There are no ads, please add some


Ten Hag: ‘Mocht het niet lukken dan speelt Ziyech nog graag een jaar bij Ajax’

Hakim Ziyech was maandag weer aanwezig op de training van Ajax en dat had de middenvelder waarschijnlijk niet verwacht. Ziyech had een duidelijke vertrekwens ingediend, was voornemens om een goed WK te spelen en werd de afgelopen weken veelvuldig gelinkt aan clubs als AS Roma, Liverpool en Olympique Marseille. Van een transfer is nog geen sprake, waardoor Ziyech gewoon opnieuw meetraint met Ajax.

‘Hakim heeft inderdaad kenbaar gemaakt dat hij toe is aan een stap hogerop maar hij zou vooral zoeken naar de juiste club voor hem. Dat is nog steeds niet gelukt en ik weet dat hij het ook bij Ajax nog goed naar zijn zin heeft en hier nog graag een jaar speelt. We moeten het gewoon even afwachten want de transferperiode duurt nog wel een tijdje’, aldus Erik ten Hag.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

135 reacties

 1. BeukerAjax

  Als hij zich voor de volle 100% inzet, dan hebben we wel een heerlijke selectie voor aankomend seizoen en kunnen we hem goed gebruiken! Zou dit dan toch het nieuwe kampioensschap betekenen!? 😀

 2. BobbyHaarms

  Natuurlijk komt er een club voor Hakim, maar het zou fantastisch zijn als hij toch nog een jaar te bewonderen is bij ons cluppie 👌

  1. KBouter

   Staat Klitmanen mooi voor joker nu met zijn geschreeuw dat Hakim niet meer bij Ajax wil spelen

   1. Ptr

    Ach
    Dan zit hij toch lekker op de bank te zeuren dat hij Ajax is ontgroeid en de sfeer te verpesten. Dan gaat hij in jan voor half jaar bij Anderlecht zich in fe kijker spelen of zo. En gaat hij weg voor een schijntje.
    Prima gespeeld door hem. Hij heeft toch helemaal niets gebracht tot nu toe.
    Kom op!

    1. Ptr

     Als hij blijft heeft hij wel iets te bewijzen dat kan wel is de motivatie zijn.
     Ik hoop t!

  2. De Nees

   Dat wordt nog druk op het MV, Tadic of Ziyech? Hoop dat het geen keuze wordt, maar beiden opstellen, Tadic vanaf links, Ziyech rechts en Frenkie als controleur in het midden.

    1. De Nees

     Dan Donny maar wissel. Tadic moet vanaf MV komen dat is zijn sterkte, hij is geen linksbuiten daar heeft Ajax specialisten voor. Waarom niet gewoon spelers in hun sterkte laten spelen en niet meer half dit half dat? Zie Chadli gister bij Belgie, hij kan alles op links maar moest geforceerd vanaf rechts spelen half rechtsback, half rechtsbuiten: rendement nul. Belgie speelde hele wedstrijd met 10,5 man, die 0,5 gooi je weg wat net het verschil kan maken. Fellani liep in de 2e helft zo’n 10 min op linksbuiten, rendement nul, 10 dure minuten weggegooid. Spelers daar zetten waar ze het sterkst zijn, daar maar ’s mee beginnen?

     1. Bakkie

      Die mogen banken, zijn duidelijk minder dan eerdergenoemden. Maar dat is prima, we hebben een sterke bank nodig.

     2. simply Ab

      We kopen dus voor bijna 26 miljoen drie spelers en zetten daarvan ruim 14 miljoen (2spelers) op de bank. Wat is er dan over van: aankopen moeten het elftal versterken (niet de selectie maar het elftal). Dan zitten ze nu op de bank alleen maar “eigen” jongens in de weg. Wat is een Labyad dan beter dan een Eijting of wat is een Bande dan beter dan een Johnsen. Ik mis de logica al jaren.

     3. Bakkie

      Ik ben ook niet heel enthousiast over Labyad en Bandé en moet nog zien of ze het bij Ajax gaan redden. Maar de afgelopen 10 jaar was onze bank gewoon te licht. Ik zou het niet fijn vinden om in Europa te spelen met alleen maar broekies uit eigen jeugd op de bank, terwijl je ook al een paar broekies in de basiself hebt staan. Daarom juich ik dit op zich wel toe.

 3. Charka53

  Dat hij het naar zijn zin heeft bij Ajax dat zagen we allemaal met dat gezicht als een oorwurm maar ja als niemand je goed genoeg vindt neem je maar genoegen met een jaartje Ajax . Goed van je Ziyech om nog een jaartje onder je niet te doen.

   1. Litmanen

    Ik begrijp ook niet dat fans blij zijn met een speler die liever niet bij Ajax speelt.
    Als hij ons veel gebracht zou hebben kon ik het nog begrijpen.

    Maar geen titels, geen bekers en een hoop negatief gezeik. Dus nogmaals, ik zie de meerwaarde niet van zijn langer blijven.

    1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Nee Litmanen. Wij zien de meerwaarde dat jij op het forum blijft niet.

    2. JohnDoe77

     Als je de meerwaarde van Ziyech niet ziet heb je bijzonder weinig voetbal kennis! Beste speler van Ajax en de Eredivisie vorig jaar. En hij is dit Ajax ontgroeid, dat is ook zo maar wellicht kunnen transfers (Tadic, Blind?) hem motiveren dat het TH ook een stap wil maken met het team. Kan ik mij wel iets bij voorstellen. En je kunt zeggen over Ziyech wat je wilt, maar motivatie om te voetballen had hij bij Ajax altijd, ook toen een stelletje mafkezen (die gelukkig bij de harde kern van de F-side snel werde gecorrigeerd) werd uitgefloten.

     We gaan het zien! Zeker qua kwaliteit heeft hij meerwaarde!

    3. Bakkie

     Gast, jij bent zo flauw… Dat jij jezelf nog serieus kan nemen met dit soort redeneringen.
     Veltman is kampioen geworden met Ajax en Ziyech niet. Dus Veltman is beter dan Ziyech. Haha stop gewoon man

     1. Bakkie

      Dat was een voorbeeld van een redenering van Litmanen. Sorry, had ’t ff tussen quotes moeten zetten

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Als zijn vertrekwens niet ingewilligd kan worden zit er sws niks anders op voor hem!
  Ga dan maar knallen voor Ajax!! Kleine tip laat af en toe blijken dat je het echt leuk vind bij onze club en bij merendeel van de supporters. Moet je kijken wordt je straks samen met Tadic nog op handen gedragen na binnenhalen 34e schaal😃👍kan raar lopen in voetbalwereld😃.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Maar nu realistisch….transferperiode is nog heeeeel lang. Wordt vervolgd

  2. Geroldkohlen

   merendeel?? ik zag foto’s van ziyech met een grote glimlach op zijn gezicht op het trainingsveld, dus aan plezier zal het niet liggen eug!

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Met merendeel, bedoel ik dat merendeel van supporters hem wel op handen draagt en dat hij zich daar op moet concentreren en niet de minderheid als excuus gebruiken dat de supporters bij Ajax hem niet moeten!! Dat is het meer en dat gevoel geeft hij iig bij mij wel

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     En mbt verkeerd zien slaat op de manier van weggaan niet op of hij weggaat wel of niet!

    1. Geroldkohlen

     Nee hoor nepmanen! maar bij je moeder gisteravond wel toen ik haar nam!

     1. Geroldkohlen

      hmmm nepmanen dacht dat het je moeder was? Maar dan was het je vrouw die op een op een oud wijf leek, vandaar dus, je vrouw was het zat om onder een veltman dekbed te slapen.

     2. Amoebe

      Je kunt ook gewoon een keertje lachen als een grapje beter is dan de jouwe 😉

 5. Iceman

  Kijk gaan zal hij zeker maar als het kan liever nog even ons aller Ajax kampioen maken en dan met een prijs uitzwaaien lijkt mij veel mooier dan zo zomaar afscheid nemen van bedankt en tot ziens.

 6. Iamsterdam2015

  Huh?!?! En in het interview vlak na de wedstrijd na PSV gaf hij aan “ uitgeleerd” te zijn bij Ajax en geen uitdaging meer had…..
  ik zou als ik Ajax was, ondanks zijn kwaliteiten, hem niet meer meenemen in de plannen. Je wacht als Ajax op niks. Straks zijn we volop bezig met voorrondes CL en gaat meneer alsnog weg en anders in de winter wel. Het is een super voetballer maar het blijft voetbal en zakelijk dus ik zeg zsm verkopen en vollop meewerken.

  1. BobbyHaarms

   Je hebt zeer zeker een punt hoor Iamsterdam en ben het met je eens op dat vlak. Maar aan de andere kant heeft hij gewoon een contract bij Ajax. Als zich geen club meldt (wat ik overigens wel verwacht) speelt Hakim gewoon nog een jaar bij Ajax. Ook heeft hij gezegd in dat geval gewoon nog met alle plezier bij Ajax te blijven. Als dat plezier er dan vanaf spat hoop ik dat ie nog even blijft, maar dan wel voor een vol seizoen en niet in de winterstop verkopen.

 7. Koning Haarms Wolfs

  Dan hoop ik dat “graag” klopt en dat mag hij dan bewijzen.

 8. wieiswie

  Kunne je iemand opnoemen die zegt heel ze leven te willen blijven dan ? Elke speler wil toch een keer naar het buitenland.

 9. hubert

  Dit is heel slecht voor de sfeer. er is geen duidelijkheid. dadelijk vlak voor competitie begint gaat hij misschien weg of anders in de winterstop. Ik blijf het zeggen zyech is heel goede voetballer maar het beste voor hem en voor Ajax is dat hij vertrekt. en dat bedoel ikk zeker niet negatief naar zyech toe. maar in het belang van veiden is dat veel beter

  1. JohnDoe77

   De jongen heet Ziyech, niet Zyech. En wie weet denkt Ziyech er ook anders over nu de interesse wat tegenvalt en Ajax leuke dingen doet op de transfermarkt met Tadic en wellicht Blind?

 10. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Hakim wil maar een ding: goed voetballen. Dat is zijn passie. Welk gezicht hij daarbij trekt zal mij een worst wezen. Feit is dat Ajax heel blij mag zijn met elke wedstrijd die ze hem kunnen gebruiken. Ziyech zal nooit verzaken, dat niet altijd alles lukt is heel wat anders. Ik kijk uit naar zijn optreden straks thuis tegen Sturm Graz. Heerlijk vooruitzicht.

 11. JohnDoe77

  Als hij nog een jaar blijft, wordt hij echt de ster van Ajax (voor zover hij dat vorig seizoen niet voldoende was). En hopelijk steunt de hele ArenA hem dan!

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Litmanen is nog niet gesignaleerd. Geduld dus ajb, komt vanzelf goed het is tenslotte een Ziyech topic. Die kans laat hij echt niet lopen.

 12. Geroldkohlen

  Ziyech nam met Marokko deel aan het WK en werd al in de groepsfase uitgeschakeld. “Ik heb hem gelijk na de uitschakeling gesproken en natuurlijk was hij daar teleurgesteld over. Maar hij zei gelijk: 9 juli ben ik er”, vertelt trainer Erik ten Hag aan De Telegraaf. 

  De 25-jarige middenvelder leek op weg naar AS Roma, maar technisch directeur Monchi liet zaterdag weten dat zijn komst momenteel geen prioriteit heeft. Ten Hag is niet verbaast dat hij nog de beschikking over Ziyech heeft. “Ik had daar wel rekening mee gehouden, want ik weet hoe hij erin staat.”

  De andere WK-gangers Kasper Dolberg en Nicolás Tagliafico melden zich donderdag weer bij Ajax en Lasse Schöne volgt twee dagen later. Miljoenenaankoop Dusan Tadic is voorlopig nog afwezig. “Dusan gaat nog niet mee op het trainingskamp naar Walsall. Hij meldt zich pas als wij uit Engeland komen (20 juli, red.).”

  tjonge! wat een slechte mentaliteit heeft ziyech !!! hoop dat hij gewoon blijft Tadic en ziyech op het middenveld!!💪🏾🔥

  1. -buitenkantje rechts-

   Helemaal met je eens Gerold.. Goed dat je dit hier plaatst. Goed tegengeluid bij al die negatieve reacties richting Ziyech. Dezelfde mensen die de polonaise liepen toen Ziyech kwam branden hem nu topic na topic af. Misschien komend seizoen Tadic als hij toch niet helemaal aan de hooggespannen verwachtingen kan voldoen? Of Blind?
   Windvanen…

     1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Helaas niet iedereen blijkt ook weer bij dit topic.

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Gerorlkohlen, wat mij betreft heeft hij geen slechte mentaliteit maar dat eeuwige verongelijkte daar gruwel ik van.

   Verder mbt jouw TG copy paste stukje? Moet ik hem hierdoor speciaal vinden?
   Alinea 1
   Logisch hij heeft verdomme een contract bij Ajax en dient dus te komen op 9 jul als zijn wens niet in vervulling is!

   Alinea 2
   Ja raak je de koekoek. Hij heeft geen transfer gemaakt naar AS Roma want hij is daar geen prio meer. Wat had je dan verwacht? Dat hij niet zou komen hierdoor 9 jul? Maw weer gewoon normaal gedrag zoals het hoort

   Alinea 3
   Geen idee hoe ik dat moet lezen, maar elk volwaardig lid heeft 3 weken gehad na uitschakeling toch? Vandaar dat niet iedereen tegelijk binnen komt!

   Hier blijkt dus niet uit idd dat hij een slechte mentaliteit zou hebben, maar hier blijkt ook in zijn geheel niet uit dat zijn mentaliteit fantastisch is.

   Hij doet hier gewoon zoals hij moet doen.

   Je bij Ajax melden en gaan voetballen voor die mooie club en dito supporters!!

   Blijft staan de vraag gaat hij een vertrek forceren als een club interesse zou hebben en ajax hem niet voor geboden prijs laat gaan.

   Want volgens mij staat zijn mentaliteit niet te discussie bij velen maar vnl zijn loyaliteit naar Ajax en vooral zijn supporters.
   Dat is in mijn optiek probleem bij de meesten, zeker bij mij.
   Eind aug hoor je van me of ik het verkeerd gezien heb al die tijd😃👍

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Persoonlijk hoor ik liever niets meer van je want uit je hele bovenstaande epistel blijkt eederom dat je er geen klote van snapt. Simpele ziel.

   2. Geroldkohlen

    je kletst hij had ook nog langer vakantie kunnen nemen daarmee laat hij loyaliteit zien ten aanzien van zijn werkgever en contract, staat met een glimlach te trainen. of hij vertrekt of niet je zit zowiezo verkeerd eug, verder hoop ik gewoon dat hij blijft!

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     GK hoezo had hij langer vakantie kunnen nemen? Omdat hij weg wil en nog geen club heeft?
     Nou dat had pas echt een heeeeel slechte mentaliteit geweest!!!!!
     Nee hoor hij heeft gewoon de vakantie gehad die elke Ajacied krijgt na een toernooi in zomer……..dat heet het beleid van Ajax waar je je als speler dus ook Hakim aan moet houden!!!! Simpel en niks bijzonders dus.
     Maar goed het is maar wat je maatstaven zijn. Jij vind het fantastisch als meneer gewoon op tijd bij zijn werkgever is.
     Nou ok dikke pluim voor Hakim dan dat hij dat geflikt heeft! Op tijd komen!

     Laatste was beetje cynisch natuurlijk 😃

     1. Geroldkohlen

      Nee hij had nog niet terug hoeven te komen. net als andere deelnemers van het wk hoefde hij nog niet te komen trainen, en had hij wat later mogen aansluiten. dat heeft niks te maken met op tijd komen , je bent nu dingen aan het zoeken om ziyech negatief neer te zetten. Jammer eug je klinkt nu als dat maatje van je, ook zo’n leeghoofd! lange teksten weinig inhoud!

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      GK is het negatief als iemand normaal gedrag vertoont? Nee toch?
      Dus ik zet hem niet negatief weg. Ik vind het alleen niet bijzonder, niet positief en niet negatief gewoon doodnormaal!!
      Kijk even naar wanneer landen werden uitgeachakeld en wanneer die spelers binnen druppelen. He lijkt wel zelfde volgorde……nogmaals normaal dus.

      Alleen Tadic had kleine uitzonderingspositie vanwege lange PL seizoen! Maar goed ik ben blij dat hij er is en dat hij lol heeft op de training. Want een blije Ziyech zal beter voetballen dan een vhagrijnige.
      Wat mij betreft is het makkelijk. Wat goed is voor Ajax is goed voor mij😃👍. Gezien kort dag voor vele spelers door blessures en later binnen komen kunnen we hem tegen Graz goed gebruiken.
      Dus ik sta er minder negatief in dan je denkt, maar dit verhaal echt totaal niet bijzonder

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Het is pas bijzonder dat jij het bijzonder vindt 😂😂grapje

     4. Geroldkohlen

      En weer post je een lange tekst ,maar er staat eigenlijk niks! 🤣🤣

     5. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Precies ook waar deze discussie over ging hahaha helemaal nergens over hahaha

     6. Geroldkohlen

      En deze discussie is begonnen door dat jij reageert op mijn post! dus zie je nu zelf in dat je bullshit post!

     7. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Nee GK dat had die meteen al niet sorry totaal geen indicatie uit jouw copy paste bijdrage dat Hakim een top mentaliteit heeft sorry op naar belangrijkere zaken. Ik bben iig in mijn doel geslaagd

     8. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      He Eug: missie is geslaagd of doel is bereikt. Niet doel is geslaagd. Verder: 3 weken hebben 21 dagen en geen 14 dagen. Nu nog goed gebruik van de d’s en t’s en het wordt nog eens wat.

     9. Ajax1958

      Je loopt weer te kontdraaien eug, iets waar je heel goed in bent, of het is een grapje , ja amsterdamese humor. 1 ding, amsterdamse humor is het niet, jij bent ook gedn amsterdammer, geeft niet, maar dan niet te bijdehand en hou het kort met die onwkjze lappen tekst waar niks in staat.!

 13. Zlatan4ever

  Ten Hag snapt er niet veel van maar dat wisten wij al. Hoe kan je nu blij zijn met een speler die heeft aan gegeven dat hij “ te groot” is voor Ajax en daarnaast uitgeleerd in Amsterdam……..
  Gewoon lekker aan je woord houden Hakim ! Met of zonder vrolijk gezicht 👎🏻

  1. Litmanen

   Ik schreef eerder dat ik hoopte op een goed WK voor Hakim.
   Dat zou goed zijn voor Ajax en voor Hakim.
   Helaas voor hem was het WK voor Marokko helemaal niets.
   Het bleek zoals ik verwachtte een overschat elftal.

   Met overschatte spelers.
   Ik zie na dit WK geen enkele topclub op jacht naar één van hun spelers.
   Dus ook niet naar Ziyech.

   1. Basisspeler

    Denk je dat mensen na 43x hetzelde onzinriedeltje van je nog niet weten hoe jij over Ziyech en Marokkanen denkt?
    Walgelijke lul!

    1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Denk dat hij op zijn flikker heeft gehad van Fred 😂

   2. Ajax1958

    Net zoals de sprookjes die jij hier loopt rond te strooien, met je babbeltjes dat je jurist bent? Alleen het verschil met Zyech is dat hij voor goud gast en jijje moet verschuilen achter leugens. Jij bent een pathalogische leugenaar. Even voor de mensen die het niet weten, of niet op willen zoeken, een pathalogische leugenaar is iemand die z’n eigen leugens gaat geloven en Mr Nepmanen is hier een ster in.

 14. Iedereen heeft een mening

  zou mooi zijn als hij nog een seizoen blijft. voegt veel creativiteit toe.

 15. Dagrump

  Zou het niet erg vinden als we nog een jaartje kunnen genieten van Ziyech !!

 16. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Beste Eug, als het waar is wat je zegt dan is Ziyech een week eerder teruggekomen. Op 25 juni was zijn laatste wedstrijd op het wk. Tel daar de drie weken bij op die jij noemt ….. en je hebt 16 juli. Wanneer is Ziyech gekomen …… 9 juli. Dus begin maar vast met draaien en verbeteren. Succes ermee.

 17. AFCA my World

  Ik zou er geen probleem mee hebben als hij nog een jaar blijft,maar er komt zeker nog een club voor hem, helaas ! ⚽️

 18. Bert Betondorp

  Wat heeft die johan-marco-franklin-dennis verschrikkelijk veel woorden nodig voor die kletterende onzin die hij of zij uitkraamt. Het hele forum wordt zo verpest.
  Ik schreef en schrijf opnieuw Ziyech speelt het komende seizoen gewoon voor Ajax. Hij zal schitteren, wedden!

  1. Zlatan4ever

   Bertje Beton,
   De weddenschap is aan.
   Zet er maar wat op !
   Ik hoor graag van je,
   Greetz,
   Zlatan

  2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Bert gelukkig heb jij maar 7 regels voor onzin nodig. Ik kan nu kort zijn ik wed met je voor kratje bier dat Hakim niet voor Ajax speelt na deze transferperiode. Deal?

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Oeps Zlatan was me voor maar als je twee aandurft hoor ik het 😃👍

   2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    In ieder geval een pluspunt dat jij toegeeft dat jij onzin schrijft. Verder is die weddenschap kul van je want je geeft je adres never. Zlatan zal dit ongetwijfeld wel doen.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Voor inlossen weddenschap AB hoef je geen adressen uit te wisselen. Wat is toch die obsessie voor mijn adres? Voor hetgeen jij wsl wilt ben ik niet te porren. Moet je deurtje verder zijn. Dus stoere man neem contact op met degene die jouw wensen waarheid wil laten worden!

     Verder ben ik het eens met De Nees ik ben de POPPENkast van jullie meer dan zat!
     Klopt dat ik naar jullie quintet onzin veel onzin heb geschreven.
     Pastte precies bij die POPPENkast van jullie.

     Ik hoop dat jouw wensen allemaal mogen uitkomen kerel

     PS er staan drie doordenkertjes in dit stukje. Makkelijk op te lossen voor een slimme consultanf met miljoenen op de bank! 😃

     Of niet soms marionettePOP?

     Laatste onthulling was weer heel makkelijk vergaard!
     Groet
     A(B)ertje😃👍

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      PS roep even boehoe over de mail, komt het bij 2.0 iedereen weer topavond. 😄👍

     2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Ik zit niet op 2.0 Verder is er dus geen gein aan om met jou een weddenschap af te sluiten. Je lost je schuld dus nooit in. Ik ga hier geen weddenschappen aan. Hoef niets meer te winnen. Maar…..je bent het dus zat. Afscheid?

 19. Ajaxfoort

  Het klinkt mij niet heel enthousiast. Als…. dan…. ja als ie nergens heen kan zal ie wel moeten. Ik vraag me af of Hakim het kan opbrengen om nog een jaar voor Ajax te spelen. Want alleen gemotiveerd is hij heel goed.

  1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

   Waarom twijfelt iedereen aan zijn motivatie? Door zijn gezicht? Zo is hij geboren. Als er een speler gemotiveerd is om elke wedstrijd mooi voetbal te willen laten zien is het Ziyech wel. Die wil alles behalve verzaken. Mensen moeten zich soms wat meer verdiepen in een speler i.p.v. napraten en op uiterlijkheden afgaan. Als er eentje karakter heeft en zegt wat hij denkt dan is dat Ziyech.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Ab, o.a. zijn uitstraling. Maar ook zijn houding in het algemeen. Die was bij ons totaal anders dan bij Twente en Heerenveen. Hij lijkt bij Ajax nooit lol te hebben gehad. Maar vooral vond ik, dat in de wedstrijden waar we net even iemand nodig hadden om het team op sleeptouw te nemen, Ziyech een van de eersten was die zijn kop leek te laten hangen en daardoor één van de mindere goden de boel moest trekken. En Ziyech is geen Ajacied in doen en laten, alleen qua spel (mits hij zin heeft) en dat is niet genoeg. Hij is goed, absoluut, maar ik vind hem hier niet passen. Voor beide beter wanneer hij vertrekt.

    1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

     Ik vond juist dat Ziyech altijd begon met afjagen en vervolgens zag dat zijn maatjes niet mee wilden doen met afjagen. Toch echt vanaf de tribune zo’n 17 wedstrijden gezien. Tsja, als je collega’s niet willen zou mijn hoofd ook wat zakken en toch bleef hij strooien met passjes.

     1. Koning Haarms Wolfs

      Klopt, hoor, dat hij bleef strooien met passen en dat hij joeg. Maar dat is wat anders dan een team motiveren en op sleeptouw nemen. Zijn uitstraling werkt ook niet altijd mee. We zullen zien wat er gebeurt. Misschien dat Tadic en Labyad zorgen voor dat extra gif, zodat Ziyech (wanneer hij blijft) zich meer met voetballen bezig kan houden.

     2. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

      Ziyech is geen speler voor sleeptouw nemen. Ziyech moet van medespelers ruimte krijgen en zij moeten ruimte maken zodat zijn klasse 100% tot zijn recht komt. Dat miste hij afgelopen seizoen bij Ajax en nog veel meerbij Marokko. Ronaldo en Messi nemen een team ook niet op sleeptouw, zijn ook geen voortrekkers. Het zijn voetballers.

     3. Koning Haarms Wolfs

      Maar dat hadden we wel nodig. En daar is het op stukgegaan. De verwachtingen vooraf van elkaar klopten niet. We gaan het zien, Ab. Als Ajax maar kampioen wordt dit jaar, met of zonder Ziyech.

     4. simply Ab

      Is toch het gebrek aan visie binnen Ajax. Ziyech als sleurder halen …… dom.

     5. Koning Haarms Wolfs

      Nee, Ajax haalde hem eerder binnen als spelbepaler in een vrije rol, volgens mij. Ajax heeft de situatie onderschat. Dat we een sleurder nodig hadden bleek pas tijdens de competitie. En daar is hij idd niet de man voor.

 20. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

  Off: zowaar humor op NPO 1. Er werd verteld dat Henry, assistent bondscoach bij de Belgen, zelf de tweede divisie van Duitsland in de gaten houdt. Vervolgens opmerking Hugo Borst naar vd Vaart: “is dat niet iets voor jou?” 😂😂😂 ons Vaartje vond dat niet zo leuk ……. ik wel 😂😂

 21. JohnDoe77

  Ah…. gelukkig! Rondom de 20e reactie maakte ik mij al wat zorgen dat de vlam nog niet in de pan was geslagen, maar inmiddels zie ik dat het gelukt is! Op naar het volgende item waar jullie elkaar met woorden op de bek kunnen slaan! Is het misschien een idee dat jullie dit buiten het forum doen op een weiland ergens ofzo?

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Je hebt gelijk JD, voor Beverwijk toestanden ben ik echter niet te porren dus houd ik eer aan mezelf.
   Bijdrage van De Nees heeft me gister aan denken gezet. Ik ben niet in staat de commentaren van een zeker kwintet naast me neer te leggen blijf ik merken. Daarom hou ik eer aan mezelf.
   Of ik daarmee bijdraag aan eenn beter forum denk ik niet, gezien laatste 24 uur
   Ik hoop het wel voor de iig vele serieuze, normale en leuke leden!

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Als moos bepaalde uitspraken niet naast zich neer kan leggen wordt er er op veroordeeld en ook nog eens voor leugenaar uitgemaakt. Erg eenzijdige kijk Eug. Was gewoon eens gestart met korte bijdragen ipv dwingende epistels. Had op zeker gescheeld. Geen 100%maar zeker 60%.

  2. Zlatan4ever

   Beetje domme uitspraak JD77…
   Je praat hier over een laffe daad van de Kakkerlakken

 22. Prinsengracht

  Van mij hoeft dit geruzie niet. Wat mij wel opvalt is dat Eug zegt dat er een quintet tegen hem is. Ik heb eens zitten tellen. Het zijn er veel meer. Voor de goede orde (Eug) een quintet is een vijftal.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   PG je hebt gelijk het zijn er veel meer, maar gaat om het kwintet
   Jij mag uit de hoogte doen hoor geen probleem maar helaas voor je ik weet dat kwintet vijf is
   Veel plezier hier nog kerel

   1. Gert-Jan van Drongelen (aka Ab)

    Wel aardig. Nog niet zo lang geleden vond je dat de Nees volledig bij dit kwintet hoorde en één was mij en gaf je aan niet meer te reageren op hem.

    1. De Nees

     Dat kan ik me niet herinneren, volgens mij heeft niemand mij ooit bij een partij geplaatst, anders had ik ‘m voor rotte vis uitgemaakt, dat zou ik me wel herinneren.

   2. Voorland

    Laat je niet gek maken, JMFD. Gewoon je reacties blijven geven. Ik lees ze met veel plezier.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Dank je wel Voorland. Met mij weet je het nooit😄. Ik ben dat tuig alleen zat. Kijk nu bijv wat GK schrijft naar Litmanen hierboven en de man krijgt er zelfs duimpjes voor………..en dan ‘verwachten’ die idioten ook nog dat je serieus met ze discussieert……..
     Ik probeer nog wel eens taktiek van niet reageren, maar dat werkt niet. Nu heeft redactie paar keer ingegrepen maar na laatste waarschuwingen voor Moosie en Litmanen en tigste ban van de grootste a-sociaal, Ab, heeft de redactie het ook opgegeven dat het ooit verbetert.

     Blijft over het leuke gedeelte. Schrijven discussieren en nadenken over gang van zaken bij Ajax en het spel.
     Dat laatste wint het van tijd tot tijd weer van dat gehijg van die ‘vrienden’ van het forum.
     Kijk ik persoonlijk kan nog wel enigszins verdragen, maar vele leden storen zich mateloos eraan
     Overigens is in verleden gebleken dat het niet ophoud als ik weg ben, dan vind dat tuig wel weer ander nicks die ze kunnen uitschelden, beledigen en bedreigen.

     Nogmaals bedankt voor je reactie, voorlopig wint de irritatie het van het toffe gedeelte
     Jouw stukjes zijn trouwens ook met plezier te lezen !

    2. De Nees

     Jammer dat het zover moest komen Eug. Je scheldt nooit of mss een keer lagere-schoolplein niveau. Hypocriete lui hier die zogenaamd morele standpunten pretenderen maar juist een grote kick krijgen met de meest aso uitlatingen. De hufterigheid viert hier hoogtij en de redactie doet ook niks terwijl ze het in 3 tellen kunnen oplossen, ik snap deze apathie niet. Het is hier echt van een randdebielen niveau en wordt met de dag erger. Ik merk dat ik me meer en meer irriteer en daarvoor ben ik hier niet lid geworden, duurt niet lang meer of ik ga hier ook voorgoed weg.

     1. simply Ab

      Eug, lees de bijdragen van vandaag van Litmanen en vraag je dan af: is dat normaal, is dat zuigen, is dat treiteren, is dat uitlokken. Je neemt weer de verkeerde in bescherming en dat slaat terug op jou. Zo jammer, echt. Maar misschien beter zo.

     2. dickst14

      dat gevoel hadden er meer en vandaar dat fanzone 2 is ontstaan.
      daar gaat het over voetbal en van alles en nog wat en is er respect over en weer.

  2. JohnDoe77

   Maakt mij geen zak uit wie tegen wie is; dat gezeik kunnen ze beter doen in het viva forum!

Reageren is niet mogelijk.