Blije Younes bedankt Ajax voor ’prachtige tijd’

Sinds zijn turbulente vertrek bij Ajax naar Napoli heeft Amin Younes eindelijk iets van zich laten horen. „Ik heb een aantal goede gesprekken met mijn nieuwe club en nieuwe trainer gehad. Mijn herstel gaat naar wens en hopelijk kan ik zo snel mogelijk het veld op, aldus Younes op zijn twitteraccount. Voorlopig is Younes vanwege een achillespeesblessure nog uitgeschakeld.

Verder sprak Younes nog zijn dank uit aan Ajax, de club waar hij drie seizoenen voor uitkwam. „De laatste maanden waren niet makkelijk, maar ik wil de club en de supporters bedanken voor een geweldige tijd. Dankjewel!”, twittert Younes.

Related posts

19 Comments

 1. Litmanen

  Graag gedaan. Er zijn ook fans die wél van je genoten hebben. Zeker onder Bosz.
  Het ga je goed.

 2. Iedereen heeft een mening

  Toch leuke wedstrijden gespeeld. en dat je niet wilde invallen, 30 seconden voor het einde, begrijp ik heel goed en laat zien dat je ballen hebt. Het gaat je goed, veel succes.

 3. gast

  Slechts zeer incidenteel van je kunnen genieten helaas. Alleen in het begin. Niet Ajax waardig maar succes en nu het topicboek sluiten hier ajb.

 4. Valentino

  Bah bah bah, gewoon met Napoli een spelletje gespeeld om gratis weg te gaan.

 5. Zlatan4ever

  All the best Younes ! We wish you luck with the next step in your carrier

 6. Nikki309

  Graag gedaan. We hebben van je inzet met grote regelmaat genoten, met name Bosz wist het beste uit jou te halen. Veel succes.

 7. vak412

  Als deze man toch is goed kon afmaken, heb je potentieel wereldtop in huis. Succes in Napoli Amin.

 8. Indojood

  Werk weigeren, blessures faken en toch nog fans hebben. Ik ben onder de indruk.

  1. Jimmy1971

   Precies Indojood, het is achteraf wel een vies mannetje gebleken!
   Ook alweer bij Napoli, hij wilde daar absoluut niet voetballen maar nu Napoli hem gewoon aan zijn contract gaat houden heeft hij er opeens weer heel veel zin in, bah..

  2. Wenen 1995

   Idd Indojood, een huichelaar is het. Gunde Ajax geen tranfersom terwijl hij zich dankzij Ajax heeft kunnen ontwikkelen. Top gozer…. not….

 9. Cootje Adriaanse

  Heb altijd respect gehad voor Younes.

  Van wat ik op afstand kon inschatten een hele sympathieke speler. Dat ene moment (we weigering om in te vallen) zal een groot stempel blijven drukken op het beeld dat mensen van je hebben. En dat vind ik niet terecht want dat was in een vervelende tijd en een momentopname. Diep van binnen begreep ik zijn weigering om door Ten Hag één minuut voor tijd in te vallen ergens ook nog wel. Younes heeft ook wel door dat Ten Hag gewoon een ondermaatse trainer is. En dan nog bepalen dat Younes er voor de vorm in mag….

  Maar nogmaals, dat was slechts die ene procent van je tijd bij Ajax. Genoten van je acties, acceleraties en goaltjes.

  Younes, heel veel succes en bedankt!

Comments are closed.