Kluivert sluit langer verblijf bij Ajax niet uit: ‘Ja, dat kan ook zeker’

Justin Kluivert verteld gisteren na de oefeninterland tegen Jong Paraguay tegenover Fox Sports onder meer over zijn toekomst. “Wat ik er over kwijt kan is dat het nu vakantie is en ik daarvan lekker ga genieten,” aldus de vleugelaanvaller. “We moeten gaan kijken hoe het allemaal gaat lopen. Er komen spannende momenten aan voor mezelf. Laten we kijken wat het gaat worden.”

Kluivert is ook degene die zelf de beslissing over zijn toekomst gaat nemen. Dat laat hij niet door anderen doen. “Uiteindelijk moet ik het doen, linksom of rechtsom. Ik sta nog nergens honderd procent achter,” geeft Kluivert aan. “Gewoon even nadenken rustig en dan zien we wel.” Dat hij komend seizoen bij Ajax blijft is ook nog altijd niet uitgesloten. “Ja, dat kan ook zeker. Dat zit er zeker in.”

Related posts

62 Comments

 1. Zlatan4ever

  Kluivert jr. heeft het niet begrepen. Na alles wat er gebeurt is wil binna niemand meer jr. in een Ajax-shirt zien

  1. BobbyHaarms

   Klopt. Dit verwende nest hoort nog maar op 1 plek thuis: zijn laatste contractjaar op de tribune.

   Ajax moet nu voor eens en altijd een voorbeeld stellen anders is het wachten op de volgende dwarsligger. Kluivert heeft zichzelf de afgelopen weken gewoon volledig onmogelijk gemaakt bij de supporters.

     1. Sulejmanii

      Bobby thanks, je maakt me avond! Ik heb vreselijk moeten glimlachen, om die geestige opmerking.. ?

   1. Jimmy1971

    Komt hij nu tot deze conclusie omdat hij merkt dat de clubs toch niet voor hem in de rij staan?!
    Lekker weg of jong Ajax, zulke draaikonten heb je niets aan!

    1. Bakkie

     Ik denk eerder dat hij tot deze conclusie komt, omdat Ajax (en Overmars) hebben laten blijken niet meewerken aan de praktijken van Raiola, Jimmy

  2. hubert

   er is nog totaal niets gebeurd alleen de media heeft veel geschreven dus……..

   1. Ajax 1

    Eens….we moeten uitkijken niet alles uit verband te rukken. Maar heel simpel: bij Ajax blijven betekent nieuw contract tekenen voor drie jaar en dan op een goede manier weggaan. Ik wil het hem wel vergeven, maar dan wel 15 doelpunten minimaal ?

  3. De Nees

   Vind op zich niet erg als spelers weg willen, hoort erbij, alleen bij Kluivert klopte het hele pakket van geen kanten. Zo jong nog en zo’n sterke focus op geldbejag en al die onzin argumenten van afgelopen weken. Komen ze nu voorzichtig terug op al dat eerdere geblaat? Van mij mag ie vertrekken zulke figuren mis je niet. Om een echte statement te maken zou Ajax Rioola als persona non grata moeten bestempelen, spelers die met hem in zee gaan een take it or leave it voorstel doen. Toedeledoki.

   1. Mr Ajax

    Ja die riool is vergif. Snap dit niet van justin, het lijkt mij meer bluf hij is volgens mij allang persoonlijk rond met roma!

   2. Ajax 1

    Wat er in de media verschijnt dan…..ik denk dat we eea ook wel met een korrel zout moeten nemen.

 2. Charka53

  Zo zie je maar kleine kapsones lijer je denkt dat je een grote voetballer bent dus mooi niet en nu wil je bij de club blijven die je echt groot had kunnen maken , biedt je excuses aan je supporters en aan de club en laat je contract met tenminste drie jaar verlengen dan zullen we die puberale uitspatting vergeten.

   1. Peter kopsterk

    Hij kan in feite niet meer terugkomen op zijn beslissing. DUS MOVEN

 3. hubert

  Denk eens na heren 90% van wat in de publiciteit is gekomen is waarschijnlijk ver beneden de waarheid. en als Kluivert bij Ajax blijft en bijtekent zodat Ajax altijd een transfersom kan vragen dan zie ik Justin graag bij ajax spelen. Wat jullie er over denken boeit mij niet maar denk eens realistisch na voordat er zoveel onzin uitgekraamd word hier.

  1. Amoebe

   Als het echt zo anders was had hij het gerust ontkracht.

   Als een bestuur niet reageert op transfers kan ik dat begrijpen.

   Hij had het echter zeker ontkracht.

  2. De Nees

   Nou Hubert, denk dat Sar bij Rondo al duidelijk aangaf hoe de zaak Kluivert in mekaar steekt, dat verschilt niet met wat vanaf het begin in de media geroepen wordt. Dus als je interessant wilt doen benoem dan welke onzin er precies uitgekraamd wordt.

 4. Wenen 1995

  Meneertje Kluivert,
  Ik verwcht dat de directie ook aan het nadenken is of ze jou wel willen houden. Zou zo maar kunnen dat je niet meer welkom bent. Kun je mooi over nadenken op je standlaken….

 5. Ab

  En wat zegt Kluivertje: Ajax, wacht nog maar even, ik Justin de grote, ga eerst op vakantie. Daar ga ik nadenken en dat kost heel erg veel moeite en duurt daarom ook heel erg lang. Ongeveer een week voor het sluiten van de transfermarkt zal ik zeggen op welke dag ik mijn besluit openbaar maak. Tot die tijd zullen jullie op de aankomende grote meneer J. Kluivert moeten wachten.
  Advies aan Ajax (gratis en vrijblijvend): zeg nu tegen de grootheid dat hij geen nieuw contract meer krijgt, Ajax niet mee zal werken aan een transfer en dat zijn seizoen 2018-2019 alleen zal bestaan uit trainen met Jong Ajax en/of O19.
  Dan toont Ajax ballen en verdienen ze respect.

 6. hubert

  Wat een kortzichtige reaktie zeg. blijf lekker negatief denken jongens dan komen we er zeker. pas als alles 100% duidelijk is kun je pas je mening ventileren en niet zoals nu op geruchten en onzekerhedden vooruitlopen.

  1. De Nees

   Ga jij maar wachten totdat er een CSI rapport komt en een waarheidscommissie ingesteld wordt voordat je een oordeel durft te geven.

 7. Yindi

  Hubert, de Kluivert soap loopt al een hele tijd hoor. Het plannetje van hem begint barsten op te lopen en hij draait noodgedwongen de andere kant uit. AB heeft hier een uitstekende mening over (zie boven).
  JK toont geen enkel respect voor Ajax maar verwacht dat andersom wel.

 8. hubert

  wie zegt dat dat allemaal zo is? hebben jullie het zelf van Justin gehoord? nee dus. pas als alles duidelijk is dan kunnen jullie pas oordelen en niet eerder.

  1. Ab

   Kluivert heeft het meermaals in interviews gezegd, dus ja hij heeft het zelf gezegd. Hij heeft zelf gezegd dat Ajax moet wachten tot hij zijn beslissing heeft genomen. Ajax wacht hier al sinds begin dit jaar op en nu zegt hij dat hij tijdens zijn vakantie gaat nadenken, in het bedrijfsleven was je jas door de baas zelf persoonlijkop straat gegooid met zo’n houding. Dus Hibert, er is geen sprake van kortzichtigheid maar helaas merk ik dat jij merendeels vrij blindelings en meningloos Ajax (bestuur en spelers) overal gelijk in geeft wat ze doen of telkens zegt: wacht nou maar af. Dit is ook een discussieforum en van het uiten van meningen krijg je diverse inzichten in zaken. Je kan ook stil in een hoekje gaan zitten wachten maar daar wordt de wereld ook niet beter van ?

 9. Nummer 12

  Ik snap geen tel dat jij de goeie naam van je pa bij Ajax uberhaupt te grabbel hebt gegooid !! En je contract uberhaupt niet opnieuw tekent. Beetje respect voor Ajax dacht ik zo.

  Laat maar zien hoe goed je echt bent en teken maar gewoon bij.

 10. Nummer 12

  Ik snap geen tel, dat jij de goeie naam van je pa bij Ajax uberhaupt te grabbel hebt gegooid !! En je contract uberhaupt niet opnieuw tekent. Beetje respect voor Ajax dacht ik zo.

  Laat maar zien hoe goed je echt bent. Jij staat met 2-0 achter.

 11. Stimi

  Mocht dit gebeuren, zou hij zijn ajax-hart moeten laten spreken en bijtekenen. Anders naar de krochten van de arena!!!!

 12. M800M

  Nou ik sluit dat wel uit. Dat station is gepasseerd dus donder lekker een eind op. Hoop dat je ooit uit je zelf gegraven gat weet te kruipen en wat kan bijdragen in oranje, maar in het ajax shirt hoef ik je niet meer te zien. Voor jou 10 anderen

 13. Lingeling

  Zo zie je maar weer, de meesten hier nemen een 19-jarige te serieus. Is nog onvolwassen, laat zich van de wijs brengen, zegt domme dingen die de media opkloppen. Beetje relaxed met kluivertje omgaan mag best. Hij is niet de superster maar mag best blijven. Raiola ander verhaal.

 14. nannie1971

  precies blijft een kind en een goeie voetballer. Nog 1 seizoen knallen en dan de verkoop in

  1. Vak 120

   Hij wil toch tussen de grote mensen leven? Dan behandel ik hem ook zo…hij vind zich geweldig en ziet het bij ons ajax niet meer zitten?! Dan oprotten kluivertje,snotneus!! Ik hoop dat je nergens meer aan de bak komt!!

 15. hubert

  Ik trek niemand voor heb zeker een mening. maar volg niet blindelings de kranten en wat jullie hier allemaal roepen zonder 100% zeker re weten hoe het zit. Ik zal mijn mening geven als alles 100% duidelijk is en niet zoals de meesten hier alleen maar domme meningen geven en niet precies wetende wat er aan de hand is. maar ga gerust verder met verhaaltjes neerschrijven die niet op waarheid berust zijn masr allern van horen zeggen. waswijven doen dat ook fijne dag nog

  1. Ab

   Waarom zit je hier dan? Hier worden meningen gegeven op basis van een topic dat wordt geplaatst. Jij zegt dus dat Justin niet juist geciteerd wordt? Zoals jij redeneert heb jij alleen een mening als je Kluivert face to face hoort. Kluivert heeft nergens aangegeven dat zijn uitspraken verkeerd worden geciteerd en hij blijftde pers te woord staan. Op basis waarvan weet jij dat het allemaal onwaarheden zijn?

 16. AFCA my World

  Gewoon nergens meer voor gebruiken,niet spelen,trainen of wat dan ook ! Opsluiten in ballenhok ofzo ! ⚽️

 17. Basisspeler

  Kluifje begint aardig terug te krabbelen. Heeft zichzelf wat overschat

 18. Zlatan4ever

  We kunnen er heel lang over praten,en verschillende meningen hebben, maar 1 ding staat vast voor mij en dat is dat Kluivert jr. het zelf heeft verziekt
  Een omhoog gevallen pedant ventje met een grote bek en domme uitspraken. Niet passend bij Ajax. Amsterdamse bluf prima daar geniet ik van maar dan ook wel met “daden” op het veld

 19. Zlatan4ever

  Hij is niet goed genoeg om een grote bek te hebben. Dat mogen alleen “ de echte “ die presteren op het hoogste nivo in de CL

 20. Rensenbrink

  Zou zo dom zijn om nu te gaan. Een jaar blijven en volgend jaar het vijfvoudige krijgen. Hij snapt het niet hè.

 21. Cootje Adriaanse

  Waar andere clubs het seizoen rustig afmaken en straks met een schone lei fris beginnen aan de voorbereidingen van komend seizoen, staat bij Ajax de hele boel nu al op spanning. En deze spanning gaat nog leiden tot flinke onrust straks:

  – Ten Hag staat onder flinke druk en kan zich geen enkele misstap permiteren

  – datzelfde geldt voor Van der Sar

  – Kluivert die niet meer gepruimd wordt door de aanhang en waarschijnlijk uitgefloten wordt bij elk balcontact

  – de (terecht) opgelegde druk dat Ajax komend seizoen kampioen móet worden. Als je bij wijze van spreken in de derde speelronde puntverlies leidt begint het gekonkel vanuit de diverse stromingen binnen de club en de media

  Nee, dit voelt niet als de juiste mix om er een geslaagd seizoen van te maken.

Comments are closed.