Gravenberch ook mee op trainingskamp in Duitsland

Ryan Gravenberch maakt deze week deel uit van de eerste selectie tijdens het trainingskamp in Duitsland. Voor Gravenberch is het toch al een mooie tijd want net nadat hij zijn zestiende verjaardag had gevierd tekende hij zijn eerste contract bij Ajax, en mocht hij afgelopen zaterdag speelminuten maken tijdens de oefenwedstrijd tegen VVSB. Dat Gravenberch is toegevoegd aan de selectie zal ongetwijfeld te maken hebben met de afwezigheid van enkele internationals, maar voor de jonge Ajacied is het natuurlijk de uitgelezen kans om Erik ten Hag en de rest van de technische staf te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Bron: Ajaxlife

Related posts

15 Comments

  1. Koning Haarms Wolfs

    Goed voor hem, zo’n stage bij ‘t eerste. Succes, man! Geniet er van.

  2. Ajax 1

    Leuk, hard je best doen en over twee jaar vaste waarde in het eerste hopelijk.

    1. Marc Overdwars

      Haha die amp; achter het prachtige ‘en’ teken blijft deze site maar doen. Helaasamp;

  3. Prinsengracht

    We hebben veel terecht commentaar op Ten Hag gehad. Ik heb wel het idee dat hij meer dan gemiddeld bereid is om jonge spelers snel te brengen.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Weer eens PG moet niet gekker worden?. Ik ben geen fan van Erik vooralsnog maar hij heeft zeker oog voor onze talenten opleiding ?

    2. Rene1964

      Id. Mooi gebaar van ten Hag. 16 jaar pas, maar absoluut net als een ca 5 anderen een zeer groot talent.

    3. Bakkie

      Hij heeft bij mij ook punten gescoord toen hij Veltman opeens wissel zette zonder dat die geblesseerd of geschorst was. Dat hebben Keizer, Bosz en ook FdB lang niet gedurfd

      1. Bakkie

        Al leek FdB wel even voor Tete te kiezen, maar die was blijkbaar “niet braaf” genoeg. Heb het idee dat Haggie dat niet zo belangrijk vindt en meer kijkt naar kwaliteiten en inzet op het veld

Comments are closed.