niemand meer weg gaan. Eerst zien dan geloven!! En ja we hebben een heel lekker team waar we heel ver mee moeten kunnen komen !! Als ze elke wedstrijd met net zoveel passie en strijd als tegen Sturm gras gedaan hebben moet het goed komen!! Toch ?!

 8. Ptr

  He even realistisch blijven het was maar Sturm Gras!
  We hebben alles verloren in de voorbereiding. Ja het zag er leuk uit allemaal maar ik wil t eerst nog is zien tegen een echte tegenstander. Na 1 wedstrijdje gewonnen te hebben denken de meesten al de CL te kunnen winnen.
  Vind het positivisme wel heel leuk overigens. Is vaak anders hier.

 9. Gido

  Maar wij weten allemaal dat niet iedereen blijft. Ik wil het nog zien of Onana, de Ligt, Ziyech, de Jong en Neres blijven. Transferwindow is nog lang niet gesloten. Ik wil jullie allemaal niet in de put praten, maar wel even rustig blijven allemaal.

 10. Iamsterdam2015

  Ik help het hem hopen maar als we eerlijk zijn en realistisch is die land klein. Ik persoonlijk denk dat Ziyech, De Ligt De Jong en Neres alsnog vertrekken. Dit denk ik omdat ajax niks aan ongemotiveerde spelers heeft. Als die eenmaal met de desbetreffende club hebben gesproken en zien wat ze in een week kunnen verdienen ipv in de maand bij ajax zijn ze weg. Wil ajax ze alsnog niet laten gaan spannen ze een zaak aan (gebr de Boer destijds) waarin ze duidelijk en overtuigend kunnen aantonen dat het sportief een vooruitgang is ( sorry maar de clubs die belangstelling hebben zijn dat.. juve barca bayern man city Roma) gaan ze alsnog weg. Ik hoop het echt niet maar zelfs ik als leek weet hoe het in de voetbalwereld werkt…1 sept is nog heel ver weg….

  1. AB

   Al die spelers blijven presteren. Ze verkwanselen anders zelf hun kansen en dat zullen ze nooit doen. Zijn ze op 1 september nog bij Ajax dan gaan ze er gewoon vol voor. Het zijn geen ambtenaren 😉😉😂

 11. AFCA my World

  Alleen jammer dat we een goede spits missen,de hunter heeft wel heel veel kansen nodig om te scoren, tegen een slappe ploeg krijg je kansen genoeg,maar tegen een sterke ploeg heb je toch echt een betere spits nodig !
  Hoewel,ik hem graag mag vind ik dat zijn top voorbij is ! ⚽️

 12. Kapstein

  Siem zal wel vertrekken, maar of Ziyech gaat moet ik nog zien. Hij straalde eindelijk weer eens plezier uit en het leek weer alsof hij er echt zin in had. Dat hebben we lang niet gezien bij hem.

  1. AB

   Sorry, maar ik heb altijd voetbalplezier in zijn spel gezien. Gezichtsuitdrukking zegt mij niets, het gaat om het spel. Dat is en blijft weergaloos.

 13. Kapstein

  Het was best vaak van zijn gezicht af te lezen dat die belachelijke fluitconcerten hem weldegelijk raakten. Ook het feit dat hij weg wil(de?) geeft aan dat hij daar genoeg van had. Ik las geen plezier van zijn gezicht af. Wel een grote werklust en de wil om iedere wedstrijd de beste te zijn.
  Ik hoop dat hij blijft, maar we gaan het zien de komende weken.

Reageren is niet mogelijk.