Tagliafico: ‘Als wereldkampioen terugkeren bij Ajax’

Nicolas Tagliafico start volgende week met zijn land Argentinié aan het WK in Rusland. De 25-jarige Ajacied heeft zijn uitverkiezing voor de nationale ploeg mede te danken aan zijn goede optredens bij Ajax. Tagliafico is dan ook zeer tevreden over het laatste half in Amsterdam.

‘Het was een prima half jaar na mijn overstap van Independiente naar Ajax en ik denk dat ik wel wat extra gif, passie en mentaliteit heb toegevoegd aan de jonge ploeg. Daarnaast denk ik dat ik tussen al deze jonge jongens een voorbeeld kan zijn qua discipline. Daar probeer ik ze mee te helpen’. Dat Tagliafico vanaf volgende week samen met Lionel Messi in het elftal speelt noemt hij ook wel een eer. ‘Een heel bijzonder mens’ en de ‘natuurlijke leider’ van de nationale ploeg. Bij de eerste trainingen stond ik vooral naar hem te kijken, maar ja ook zo’n buitenaards niveau went. Het doel voor de komende weken is duidelijk en ik wil als wereldkampioen terugkeren bij Ajax’. Of Tagliafico ook bezig is met een transfer na een eventueel goed WK is de Argentijn duidelijk. ‘Ik ben helemaal niet met een transfer bezig. Ik heb het naar mijn zin en nog een contract voor vier jaar bij Ajax’.

Bron: De Telegraaf

Related posts

49 Comments

 1. timkloppers

  gun het je graag. maar dan wel blijven en niet stiekem verkassen.

  1. Mr Ajax

   Hij blijft die jongen heeft geen dubbele agenda en vindt het terecht een eer om voor Ajax tr voetballen!

    1. Mr Ajax

     Ben niet naief ab, er is een prijs voor iedereen, maar hij komt nog gretig over, wil graag een prijs winnen, als het dan niet met argentinie is dan maar met Ajax

 2. Prinsengracht

  Zijn discipline en inzet moet de norm worden bij Ajax. Dan volgt er een reeks landskampioenschappen.

  1. De Nees

   Idd en Ajax moet eigenlijk altijd minstens 2 spelers met deze mentaliteit hebben, anders haal je ze maar uit het buitenland. Erger me al jaren aan die halve wijven bij Ajax, zelden iemand die op de juiste momenten de beuk erin gooit of een slaapkop figuurlijk een schop onder z’n reet geeft, niet vreemd ook als je vooral schoolelftallen selecteert. Taglia beviel meteen al, nog niet verbaal op de voorgrond maar de mentaliteit was er. Maar zelfs bij een redelijk WK van hem en hij is echt niet te houden, dat geld is te machtig. Gun het Taglia daarentegen wel.

 3. Wenen 1995

  Wordt hij niet slechter van: Een paar weken met Messi ballen. Goede aankoop!

 4. Mijn Club

  Aimabele jongen. Echt een verbetering tov Dijks. Zijn we toch nog ergens op vooruit gegaan.
  Zie echter Duitsland als grote favoriet. Daarachter: Spanje, Frankrijk. Argentinië, België en Brazilië zullen ook wel ver komen. En wellicht nog een verrassing.

 5. AFCA my World

  Het zijn mooie woorden, Maar als hij ontzettend goed speelt en er komt een enorm aanbod van 1 van de grootste clubs ter wereld een R Madrid, Barca, B Munchen een M United misschien PSG dan moet ik het nog zien ! Let wel deze clubs en veel kleinere clubs hebben hem al in het vizier ! De spurs willen bijv een dubbelslag slaan samen met Neres halen ! En Ajax (Overmars) heeft ook een mooie belofte gedaan (er gaat niemand weg) maar die woorden hebben geen waarde, als er een chequeboekje, zak met geld of een creditcard voor hun neus gewapperd word is ineens alles mogelijk, oke ze leveren veel geld op,maar wat heb je daaraan als er niet geinvesteerd word ! Doe net als Bayern koop de beste spelers van je concurrenten op en je word regelmatg kampioen !!! Daarna verkoop je ze door voor veel geld naar het buitenland ! ⚽️

   1. AFCA my World

    Kluivertje ging ook niet naar een topclub, wat heeft roma nu nog gepresteerd ? Maar voor 1 van de grootste valt iedereen ! De droom van elke voetballer ! Barca, Man United of Real ? Sorry maar ook Nico, niet voor het geld maar de naam ! ⚽️

  1. Bakkie

   Ik ben bang dat ik het wel een beetje met je eens ben, AFCA…
   Wilde nooit dat Ajax een koopclub zou worden, maar zo langzamerhand is er geen andere weg meer mogelijk. Onze spelers worden al weggekocht als ze 1 goed seizoen draaien…
   Dus waarom inderdaad niet Dumfries, Jahanbakhsh, van Ginkel, Bergwijn halen. Op deze manier hou je het geld in ieder geval ook nog in Nederland en kunnen die clubs daar weer goeie spelers voor kopen

 6. Iamsterdam2015

  Tegenwoordig zeggen die contracten alleen voor de clubs veel. Ma het wk komt er een club, ajax kan dik scoren omdat hij nog een contract heeft maar thats it. Ook Nico gaat als er een mooie kans komt. Ja die mediatraining hebben ze goed onder de knie

 7. Wenen 1995

  Lastig om een speler aan zijn contract te houden als hij weg kan naar een topclub. Je kan hem aan zijn contact houden, waardoor zijn motivatie verdwijnt. Heb je dan je doel bereikt?

  1. Ajax 1

   Eens, maar dit klinkt gewoon wel goed en hopelijk ontstaat er een sfeertje waarbij ze allemaal willen blijven. Nico lijkt me oprecht blij bij ajax te spelen; laten we dat koesteren!

 8. Zlatan4ever

  Nico zal zich zeker aan zijn woord houden. Een top proffesionele speler.
  Hij wil graag bij Ajax spelen en is “het” voorbeeld voor alle andere spelers die een Ajax shirt dragen

 9. Finidi

  Tja AFCA je hebt gelijk denk ik om hier de Bayerntaktiek toe te passen om gewoon je concurentie leeg te kopen om zo kampioen te worden of blijven, deed psv in jaren 80 ook om bij ons koeman en co weg te kopen, niet sportief maar wel doeltreffend, word je niet populairder van maar who cares!? Ze moeten ons toch al niet haha! Fock the bastards!

  1. Mijn Club

   Maar er is een herenakkoord tussen de grote drie, dus gaat niet gebeuren.

 10. Ajaxfoort

  Dit is een van de beste aankopen van de laatste tijd. Een genot om naar te kijken en geen kapsones. Doet waar ie voor wordt betaald en houdt verder zijn muil. Klasse voetballer!!

 11. Ab

  Tagliafico is met een basisplaats en een goed wk ook gewoon vertrokken straks.

  1. SarAjax

   Ik hoop echt dat hij ook na een goed wk blijft. Ik bedoel Ajax heeft min of meer er voor gezorgd dat hij op dat wk aanwezig is. Hij mag ons wel bedanken met nog een jaartje hier!

 12. Peter kopsterk

  Kijk das een voetballer naar mijn hart. Gewoon eerst presteren bij Ajax en daarna een stap
  Hoger. Daar kan kluivert een voorbeeld aan nemen. Die heeft maar een paar wedstrijden goed gespeeld.

   1. Ab

    Oh nee, jij gaat nooit ergens op in, je bent te druk met je duimpjes. Sorry. Like ze.

    1. dickst14

     Open deuren intrappen voor ?, alleen maar geslijm en dingen proberen te schrijven waar hij er nog meer ?voor krijgt. zielig figuur is het die nog nooit iets zinnigs geschreven heeft.

 13. Ajax1958

  Kijk, dat is altijd zo, s e i j s kopsterk is alleen maar bezeg met?? Laatst als enige en eerste reageren in een topic en meteen 7 ??. Over die 262!!! Maar niet te spreken. Goed gedaan bestuur??????

  1. Mijn Club

   Mach, wat boeit het, die likes. We zitten hier niet op FB en ik kijk daar echt nooit naar. Boeien …
   Misschien is dat belangrijk voor iemand met een laag zelfvertrouwen of zoiets?!
   Belangrijker is of Frenkie de Jong zo dadelijk ook al weer vertrekt. Barca zou interesse in hem hebben, wat mij vrij logisch in de oren klinkt. Wordt een grote meneer en Busquets(?!) is al wat ouder. Iniesta reeds weg. Dus …

   1. Ab

    Kluivert, Ziyech, de Ligt en frenkie weg. Bij een goed wk ook Dolberg en Tagliafico. Vd Beek wordt afwachten.

 14. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mazraoui. De Ligt. Magallan. Tagliafico.

  Er komt echt niemand meer langs ?

    1. Ab

     Ik weet wie hier eind augustus op zijn uitspraken moet terugkomen. Maar ach, whats new.

    2. Prinsengracht

     Wie zorgt er nu voor je heg, Eug? Voor je het weet, ligt er weer troep op.

 15. JohnDoe77

  Ik zal voor hem juichen! Wat een gave ervaring voor hem dat wk. Laatste met Messi?

 16. a.p.

  ik wens je veel succes en wat mij betreft daarna weer goed gemotiveerd terukomen

Comments are closed.